mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 9
mini_me spune:
Ai dreptate, sfaturile celor care au nascut deja ne vor fi de mare ajutor.
mini_me 33+
poze
eloise spune:
Itzy multumesc de sugestie dar nu imi trece cu nimic naturist cel putin... nici cu lapte nici cu ceaiuri (de la galbenele si sunatoare mai rau am suferit...ce ciudat) si acum cand a ajuns bebele sus de tot, nu mai trece nici macar pt 30 de minute dupa ce iau dicarbo/rennie/maalox. De aia ma gandeam sa trec la chestii mai hard gen omeprazol...
Acuma voi ce ziceti... dupa ce azi toata ziua m-am dedat la descrieri voluptuoase despre cum ma indop io cu dulciuri diverse... Na, acuma stai si sufera de arsuri! Dar culmea ca azi chiar deloc nu am mancat bunaciuni de astea, am mancat dietetic pt ca ma chinui de dimineata cu arsurile, si tot degeaba... de 2 saptamani e cumplit... zi de zi...zi de zi... indiferent ce si cat mananc
Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe
floricika spune:
Wooooooow!!! Felicitari RO_ANA!!!! Multa sanatate si tie si lui Andrei!!!
Bibi, sa va traiasca Ianis si sa va aduca numai bucurii!!!
Credo si Oana , tinem pumnii, si va asteptam cu vesti cat mai curand!
pufy, ai grija de tine si odihneste-te mai mult!
putzuruca, mie mi l-a dat de pe 11 iulie pana pe 31 iulie, deci cred ca se da pana la sf luni....
in rest...tot cu durerile pe care le stiti, si cu aceeasi nerabdare
Floricika 37+ cu David Stefan
Poze
alinamoro spune:
Ro-Ana, felicitari, sa va traiasca bb Andrei si sa fiti sanatosi!
Bibi, felicitari si voua, sa cresteti mari si Ianis sa fie cumintel!
Alina (37+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
inni spune:
quote:
Originally posted by eloise
Eu m-am zvarcolit toata ziua in chinuri groaznice din cauza arsurilor, refluxului si durerilor esofagiene... fetele farmaciste, Inni, Lili, Roxana... cine e pe faza acum... nu pot lua si eu Omeprazol? am citit ca nu... dar poate totusi, poate totusi pot sa iau... e tare tare greu cu arsurile, daca stau asezata e greu, daca ma mai si intind si sucurile au unda verde e CUMPLIT [/green]
Cred ca ar trebui sa intrebi medicul. Teoretic nu e indicat, dar ma gandesc ca sunt gravide care au ulcer sau gastrite dinainte de a ramane insarcinate, la care bineinteles ca nu ajuta nici o bomboana de supt sau ceaiuri si trebuie sa urmeze un tratament care sa le amelioreze starea, care e accentuata si de evolutia sarcinii in sine.
Daca iti este chiar atat de rau si nu-ti trece cu nimic su te sfatuiesc sa suni medicul. Poate iti da invoire pt. o pastila. [/b]
Poze
Inni 38+ cu ....
tasia spune:
Gata am mancat si eu o Milka intreaga Mai am ink doua in caz ca mai vrea vre-una dintre voi Sunt asa fericita si implinita acuma
34 +
pozele noastre
bebe
inni spune:
Si nu mai manca atata dulce Eloise ca eu cred ca si de la asta ti se trage.
Iar apa minerala e acida (mini_me) nu e indicata in arsuri. Eu asa stiu. Daca tie iti trece, ferice de tine.
Mie intr-un timp (dar inainte de sarcina) imi trecea cu ceai de galbenele amestecat cu musetel. Incearca si varianta asta. Iar sunatoarea bauta mai mult timp produce un asa zis efect rebound...adica la intreruperea administrarii apar efectele inverse...se reactiveaza din nou aciditatea si la cote mai inalte.
E adevarat ca in cantitati mici e hiposecretoare gastrica, dar cand se bea mai des...se intampla ce am spus mai sus. De aceea se gaseste indeosebi in formulele de ceai gastric.
Chiar...du-te la plafar si ia-ti o cutie de ceai gastric...
Poze
Inni 38+ cu ....
inni spune:
Si revin..daca nu-ti trece sau nu mai suporti sa astepti sa-ti treaca, vorbeste cu medicul, ..de la 1-2 pastile de omeprazol sau ranitidina...nu cred ca se intampla ceva rau.
Poze
Inni 38+ cu ....
lullabay spune:
Credo nastere usoara!!!!Tinem pumnii si te asteptam cu vesti cat mai bune!!!
Eloise,incearca totusi sa rezolvi pr din alimentatie-ai grija si la concentratele de proteine-gen supa de pasare,racituri, etc care agraveaza arsurile,ai putea lua omeprazolul... sa vezi ca e la fel ca inainte si sa iti faci si probleme ca de ce l-ai luat...si mai incearca cu dicarbocalm...poate o sa fie mai bine..te inteleg ca e aiurea..eu nu am avut in viata mea arsuri epigastrice si acum desi nu sunt atat de chinuitoare cum spui tu,tot ma deranjeaza.
Ro-ana ce frumos nume Andrei!!! Si eu as vrea sa fie primul nume al baiatului meu..dar ce sa facem ca tata e tot Andrei!!!
37+
Hazul spune:
Buna la toate burticutzele
Va salutam si noi de departe, dar va citim zilnic intre pauze de munca. Noi suntem bine, dar gogosica tot transversal este asezata , asa ca deocamdata se pare ca m-a ferit de arsuri, fiind "prea sus", insa isi intinde piciorusele pana la maxim lateral stanga, de zici ca mai are putin si iese pe acolo. Joi am intalnire cu obstreticianul care imi va face cezariana, si voi afla si eu data exacta cand o sa vina gogosica . Se pare ca va fi totusi pe la inceputul lui Octombrie, pentru ca daca ti se face cezariana programata, de obicei se face aproximativ cu 2 saptamani inainte de implinirea celor 40. Si asta cred ca raspunde si gravidutzei care intreba de cezariana, (o rog sa ma scuze dar fiind la munca nu mai am timp sa merg inapoi sa vad cine a fost). Diferentza dintre o cezariana programata si una de urgentza consta in faptul ca la cea programata ai mai multe sanse sa te recuperezi mai devreme, si sa mearga totul mult mai usor. De ce? Pentru ca bebele se scoate ianainte de a fi angajat pe canalul de travaliu, adica foarte jos in bazin. Bebelusul este inca destul de sus in burtica, si se poate scoate usor. Daca incepi travaliul si bebele este coborat pe canal, este ceva mai complicat, pentru ca trebuie sa-l scoata de sus in jos, si uneori se foloeste si forcepsul, depinde de situatii si de complicatii. Acum parerile sunt impartite,si fiecare decide cum este mai bine pentru ea si bebitzul ei. Pana la urma toate vrem ca puii nostrii sa se nasca sanatosi, oricare ar fi metoda (zic eu).
SI INAINTE DE A UITA, FELICITARI LA NOILE MAMICI!!! Sa dea D-zeu sa creasca bebeii mari si sanatosi si sa va bucurati de ei!!!
Va trimitem pupici de aici si o sa va tinem la curent cu ce se intampla si cu noi.
Sa nu avem nazuinte prea mari pentru ca prabusirea sa nu fie prea dureroasa.
31+ Gogosica Mathea si
Lucas 04-05-2000
POZE
http://tickers.baby-gaga.com/p/fly291ps_.png