mamici de sept-oct 2006 (65)
Raspunsuri - Pagina 10
eloise spune:
Multumesc de raspunsuri Inni, Lullabay.
Asa chiar foarte aiurea nu mananc...in afara de dulciuri, dar sunt zile (de ex azi) cand ma abtin si de la ele total, si tot am probl. Nu mananc junk-uri decat ocazional, in rest gatesc destul de sanatos, fara concentrate de astea... dar ma rog... cat de sanatos se poate manca in ziua de azi, cand nimic nu mai e "natural", nici macar vegetalele.
Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe
eloise spune:
nuuu, nu dorm...citeam de plictiseala subiecte de pe DC
Tu? cum de bufnitzezi?
se mai alatura cineva?
Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe
microbu spune:
Buna seara!
Mie iar nu mi-a mers netul de ieri dupa-amiaza , sunt nesimtiti rau astia de la firma dar ii paste OPC-ul la prima abatere. Momentan am obtinut o luna gratuita ...dar si 7zile fara net in august...
Lyana, sunt micute preturile in H, o sa merg si eu. Multumesc.
Ramomar, ma primesti si pe mine sub nucul tau?
Alexxia, ma bucur ca ti-ai revenit. Odihneste-te mai mult si o sa treaca de tot, vei vedea.
Inni, vad ca ai revenit la obiceiurile tale vechi, de "bufnitat" . Deci tu te plimbai prin Herastrau cand "bufnitam" eu...
Bine, Nokia, daca insisti sa nu te ....ok .
Eloise un sa-ti treaca supararea...Daca tu esti grasa , eu cum sunt ???
Floricika, felicitari, La Multi Ani si multa fericire si bucurii alaturi de sot si de BB .
Lexi, de ce esti asa de deprimata?
Ro Ana, FELICITARI
Bibi, FELICITARI . Eu mi-am permis sa trec la nume "Licurici" pt ca nu stiam ce nume vei alege, o sa modific in listuta.
Mephala, stai linistita ca BB va fi bine.
Pufymic , ai grija de tine .
Tasia si Eloise, bineinteles ca si eu "bufnitez"
Sandra 33+ burtik + poze
inca un pic
eloise spune:
Sandra cred ca Tasia s-a dus la nani... Inni se plimba prin parc , numai noi am ramas pe baricade...
Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Buna dimineata, gravidutze!
Ce mai faceti? Eu, mai bine. La noi s-a mai racorit, chiar ploua de azi noapte. De asta cred ca si voi mai dormiti putin. Eu am sa incerc, pana plec de acasa, sa imi fac un mic album cu poze. Daca nu reusesc, poate ma mai ajutati voi.
Mirabela, m-am dumirit si eu cu anesteziile alea: epidurala se face in coloana, dar nu te amorteste de tot, mai simti durere, dar mai atenuata. Rahi anestezia se face tot in coloana, dar efectul este total: nu mai simti nimic de la talie in jos.
GETY 32 +MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
http://bd.lilypie.com/1owFp3/.png
gripo spune:
MINNI, scrie asa la mine pe foaie:
-culturi din col pentru streptococ grup b
-hemograma
-glicemie, uree, creatinina TZV, TZP
-examen urina, si testul ala mi l-a facut acolo in spital.
36+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
eloise spune:
Buna dimineata!
Da da, confirm, s-a racit binisor la Iasi si ploua, si e intunecat. Temperatura ma bucura, dar acum cand am iesit pe balcon si am simtit aerul tare si purificat de ploaie, m-a apucat o usoara melancolie, un "sindromul 15 septembrie" (tu Gripo cum te simti ca in curand incepe scoala si tu nu mergi anul asta?) o nostalgie... Oh...
Ma bucur ca baietelul meu se va naste toamna; desi iubesc vara si sunt o fiinta solara (well, mai putin anul acesta, din cauza cocktailului canicula+graviditate) totusi parca toamna e cel mai frumos anotimp!
Eloise 31+ cu
EU
Virsta bebe
pufymic spune:
Buna dimineata fetelor!
Vad ca odata cu plecarea caniculei a venit si la voi somnul....bine faceti ca va odihniti ca acusi vin bebicii si va fi mai greu cu dormitul pe saturate...
Eu ma simt ceva mai bine....dar nu foarte bine....inca mi-e rau(senzatie de slabiciune, de lesin), ma dor oasele ingrozitor....abia mai fac 3 pasi prin casa!
Am avut si cateva contractii aseara....dureroase...noroc ca au cedat la No-Spa!
Pupici!
Ioana(36+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik