Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Eu plec din nou la munte asa ca va pup si sa va gaesc bine la intoarcere prin septembrie cel mai probabil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor, eu am inteles ca tichetele sunt de cresa si bineinteles ca nu primeste orice cresa si se dau parca de la 2 la 3 ani (deci de la sfarsitul CIC la 3 ani cand merge la gradinita oricum)

Om vedea cum e treaba. Eu am de luat zilele astea suplimentul, am inteles si eu ca de la anul va scadea la 100 RON. No comment. De parca o bona o poti plati cu banii astia...

Sa va zic un p[icut de tot si de papusile mele:

Miruna merge la inot, e foarte incantata si neagra (zilnic, o ora, va dati seama). Abia asteapta sa inceapa gradinita sa se intalneasca cu doamnele si cu copiii.

Cristina este un copil atomic, nu ar sta locului o clipa. Merge de pe la 11 luni si o saptamana si acum alearga permanent, nu are rabdare sa mearga si ea incetinel. Cand o dau jos din pat, se pune pe fuga. Scotoceste sertarele, acunde chetsii prin ele de nu le mai gasesti. La mare s-a julit la nas si pe genunchi si pe manute si coate, dar nu plange decat daca e cotoioasa rau (sau dc ne speriem noi de cat de tare a cazut). A mers pe nisip si pe iarba, s-a balacit la mare in apa calda si sarata si la munte in apa inghetata de izvor. Cu vorbitul merge mai greu, numai cand si ce vrea ea.

Va pup, sper sa mai povestesc cate ceva si maine, si mai ales sa pun poze noi si frumoase din vacanta.

Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare

alte poze noi cu noi -iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Salutare fetelor!

Nu stiu ce sa ma mai fac cu micutul meu....Uf! vrea atit de multa atentie...numai linga el sa stau, sa-l las sa mearga singur...si merge tare bine doar ca mi-e frica , ca uneori se mai dezechilibreaza sau nu-i reuseste intoarcerea si mai cade si tare nu vreau sa-l las sa cada desi stiu ca si astea sint inevitabile...De asta nu mai pot de spate si mai "cedez nervos" cind il aud ca tipa ca vrea pe jos sau in brate si eu mai am nu's cita treaba....Dar sint bucuroasa ca e sanatos si cuminte in felul lui

Treaba asta cu tichetele de masa mi se pare tare interesanta..... Mai ales ca soacra-mea s-a aratat disponibila sa stea cu Matei daca m-as duce la serviciu...deci treaba cu bona e aranjata! Trebuie sa ma gindesc serios la asta!

Of! Voi va plingeti ca nu maninca mincare gatita...al meu numai de asta ar minca....Daca ma vede mincind...mama...mama...ce saliveaza si sa-i dau din farfuria de unde maninc eu...daca schimb canita e jale, se apuca de plins....

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput

Albinutza sa va fie de bine concediul! Noi nu am avut parte de asa ceva...Eu tot zic , ca 25 de ani nu ma mai duc nicaieri......ca am rata la casa! Asteptam povesti cu ilustrate!

Joker mama...la cit esti de slaba...de unde sa mai transpiri? Tare bine mai arati...serios! Noi ne-am bucurat de aerul conditionat! Mare inventie si AC-ul asta!

Mergi la inceput

Monica, concediu placut in continuare! Nici la noi nu s-a inchis fontanela! Am facut acum o luna D-ul ca noi eram pe Vigantol si se pare ca nu a asimilat cum trebuie! Nu s-a inchis nici a noastra (lui)! O fi de rau? Ce-i faci lui Mihnea ca sa-i captezi atentia ca eu am epuizat tot ce mai stiam...Te rog, da-mi niste idei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joker spune:

quote:
Originally posted by ankak

Albinutza sa va fie de bine concediul! Noi nu am avut parte de asa ceva...Eu tot zic , ca 25 de ani nu ma mai duc nicaieri......ca am rata la casa! Asteptam povesti cu ilustrate!

Joker mama...la cit esti de slaba...de unde sa mai transpiri? Tare bine mai arati...serios! Noi ne-am bucurat de aerul conditionat! Mare inventie si AC-ul asta!

Anka, am rosit pana in varful genelor...acum seios, ma mir ca ma vazusi, doar stateam pe dungaMultumesc de compliment.Si tu arati bine, ai o mimica foarte vesela si se vede ca esti o mamica frumoasa si implinita

am incheiat citatu`
Joker...mama de ied zapacit

EDUTZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema.nu.ela spune:

quote:
Emanuela, calculul tau nu e corect din pacate. Incepand cu 2007 stimulentul va fi doar de 1 mil. si alocatia pentru copii 2 mil., deci vom pierde cei 240 mii pe care ii primeam pana acum. Nu ca ar fi ei multi, dar erau si aia buni. In ceea ce priveste tichetele pentru gradinita, hm, eu stiu ca cele mai multe primesc copiii doar de la 3 ani si atunci poate nu mai sunt valabile. Si iarasi cred ca o gradinita particulara nu le accepta.

andre_ea,
ai dreptate am citit si eu repede si asa scria in articol acolo. dar mi-am adus si eu aminte ca de fapt de la anu e stimulentul doar 100ron pt ca se face alocatia 200.
asta cu tichetele de cresa oricum e optionala ca si tichetele de masa: depinde de angajator. in schimb vad ca e pana la 3 ani.
om vedeam cum or sa fie. mie cred ca mi-ar da tichete de-asta la servici dar depinde unde or sa fie ca eu as vrea la gradi nu la cresa.

mamica de maria, 1 an

Mergi la inceput

Simona bine ai revenit! Si eu sint tare in urma cu cititul...eventual vreo saptamina de citit non-stop! sa ajung la zi!..... Bine ca ati scapat de vaccin...noi pe joi daca o sa-l facem...am un stres!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Ce mai fac fetele??
Noi ne-am intors.A fost super de super.Chiar ca nu mai avem cu cine se ne mai comparam.Bulgarii ne-au luat-o rau inainte.Mancarea super, hoteluri super,pana si hotelurile de 2 stele au piscine.Plus ca la toate restaurantele au scaun de copil..meniu de copil chiar...ce sa mai zic..noi suntem in urma rau.
Eu i-am dat lui Ingrid mancare noastra de la masa..si a mancat Ingrid ca sparta, cu fructe la desert, chiar nu ma asteptam.Plus ca s-a balacit in mare non stop.
O sa va pun poze curand.

Ne-a iesit si un premolar si sta sa sparga un altul..ar fi al zecelea.

revin

AniS 18+
si Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Giana - vazut poze cu "Police chief" sa-ti traiasca Danutul, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce-i mai frumos pe lume si sa nu uit - felicitari pt dintisori.

Diana Mirela - Bine ai venit si uram sa treaca de vaccin fara probleme

Albinutzza - Bine ai venit si tu si asteptam pozici & vesti despre BB2

Monica-Elena - distractie placuta la munte

Ankak - Mateiutu plin de energie si mamica rabdatoare

Fetelor cara va duceti la servici o sa primiti de la anul suplimentul 100 RON + alocatia pana face BB 2 ani 200 RON
iar cele ca mine care stam cu BB acasa 600 RON indemnizatie + 200 RON pt alocatie pana face BB 2 ani deci am pierdut din start 24 RON (in prezent luam 800 RON + 24 RON)

Astazi ne-am amuzat grozav la aceasta adresa cu www.pegebogen.dk/dyr/b_hoene.asp" target="_blank">animale si obiecte cu sunetele lor
Va pupici si sanatate la toata lumea

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput