mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

WOw ce de-a vesti bune!

RO-ANA felicitari pentru bebe Andrei , sa fie sanatos si mancacios!
BIBI si tie felicitari pentru bebe Ianis si multumim pentru vestile incurajatoare (mai ales pentru cele ce vor naste prin cezariana)

CREDO multa bafta la operatia de maine! Totul va decurge foarte bine iar noi suntem toate alaturi de tine si te asteptam cu vesti!

Cucuoancea daca medicul de fam nu-ti va da prenatalele 100% gratuite, ai dreptul sa ceri compensate. Mie mi-a dat asa (pt ca nu aveam salariul minim pe economie) si am luat de la farma Elevit pronatal la doar 13 Ron in loc de 37 Ron cat erau acolo. Se plateste pretul minim stabilit de CAS.

Ralukutza & Lullabay m-ati nenorocit cu Rum cocos... Acum imi vine sa ma duc la Billa sa-mi iau o cutie (de aia mare). De astea uitasem... excelente bomboane! Oooof de ce trebuia sa-mi amintiiiiitziiii? Se vede treaba ca mi se intoarce.... si eu am chinuit-o azi pe Sofimic cu "cioco cioco cioco cioco"... dupa fapta, si rasplata...

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

bun venit pe lume bb andrei!

bibi, bun venit si pt ianis, si refacere usoara pt tine!
credo, sa ai o nastere fara probleme, un bb sanatos, refacere rapida si muuult laptic!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

lullabay, nici nu stii ce fericita m-ai facut cu raspunsul tau! toata ziua m-am invartit azi pe langa ele...dar acum ma duc sa dau iama in ele!

si eu le ador pur si simplu! pe mine m-a invatat la "prostii", o colega de sv anul trecut cand lucram! buuuuune rau!

eloise, vezi? razbunarea mi-a fost duuulce! hai ca te invit la mine, ca mi-a luat sotu' ieri o punga maaare!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ro_Ana, felicitari pentru bebe Andrei! Refacere usoara!

Bibi, ma bucur ca te-ai refacut asa repede.
Pe mine chiar m-ai incurajat. Sper sa fie asa de usor si la mine.

Credo, nastere usoara!

Eu am fost la eco, bebe e bine, are 2770 grame. Placenta are gradul 2 de maturare...singura 'problema' ar fi circulara de cordon. Sa ma ingrijorez?

De azi sunt in 36 de saptamani. Dr. mi-a recomandat 2 No-spa pe zi, repaus mai mult la pat, sa stea bebe macar 2-3 saptamani.

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

CREDO si OANA, nasteri usoare, refaceri rapide si bebei sanatosi sa aveti!

Martha 38
ticket lilypie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

cucuoancea mergi la MF cu tot tupeul si cere reteta gratuita pt. s-a schimbat legea si beneficiazza de retete gratuite toate gravidele, http://www.cdep.ro/proiecte/2006/000/40/3/leg_pl043_06.pdf art. 233 spune acest lucru f. clar. Eu dupa luni de certuri am reusit sa iau de 2 ori gratuit.

credo nastere si refacere usoara, sa ai un bebe sanatos si grasut.

GETY unde-s pozele sa te vad??? Merci de info, pare destul de ieftin.

lullabay merci de aprecieri.

Eloise pt. Elevit cred ca ti-a dat reteta gratuita ca nu se da compensat si ai platit diferenta la pretul de referinta.

mephala30 cum vei naste??? ai stabilit cumva???

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bb ralukutza

si eu le ador pur si simplu! pe mine m-a invatat la "prostii", o colega de sv anul trecut cand lucram! buuuuune rau!

eloise, vezi? razbunarea mi-a fost duuulce! hai ca te invit la mine, ca mi-a luat sotu' ieri o punga maaare!

raluca 36+
cu alexia-maria
pozishoare
...vinealexutza

Ralu vaaaai,ce mai invartzi cutzitul in rană! Acuma nu mă fă să sar in tren... că maine dimineatză is la Bucuresti la tine să te tii de promisiune

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Carmen cum tu nasti sigur prin cezariana cred ca nu e cazul sa te ingrijorezi pt circulara. Am auzit si cazuri de nastere naturala la care circulara simpla (desi observata in prealabil la echo) nu a pus probleme, medicul nu a considerat necesar sa recomande operatia si totul a decurs ok la nasterea normala

Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Mirabelac chiar ca iti prieste sarcina asta!Arati foarte bine!

Bibi multumim de incurajari!Chiar avem nevoie!Ma bucur ca ti-ai revenit asa rapid si bine!Multa sanatate si laptic mult pentru Ianis(super numele) si lui sanatate multa, sa-i treaca icterul si sa se dolofaneasca!

Credo suntem alaturi de tine!O sa fie bine!Refacere usoara!

Oanacn iti tinem si tie pumnii!

De Ingereasa nu mai stiti nimic???Trebuia sa nasca sambata...

Eu n-am mai reusit sa fac nici un compot....habar n-am daca oi mai fi in stare in seara asta...ca tare rau ma simt!

Pupici!

Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

He he he inca un pui mic si dragalas. Bravo, felicitari Ro-Ana si sa va bucurati de el. Ma bucur sa aud ca ai nascut asa de usor . Eu chiar astept detalii ''picante'' de la tine pt ca tot la Giulesti o sa nasc si eu. Cred ca o sa iti trimit un PM cu diverse intrebari si imi raspunzi tu cand ai timp si chef desigur.

Bibi noi credeam ca ai dezertat din gashka mamicilor de sept - oct pt cele de iulie-august, dar ne bucuram ca ne impartesesti si noua din odiseea nasterii tale ca sa zic asa. Sa va traiasca baietelul si sa va bucurati si voi de el.

Ralu si Eloise daca mai pomeniti de bomboanele alea delicioase, va fugaresc pe la Iasi si Bragadiru. Si eu sunt fan de-al lor dar mie imi plac cele negre nu albe. Eu ieri am mancat 1 Mars, 1 Bounty si un Snikers, asa ca la capitolul dulciuri, cand ma apuca nu glumesc. Dar ma apuca si cate o pofta de bors acru de beau o sticla ca pe apa....

Pufy ai si tu grija si nu te mai agita cu compoturile alea, ca te vedem maine poimaine pe lista cu bebei...mai lasa-l acolo sa creasca. Apropo si eu fac maine 36 de saptamani, deci intru in luna a 9 a hi hi hi.

Ramomar le-as lasa dar sunt bune rau...

Oanacn si Credo va tinem pumnii maine si pe 24. Chiar oare Ingereasa o fi nascut sau s-o fi dus la nunta pana la urma?

Pup si numai bine

Itzy-Bitzy
35+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput