Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Am reusit si noi sa facem vaccinul, joi, si a facut febra pana duminica dimineata, si de atunci nu mai are, sper sa nici nu mai faca, pt ca plecam si noi la mare la sf sapt si nu as vrea sa am vreo surpriza.... Macar bine ca l-am facut sa nu mai avem probleme! Si a fost tare cuminte, ma si minunez ce baiat cuminte am, sa nu-l deochi! Nici macar nu a plans la vaccin (de unde deduc ca il supara tare de tot ceva la analize!) A vrut la un mom dat dupa ce i-a facut injectia sa planga, incepuse sa scanceasca cand ii masa piciorusul, probabil il durea acolo, dar am inceput sa-i cant si a inceput imediat sa rada!!!!! Se minuna si asistenta ce rade si la vaccin! Si azi l-am tuns scurt de tot, si iarasi a fost cel mai cuminte copilas de acolo, toata lumea il dadea exemplu : "uite ce cuminte sta baietelul, si e mai mic decat tine!" Nu a miscat deloc in front, a fost tare cumintel mancal-ar mama de pui! (sa mi-l laud si eu putin ca nu v-am mai zis nimic de el de ceva vree, decat de rau...) De stat sta din ce in ce mai mult in picioare fara sa se tina deloc, face si cativa pasi si cum vede ca nu il tine nimeni se arunca in 4 labe sau in fundulet si pleaca de-a busilea.... puturos mare!!! Acum incercam sa incepem sa papa si mai mare, ii amestec in mancarea pasata fin si bucati si vad ca daca e mai grosuta un pic mancarea papa binisor, dar nici semn de mestecat, doar inghite asa! Sper sa inceapa sa papa si el ca un copilas de varsta lui...... Cam atat despre zglobiul meu, cel putin pt azi!!!

Mergi la inceput

PS- ca uitasem! Laurea, ma bucur ca se simte bine Rares! Pupam baiatul!!!

Si acum sa urez si eu iarasi cu intarziere....... copilasii care si-au aniversat zilele astea primul anisor din viata:

ILINCA (sunt_mamica)
ANAIS ALEXIA (nadine2004)

si pe cei care maine (azi de fapt) implinesc un anisor:

LARISA (aprilie1976)
MARIO ALEXANDRU (simonique)
DARIA ALEXANDRA (LUIZAM)

La multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte de multa fericire si noroc toata viata!!!!

Va pup si eu acum ca e deja tarziu si la 6.30, 7 cel tarziu, Mario e in picioare si cere lapticul de dimineata si tb sa fiu fresh!!!! Noapte buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Salutare,mamicilor!Sa va traiasca puiutii la toate sa creasca mari si sa fie sanatosi!!!Iaca c-a trecut un an...ma apuca asa o nostalgie cand "privesc" in urma...Parca ieri veneam de la spital cu o "mogaldeata" care nustia nici sa planga...iar azi..e atomic(cum spuneti voi).

Va multumesc tuturor pentru urari si mii de scuze ca nu am putut intra pe 17.Am fost intr-o mini-vacanta la munte unde am profitat de temperatura mai putin caniculara.
"Motul" l-am luat mai devreme-pe 12 si a fost super!A ales baiatul seringa,cheile de la masina si banii asta dupa ce s-a mozolit in sarea si zaharul de pe o felie de paine pusa pe tava(conform traditiei).

Dani este foarte bine...mai putin cu mesele...care de cand ne-am intors au devenit un chin.Nu vrea sa pape deloc pranzul iar restul meselor foarte greu le accepta.Daca s-ar putea numai tzatzi ar vrea el Si mai vreau sa-l si intarc!!!

In rest...ies si dintzishorii 7 si 8, mergem in picioruse mai bine...si multe nazbatii.
Cu somnul o ducem bine...deja a trecut la program de copil nu de bb.Doarme ziua 3 ore de la 1 la 4 si pana la 22 nu mai doarme deloc.

Aaaa...cine imi poate da si mie parola de la use-rul comun ca nu mai intra ce cea pe care o stiam eu.Am de trecut cateva noutati ca am ramas in urma.

Si AM PUS POZE NOI aici si aici

VIZIONARE PLACUTA!!!
SI MUUULTI PUPICI!
Sper sa ma lase bb sa intru curand!

GeorGiana de Dani

POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63229" target="_blank">Cum s-a nascut minunea
Varsta puiului

*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

La multi ani!
Larisa
Mario Alexandru
Daria Alexandra

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

La multi ani! pentru puiutii care aniverseaza
1 anisor

** LARISA ** [ aprilie1976 ]
** MARIO ALEXANDRU ** [ simonique ]
** DARIA ALEXANDRA ** [ LUIZAM ]

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

ZIUA BUNA!

"LA MULTI ANI!" 1 ANISOR: LARISA [aprilie1976], MARIO ALEXANDRU [simonique], DARIA ALEXANDRA [LUIZAM]!

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Heeei fetele... da' iar ati fugit ...

Simonaci79, pupam baiatul tau cel cumincior!!! Bravo lui !

Giana, o sa fie un mare doctor Dani al tau ! Si ce frumos tortulet a avut el de ziua lui ... si cum ii place lui sa pape ceapa cruda... Frumos tare strengarelul tau ! Il felicitam si pentru D7 si D8. Pupici .

CRYNAdeROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Buna, fetelor!

Noi ne-am intors aseara din vacanta, a fost super.
Ma asteptam sa am de citit o gramada de pagini, cand colo a trebuit sa deschid capitol nou, ca abia se terminase celalalt. Sper sa se mai remedieze problema odata cu sosirea toamnei...

Iulia s-a comportat f. bine, a dormit cu mine in pat, ma temeam ca nu va dormi. Dar se zbenguia 10-15 min langa mine si apoi cadea lata, cu o paturica in brate .
A fost rasfatata destul de mult, din cauza asta a inceput sa tipe un pic isteric atunci cand ii iau din mana ceva ce nu are voie, dar se rezolva .

A invatat multe lucruri noi, dar cel mai mult i-au placut pisicile: prima oara le zicea "aide", pana la urma a vazut ca nu vin la ea si a invatat sa zica "tis-tis" . Cum le vedea fugea toata casa dupa ele, intr-un chiot, uneori mai prindea cate una si era vai de ea. Bineinteles ca i se pareau f. atragatoare cozile .

Astazi am facut vaccinul de 1 an pe care l-am amanat un pic, sper sa fie bine.

Iar noua ei pasiune sunt lego-urile si puzzle-urile, a primit unele mari si sta cate 2 ore sa potriveasca la ele, dar ma joc si eu cu ea, ca-mi place puzzle.
Piesele de lego le pune unele peste altele, apoi dezmembreaza opera si se apuca iar de construit, e f. rabdatoare .

Mai revin mai tarziu.

La multi ani sarbatoritilor de astazi si din ultimele zile!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cuscra, ma bucur ca ai vesti bune despre Mario! Sa pui poze cu noua tunsoare a baiatului !
Iulia il vrea chiar daca mananca pasat inca, si ea are faze si faze, s-or intelege ei cumva .

Giana, frumos foc blondinul tau, mi-a placut masina de politie . Zici ca se face doctor ?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Buna ziua! Am intrat si eu azi mai devreme si incerc sa recuperez din urma!

Anda- La multi ani, multa sanatate si fericire alaturi de puiul tau drag!!!! Imi cer scuze pt intarziere! Multi pupici si ganduri bune de la noi! Vad ca vorbeati de tunsul baieteilor...eu l-am tuns deja a 2-a oara si imi place tare mult cum arata asa cu parul scurt! Parca e si el deja copilas mare, nu mai este pui mic si cu par de lungimi diferite!!!! Cum a stat Andrei la tuns la foarfeca? Nu s-a agitat? Acum am citit si cu papica. Si eu am patit-o cu Mario si am inceput sa-i pun sare din ce in ce mai multicica in papa, dar inca nu am ajuns la cat de sarat mancam noi, si eu il duc la gradi la 2 ani, nu la 3, si mai papam si pasat fin! Cand am fost la vaccin m-a certat dna dr ca papam tot ca bebelusii si m-a pus sa-i dau mancare normala (eu i-am mai dat cu succes pana acum dovlecei umpluti, ciorba de rosii, sarmalute in foi de vita, supa cu galuste, dar pilaf nici lui nu i-a placut, nici ciorba de perisoare sau tocana de legume.... Nu stiu ce sa zic, daca afli vreo metoda de facut copilul sa pape, zi-mi si mie te rog!

Dede- felicitari pt noul dintisor! Sa-l stapaneasca si foloseasca sanatoasa! Si Mario escaladeaza tarcul si patutul si daca in pat nu il mai las de ceva timp cand e treaz (ca pe langa faptul ca se catara pe el a invatat sa isi si descuie cu cheia grilajul, daca nu uit sa iau cheia de acolo) nu prea mai pot sa-l las nici in tarc, decat daca stau langa el sa il vad cum face ceva....si el nici macar nu merge ca sa-l pot lasa si pe jos.... Pupici copilasilor tau dragalasi! Biata bona, chiar cred ca s-a speriat!

Ema.nu.ela- pai tie iti e mai usor sa o inveti cu ceva nou daca papa asa fata! Dar eu ce sa fac daca al meu nu papa decat pasat fin???? Of!!!! Cand o incepe si el sa pape ca un copilas normal? Felicitari pt fata papacioasa! Auzi tu, un copan taiat bucatele! Iar cu tichetele.... ma bucuram si eu dar vad ca sunt pt cresa... si ca stabileste angajatorul ce cresa.... nici gand de gradi particulara unde mi-l primeste si la 2 ani! Iar alocatia, eu cred ca au scris gresit ca va creste de la 24 la 200 pt ca de fapt e numai pt copii mai mici de 2 ani, ceea ce noi primim acum si primim si pe cea de 24... si cred ca daca o mama se va intoarce mai devr o va primi si pe asta de 24...oricum, buna ideea, macar tot primesti 2 mil in plus, daca nu ai ce face cu tichetele.... noi oricum mult nu mai beneficiem de lege noua...la mine ar fi 6 luni daca intradevar ar fi asa, dar macar cele care vor bb2...la treaba ca e de bine! Am inteles ca ar vrea sa faca si 3 ani in loc de 2..... Sa faca odata ca era si timpul! Pupiic si multumim pt articol!

Mergi la inceput