Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Anka,Caterina-mersi mult

Anka-parca ai vorbi de fi'miu! Si el daca s-ar putea la fel ar dormi:de-"ampicioarelea"!

Joker-nu ne ramane decat sa speram la vremuri mai bune!

Emanuela-da m-am gandit si eu s-o iau treptat ca macar la 2 ani sa manance cat de cat de la noi! Despre mancarea taiat cuburi,o sa incerc dar al meu e cam...lenes si-i place mai mult sa-i dau in gura.Si cand ii dau in mana biscuiti sau paine intinde intai gurita,doar doar l-oi hrani eu!Dar ieri mi-a facut si mie o surpriza placuta:a mancat o jumatate de pulpa inferioara facuta la cuptor! Ii rupeam bucatele mici de carne si-i dadeam! Chiar i-a placut ,nu-mi venea sa cred.Eu mai incercasem si cu gratar care nu i-a placut deloc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna ziua la toata lumea.

Ne-am intors si noi ieri, si am nimerit in ziua cea mai caniculara A fost superb, o sa revin cu amanunte, caci acum sunt prinsa, ca doar asa e dupa CO.
Avem si poze multe, o sa selectez, si voi pune cateva.

Va

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' la 1 anwww.dropshots.com/albinutza" target="_blank"> Filmuletze cu Bondariciu'

Am crescut atat de mult 14+ Samburika

Parintzi de bondarici

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

ce bine ca sunteti mai multe pe aici

delia grozav - felicitari pt dintisor si spor in continuare la ceilalti fara dureri si alte neplaceri

andatudor - sa stii ca nici lui Sebi nu-i place prea mult mancarea de la "oala comuna" decat daca este foarte bine pasata , alte chestii solide ( biscuiti, covrigei, mar, banana )mananca dar in mancare daca simte ceva mai mare da sa vomite.
Azi spre ex. am incercat si eu faimoasa omleta cu iaurt si usturoi dar nu a vrut cu nici un chip sa manance dar a mancat fasole verde cu ficatel pasate bine.

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

Albinutza, bun venitde abia asteptam se ne spui ce ascunzi in burtica

Vad ca incepe sa se adune lumea..bravoo!!!

Ankak, nu v-am uitat, mentionasem de voi in capitolul anterior

Anda, pe mine ma bucura ca inca nu e mare amator de sare....sper sa nu ajunga ca mine ca eu mananc sare cu mancare, nu mancare sarata

Ma duc sa mai trag un dus ca nu mai suport..eu care nu transpiram

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Anda la multi ani cu impliniri!

Ankak ma reintorc la munte maine ca aici nu e de stat.

Delia, Mihnea a sarit de mult din tarc . Nu mai este o problema ptr el tarcul, sa vedem la intoarcere de la munte daca escaladeaza si patutul dar cu siguranta o va face fara probleme . Eu il tin mereu dupa mine acum de cand merge si ii dau cate ceva d efacut ca sa ii atrag atentia.

Nu stiu cum sunt ai vostrii copilasi dar Mihnea e atomic rau de tot fetelor. Am ajuns sa iau energizante eu ca sa tin pasul cu el. Daca sta o secunda e mult. Mereu umbla cauta(este curiozitatea intruchipata), sa vada tot si sa isi bage el nasul peste tot. Eu raman perplexa de cate stie sa face si intelege.

In alta ordine de idei la ai vostri bebei s-a inchis frontanela ca la noi mai este punctiforma. Pana la cat trebuie sa se inchida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Monica_Elena-mersi

Albinutzza-bine ai venit! Asteptam detalii si poze exemplificatoare!

Dania.Nicol-e bine ca macar piticului tau ii place gustul,chiar daca pasat.Al meu mananca chiar si bucatele,fara nici o probl. ,dar insipide.Dar vorba lui Joker ma bucur ca nu-i fan sare!Si pana la gradi mai e un an!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

SEARA BUNA!

In primul rand, zicem si noi "LA MULTI ANI!" Andatudor! Sa traiesti cat vrei tu de mult, ca sa te poti bucura de cei doi barbatei din viata ta! Pupici dulci din partea noastra!!!

Si mersi Anda pentru felicitarile la adresa frizurii mele ! Pupici .

Delia grozav, felicitari Medeei pentru noul dintisor. Pupici .

Daaa Joker daaa ... avem doi grasunei "transpiraciosi" ! Pupam dolofanelul tau.

Albinutzza, bine te-ai intors si... asteptam cu nerabdare pozutele ! Pupici .

Monica-Elena, nici la al meu nu s-a inchis inca fontanela. Am inteles ca se poate inchide pana intr-un 1 an si jumatate... Asa ca stai linistita, ca nu-i nici o problema. Pupici .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

PS - eu ma duc acum la televizor , iar dupa... la nani ... Asa ca va spun deja NOAPTE BUNA & SOMN USOR ! Pe maine .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Buna seara!

La multi ani, Anda!

bine ai revenit!

Felicitari Medeea pentru dintisor!

Ankak, multumesc pentru raspuns! Bine ai revenit!

Emanuela, calculul tau nu e corect din pacate. Incepand cu 2007 stimulentul va fi doar de 1 mil. si alocatia pentru copii 2 mil., deci vom pierde cei 240 mii pe care ii primeam pana acum. Nu ca ar fi ei multi, dar erau si aia buni. In ceea ce priveste tichetele pentru gradinita, hm, eu stiu ca cele mai multe primesc copiii doar de la 3 ani si atunci poate nu mai sunt valabile. Si iarasi cred ca o gradinita particulara nu le accepta.

Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara tuturor!!!! Iar am cam tras chiulul.... dar lasa ca revin eu odata si odata in forta de nu o sa ma mai suportati pe aici!!! Nu mai am timp sa recuperez ca e ceva de citit.... poate zilele urm daca am mai mult timp.

Diana- cred ca esti plecata in mini vacante, dar am citit mesajul tau si tb sa-ti raspund.... Felicitari pt Iulia papacioasa. este f adevarat ca intentia conteaza! Mario nu mai vrea sub nici o frma sa-si tina macar biberonul cu apa desi la 6 luni o facea f bine, acum i-l pun in fata si plange de sete dar tot nu-l ia, iar dupa ce-i pun capacul il ia si-l arunca si se joaca cu el..... de papat nici nu mai vb. Si daca tot nu mai papa la fel, il mai ia fata ta de sot asa cu mancarea pasata la borcan? Pupici multi!!! Iar cu mesajul lui Joker, nu tin neaparat sa stiu, am crezut ca tb sa ne prindem si noi.... ma bucur macar ca nu sunt grea de cap! (chiar asa rau....)

Joker- multumesc mult pt apreciere!!!! Asa este, si ce daca, dar sa fie cu masura....

Ica- da, asa este, pozele mele cu Mario sunt cam vechi, am si cateva mai noi, mult mai putine dar noi, insa nu le-am descarcat inca. O sa le descarc sapt asta si mai actualizez albumul. Pupici!!

Mergi la inceput