Bebelusi de iulie-august 2005 (128) -La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 7
ankak spune:
Diana, bine ai revenit! Sa va fie de bine concediul! Ce metode ai pentru dezvatare de rasfat?????? Ca Matei ma innebuneste, toata ziua tipa si scinceste si se vede ca se chinuie sa-i iasa cit mai veridic, dar se preface! Nu stiu ce sa mai fac! 
Bogdana, sa va fie de bine concediul! Tare esti mindra cu asa fete frumoase!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
ankak spune:
Joker
m-ai dat gata... "implinita" ...intr-adevar n-ai vazut ce implinita ca abia am incaput printre casele de marcat!Ce n-as da sa fiu si eu ca tine de slaba..."vrabia malai viseaza...."
anis, sa va fie de bine concediul si felicitari pentru minunea din burtica! Eu am plecat chiar inainte de a afla tu de ea. Eu am mai intrat dupa aia dar de la cumnata-mea si nu am putut sa mai stau la scris, numai la citit! Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara si sanatoasa!
Anca
de
Matei (26 august 2005)
Simonaci79 spune:
Buna dimineata!
Anca- multumim mult pt aprecieri! Nu am terminat de pus pozele, daca vrei sa vezi mai multe sa te uiti mai pe seara..... Am lasat calculatorul deschis de aseara si inca mai are 4 poze de incarcat! Nu stiu ce are yahoo-ul de merge asa de greu! Si la poze una cate una nu vrea deloc!!! Asa ca mai am de lucru putin.... ca as vrea sa pun si de la mot ceva....
O sa va anunt cand e gata albumul cu poze noi, deocamdata mai lucram....
Cam slaba activitatea...... nu v-ati trezit inca? Intru si eu mai tarziu putin! Pa!
ankak spune:
dania.nicol super site-ul! Multumim! Abia astept sa se terzeasca motul sa ii pun sa vada!
Hristina imi pare rau sa vad ca , "Cosinzeana" are probleme. Si Matei a avut o enterocolita virala ca la spital nu a iesit nimic bacterian din culturile luate din scaun. In mare a fost cam acelasi regim pe care ti l-a scris dania.nicol Am bagat si eu orez in el la greu de nu mai vrea nici acum sa-l mai vada....
Anca
de
Matei (26 august 2005)
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Diana Mirela
Buna, fetelor!
Noi ne-am intors aseara din vacanta, a fost super.
Ma asteptam sa am de citit o gramada de pagini, cand colo a trebuit sa deschid capitol nou, ca abia se terminase celalalt. Sper sa se mai remedieze problema odata cu sosirea toamnei...
Iulia s-a comportat f. bine, a dormit cu mine in pat, ma temeam ca nu va dormi. Dar se zbenguia 10-15 min langa mine si apoi cadea lata, cu o paturica in brate.
A fost rasfatata destul de mult, din cauza asta a inceput sa tipe un pic isteric atunci cand ii iau din mana ceva ce nu are voie, dar se rezolva.
A invatat multe lucruri noi, dar cel mai mult i-au placut pisicile: prima oara le zicea "aide", pana la urma a vazut ca nu vin la ea si a invatat sa zica "tis-tis". Cum le vedea fugea toata casa dupa ele, intr-un chiot, uneori mai prindea cate una si era vai de ea. Bineinteles ca i se pareau f. atragatoare cozile
.
Astazi am facut vaccinul de 1 an pe care l-am amanat un pic, sper sa fie bine.
Iar noua ei pasiune sunt lego-urile si puzzle-urile, a primit unele mari si sta cate 2 ore sa potriveasca la ele, dar ma joc si eu cu ea, ca-mi place puzzle.
Piesele de lego le pune unele peste altele, apoi dezmembreaza opera si se apuca iar de construit, e f. rabdatoare.
Mai revin mai tarziu.
La multi ani sarbatoritilor de astazi si din ultimele zile!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Diana si domnisorica Iulia Anastasia (15 iulie 2005)
Diana, bine ati venit din vacanta ! Ma bucur ca a fost totul OK !
Da' citesc aici si vin si eu cu o nelamurire.... Puiuta ta face puzzle si lego la un an ?!?!?!? Si sta cate 2 ore linistita sa le faca??????
