Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

anis - Bine ai venit . Abia asteptam sa ne povestesti si sa vedem fotografii

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

Victoria are enterocolita!
A baut azi doar doua bibe cu ceai de menta si a mancat paine prajita!
Ce-i mai dau?
Va rog, daca sunteti pe faza, sa-mi spuneti!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by dania.nicol

Astazi ne-am amuzat grozav la aceasta adresa cu www.pegebogen.dk/dyr/b_hoene.asp" target="_blank">animale si obiecte cu sunetele lor
Va pupici si sanatate la toata lumea

Te pupam si noi pentru adresa! E super!
Maine ii arat si Victoriei! ea oricum le cam imita si ii va placea sigur!

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dania.nicol spune:

Hristina - noi nu am avut asa ceva dar am gasit asta :

Recomandate de delia grozav
in 17.08.2006 pt baietelul Laurei care a avut tot cam asa

"Trebuie sa ii dai solutie de rehidratare ELECTROLYT din care ii dai cate o lingurita doua la fiecare 5 minute.
Ii dai Smecta in ceai de menta 2 plicuri pe zi tot asa cate putin.

Din experienta iti spun ca e foarte bun si laptele HN de la Humana sau Milupa, daca il accepta, Medeea l-a acceptat bine. Asta incepi sa il dai dupa cam 6 ore dupa ce vezi ca nu mai varsa.

Apoi a doua zi poti sa ii dai orez pasat cu morcov si apoi cu branza de vaca si ziua urmatoare putina carne de pui in orezul cu morcovi si banana cu orez.

Insa eu cred ca cel mai bine ar fi sa il vada un medic. Pana atunci ai grija sa il hidratezi corespuzator si dai Smecta.

Dupa ce ii trece fa-i o cura de 10 zile de Biotics pentru refacerea florei intestinale."

SANATATE MULTA II DORESC FRUMOASEI TALE

Mami de Sebastian<18.07.2005> si Catalin <06.03.1997>
Baietei cucuieti si frumusei Alte foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Hristina, ti-am trimis PM in legatura cu enterocolita.

Sanatate multa Victoriei!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Buna seara! Am disparut ca magarul in ceata mai devreme ca venise mama cu analizele si tb sa o sun repede pe dna dr sa i le citesc. Au iesit in mare masura bine, calciu are peste val normale, dar dna dr a zis ca nu e grav, fierul este f bine, si mai are niste valori neimportante putin modificate si zicea ea ca ar reprezenta alergii sau paraziti, probabil geardia, dar inca nu au iesit si cele de copro si urina asa ca nu stiu sigur despre ce e vb (noi avem acum si o catelusa mica si sper sa nu fi luat altfel de paraziti.... asa ca sper sa fie geardia) Si acum astept cu interes sa vad cum au iesit cele de kk si pisu si exudatul. Sper sa fie toate bune!

Mergi la inceput

Albinutzza- bine ati revenit! Sper ca v-ati simtit bine in concediu! Abia asteptam sa vedem poze! Ce mai face burtica? Ai aflat ce va fi? Pupici si sanatate multa!

Monica-Elena- distractie placuta la munte! Fontanela lui Mario i s-a inchis la un an, deci acum o luna, dar la noi a fost cu emotii ca el s-a nascut deja cu ea micuta, 1/1cm si se inchidea destul de repede si cand am fost trimisa la prtoped de dna asistenta-stie-tot dna dr a zis ca nu ii da calciu sub nici o forma ca nu vrea sa i se inchida prea devreme, sa o tina asa pana la un an (punct-ochit, punct lovit!) si bine a facut ca dupa cum spuneam calciu are mai mult decat are nev! Eu stiu ca pe la un an tb sa se inchida, vezi ce mai zic si fetele!

Giana- felicitari pt alegerile baiatului! sa aiba parte de mult noroc, multi bani si drumuri cu masina fara nici un fel de incidente neplacute! Asa este, a trecut un an asa de repede.... si pe mine ma apuca niste nostalgii... Am vazut si pozele cu baiatul mare si frumos!!! Ce mult a crescut.... e un baietel mare politistul tau! Si ce papa el ceapa..... Am vazut si pozele de la mot, cu baiatul costumat! Sa va traiasca si multe felicitari!!! Si fratele pe care il vrea cand i-l faceti? Felicitari si pt dintisori!

Cryna- multumim mult! Va pupam si noi! Sa stii ca am descarcat pozele si am incercat sa le pun acum si nu ma lasa. Mai incerc o data poate reusesc....

