mamici de sept-oct 2006 (65)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Neata burtici (la voi ca la ine iar e dupa-amiaza).

Sunt in ultima saptamana de munca si am mai mult ca niciodata de lucru. Parca am innebunit .

am citit ultimele 3 capitole ptr ca nu am avut ocazia sa fiu online in ultimele zile. V-ati conversat ceva.

Eu am alergat tot week-endul poate , poate ...
Le-am plimbat pe mama si pe nepoata-mea ... nu credeam ca pot merge atat pe jos.

Va doresc o zi buna,

Cata 37weeks today

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

itzy-bitzy LA MULTI ANI!!! NUMAI BUCURII, SANATATE, IMPLINIRI, NASTERE USOARA SI UN BEBE PAPACIOS SI SANATOS!!!

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Credo nastere usoara, refacere rapida si multa sanatate!

microbu te astept cu mare drag la umbra nucului batran!

pufy multa sanatate! sper sa treaca cat de repede starea asta nasoala, poate e de la oboseala si ar trebui sa te odihnesti mai mult. Si lasa-le incolo de compoturi harnicuto ce esti! si pe mine ma batea gandul saptamana aceasta sa fac gem de piersici si compot, dar am renuntat la idee, de dragul bebelinei

pupicei!

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ITZY-BITZY, LA MULTI ANI, MULTE ZAMBETE SI UN BEBE FRUMOOOOOOOS SI PAPACIOS SI MUUUULTA DRAGOSTE!

ELOISE, ce sa zic, ca ieri am varsat si lacrimi, ca m-am uitat la filmul ala cu Ron Clark? eiii, dar asta e! trebuie sa luam o pauza si pentru copiii nostri. Mda, acum se apropia perioada olimpiadelor de toamna.

CATA, eu de cate ori ma gandesc la tine imi aduc aminte de fimele australiene cu salvamari sexosi si sexoase. Tu ce meserie ai?

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Wooow Itzy-Bitzy... e ziua ta azi?!!! LA MULTI ANI! , sa fiti sanatoase tu si bebitza ta, sa ai o nastere usoara si sa ai parte de multe multe bucurii, iubire si noroc in viata! Tot astazi e si ziua surorii mele, nascuta tot ca si tine pe 22 august 1978. Ma intreb daca semanati si daca m-as intelege cu tine tot asa bine cum ma inteleg cu ea. si aniversare frumoasa!!!

Eloise 32 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

itzy draga am uitat sa-ti trimit flori asa ca uite aici un buchet de floricele:
,cate una pentru fiecare an !
pupici!

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Gripo,m-ai facut sa rad si sunt inca la munca ... zic astia ca am innebunit de tot.

Sunt sales engineer intr-o firma de manufacturing ... no salvamari sexosi (hihihi, nu ma pot opri din ras).
Acu' plec in 5 minute la doctor sa vad ce naiba imi mai zice ca ba e mare copilul si fac cezariana, ba nu e asa mare si nu mai fac ceza.

La ce te gandesti tu e mai la nord, in Queensland unde e cald si bine, la noi au fost azi 16 grade asa ca nu cred ca se baga prea multi in ocean (se mai duc ei surferii shocati pe surf-ul lor dar cam atat).

Va pupic

Mergi la inceput

eloise LA MULTI ANI! pentru sora ta. Sa-ti traiasca si sa fiti fericite

34+

mai avem un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata burtici. Vad ca azi sinteti mai matinale.

Am si eu o intrebare: stie cineva cu ce te lasa sau ce ar trebui sa-ti iei in sala de travaliu...ma refer la o sticla de apa si mai stiu eu ce....? Si cu banutii cum se procedeaza...pt moasa asistente...ii iei la tine sau cum ...dai dupa ...? Eu sint cam venita cu pluta la fazele astea

Ce bine ca s-a mai racorit, sa speram ca mai tine vremea asaca tare bine este.

RO_ANAFelicitari pt bebe Andrei. Am citit eu bine ...de ai zis ca ai nascut intr-o jumatate de ora...

Vrednicuti baieteii astia...cind apare si o fetita

POZE

Monica 38 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrix spune:

Buna dimineatza la burtici si mamici!

RO_ANA, BIBI felicitari pt bebei! sa fie mancaciosi, sanatosi, cuminti si voua refacere rapida va doresc!
itzy-bitzy, La multi ani sanatosi si tot ce iti doresti tu sa se indeplineasca! nastere usoara si bebe sanatos!
Credo si Oanacn, succes la operatii! bebei mancaciosi si refacere cat mai rapida!
Pufymic, ai grija de tine! sper sa iti revii cat mai repede!

fetele care folosesc Mozzila, cand scrieti mesajul, intai dati clic pe culoarea dorita, apoi scrieti textul sau cuvantul care il vreti colorat intre cele 2 paranteze patrate (fara spatiu intre paranteze si cuvant)! eu asa procedez si merge!

noi suntem bine, exceptand bineinteles durerile de solduri si mersul des la baie noaptea care sunt normale acum! saptamana viitoare vom merge iar la doctor si o sa vin cu vesti mai multe! sper sa fie totul ok!

va pup pe toate,

Beatrix
33+

www.flickr.com/photos/34451846@N00/" target="_blank">Burtica si Bebe

Mergi la inceput