Diana- ma bucur ca a fost bine in concediu si ca ati rezolvat si cu dormitul. Incerc sa pun poze dar nu reusesc, insa nu ma las eu asa usor.... Pupam nora frumoasa si ma bucur ca il vrea si asa, imi era teama ca nu vrea un asa puturis de sot.... Sunt ingrijorata acum vorbind serios ca el nu are nici o tendinta de a amesteca, el vrea doar sa inghita fara sa flencane deloc in gurita! Sper sa depaseasca faza asta! I-am luat si eu lego dar nu i le-am dat inca, ma gandeam ca nu stie ce sa faca cu ele dar i le voi da acum daca zici ca Iulia se joaca, mai ales ca de o sapt si ceva am vazut ca are tendinte de construit, pune capacul la bibe si tot ce prinde aseaza una peste alta sa faca turnulete... Sa vedem cum va reactiona! Voi nu aveti poze din concediu? Pupici multi!!!!

Boga- pupam fetele frumoase!!! Abia astept sa vad pozele cu fetele tale! Si felicitari pt plimbareata sugubeata! Sa vezi cand va incepe sa vb si sa intrebe de toate alea.... Pupici!!!

Anca- pai si de ce te plangi ca papa din mancarea ta? Eu incerc de zor sa-l fac pe mario sa pape mai multe si nu reusesc! Ma bucur pt tine ca ai rezolvat cu ....bona, sper sa fie totul bine! Spor la munca! Si pupici plimbaretului!!!

Fetelor cu fontanela, eu am inteles gresit intrebarea Monicai, nu este grav daca nu s-a inchis inca, e normal sa se inchida pana la un an si jum si tb sa va faceti griji si sa mergeti la dr daca nu s-a inchis pana pe la 3 ani.... eu credeam ca intreaba daca nu e prea devreme. Cel putin asa situ eu, sper sa nu gresesc!

Mergi la inceput

Diana- uitasem! Sper sa nu faca fata febra de la vaccin! Pupici!

Anka- am reusit sa termin de citit cap asta, la cel trecut mai aveam vreo 7 pagini dar nu mai am timp ca vreau sa mai incerc cu pozele, poate reusesc! Bafta la vaccin, sper sa nu aveti neplaceri... Pupici si voua! Si nu te mai stresa ca va fi bine, sunt mai mari pui acum si suporta mai usor!

Anis- bine ati revenit! Ma bucur ca v-ati simtit asa bine! Felicitari si pt maseluta, sa iasa si urm fara probleme!!! Si felicitari pt papacioasa mica! Samburica ce mai face? Va pupam si asteptam poze!

Dania.Nicol- ma miram eu sa faca ei ceva mai bun, era prea mult 824 ron, au mai scazut un pic..... Asta e! Eu nu pot sa aud si sunetele de la animale, ca imi zice ca tb sa mai instalez nu stiu ce plug-in pe care nu vrea sa mi-l descarce..... Multumim oricum!

Kasi- pupm burtica bolnavioara! Smecta este f buna pt probleme la burtica si trece si repede. Si morcov fiert si orez si mucilagiu de orez. Dar cate putin sa nu constipi fata de tot! Sanatate multa!!!!

Mergi la inceput

Mai incerc sa pun poze, sa vad daca reusesc de data asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankak spune:

Buna dimineata fetelor!

Acum ca inca mai doarme micul terorist mai am si eu timp de o cafea si de o discutie cu voi!

Simona am vazut pozele cu Mario care e mare de acum, nu mai are fatzuca de bebelus! Si cu freza cea noua ii sta super! Si eu planuiesc sa-l tund chiar mai scurt ca tine (ras) Foarte frumos tort! Banuiesc ca a vrut si el, nu? Nu ma pling ca vrea de la mine din farfurie, insa nu am cum sa o fac pe placul meu ca noi mincam mai condimentat si poate un pic mai sarat! Cind spuneam ca vrea de la mine inseamna TOT ce vede ca maninc eu inclusiv inghetata, sau bere, suc si alte cele. Si mi-i tare greu sa-l pacalesc ca sa nu-i dau de acolo!

Giana, bine ai revenit! Pupam pe Dani cel frumos cu pleata in vint. Cel mai pupa fetele.... Cind ai de gind sa pui in practica dorinta copilului scrisa pe tricou? Si Matei are un tricou numai ca e pe galben si toata lumea ma intreaba de asta.... Ce mai cavaler cu vesta....

Anca de Matei (26 august 2005)

Mergi la inceput