Si de ce intreb...stiti cu toate ca eu sunt la al doilea copil, insa deja imi pun intrebari daca sunt dezvoltate normal intelectual ca nici cea mare si nici asta mica nu face la un an puzzle si lego...indiferent de cat de mari sunt piesele . Ela a facut puzzle undeva pe la doi ani si un pic...!!!!!!! Acum, cea mare nu da semne de copil handicapat , este cea mai buna din clasa ei...dar eu stiu !???
Imi poti recomanda o clinica unde sa imi evaluez copii??? Ca de Ana ...nu mai zic ca nu ar sta locului sa faca ceva pana la capat...ea in 10 minute se plictiseste de o jucarie si ia alta !
Serios, chiar ma intereseaza ca m-ai pus pe ganduri rau !!!!!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE

ANA ESTE ATAT DE MARE

DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Acum, eu am lipsit din motive personale ....si nici nu o sa fiu prea activa o perioada !Insa citesc zilnic tot ceea ce postati aici, si sunt alaturi de puiutii bolnaviori si mamicile lor !
Ana este OK acum . Am avut si noi niste episoade de groaza cu mers iarasi la Grigore Alexandrescu dar zilele astea a fost OK ! De papat....tot cu mofturi ! Mari mofturi ! Inca nu merge singurica ! Dar aici nu ma ingrijorez ca si Ela a mers pe la un an si 3 luni ! Ma uit la ea si efectiv ii este teama ! Nici nu o fortez..in schimb .....vrea sa vorbeascaaaaa....cred ca o sa fie o vorbareata si jumatate ! Intelege cam tot ce ii spun si deja au inceput "excrocheriile sentimentale" cum le spun eu ! Da sunt din alea dulci de care ne amuzam teribil !
In masura in care mai pot, mai intru !
Urez si eu puiutilor care au implinit un an MULTA SANATATE si LA MULTI ANI !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE 
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
Tethys spune:
ZIUA BUNA LA TOATE FETELE!
Hai sa intru si eu un pic... ca iar suntem pe pagina doi
...
Diana Mirela, bine v-ati intors
.
Felicitari
pentru isteata ta mica si bafta sa nu aiba complicatii de la vaccin. Pupici
.
Monica-Elena, concediu placut la munte! Pupici
si va asteptam cu povesti frumoase la intoarcere.
Mitub,
felicitari
pentru bronzata ta si cotoioasa ta. Pupici
la toate trei.
Ankak, imi pare rau
ca nu am idei ca sa te pot ajuta impotriva rasfatului... Va pupacim
si-ti uram succes...
Anis, bine ai revenit
. Ne bucuram ca ai avut parte de un concediu placut. Pupici
.
Hristina, pupam
micuta bolnavioara si-i dorim multa sanatate. Sa se faca bine cat mai repede
!
Simonaci79, abia astept sa-ti vad micul frezat
! Pupici
si succes la descarcat.
Brianamica, ne bucuram ca Ana este mai bine
si te mai asteptam la povesti... Pupici
la toate trei fetele.
Cred ca, cam atat am avut de scris
... Daca am sarit pe cineva, ne cerem scuze
... Rog sa se anunte... Pa
. Pupici
la toata lumea.
CRYNA
de
ROBERTEL - 24. 08. 2005
Cat suntem noi de mari!!!
POZE NOI, NOUTE...HI,HI,HI... ; SEMANAM OARE?!? ; LA PADURE
www.dropshots.com/day.php?userid=153671&cdate=20060730" target="_blank">FILMULETE 1 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060808" target="_blank">FILMULETE 2 ; www.dropshots.com/day.php?userid=158766&cdate=20060816&cimg=0" target="_blank">FILMULETE NOI
Simonaci79 spune:
Fetelor!!! Ce e cu voi???? Suntem iar pe pag 2!
Briana- stai linistita, nu te speria si tu din orice!!!! Nu cred ca Diana spunea ca Iulia chiar reconstituie imaginea la puzzle, doar ca sta si le potriveste acolo!!! De ex Mario are zile in care sta si jum de ora la o jucarie, capac, ceva si se joaca si zile in care daca sta un min e mult!!!!! Pasiunea lui sunt sticlele de plastic pe care le plimba ca pe masinute pe caloriferul de langa tarc.... Oricum fiecare copil are ritmul lui de dezv si sunt convinsa ca nici una dintre fetele tale nu este handicapata!!!!!! Si ca sa-ti dau alt ex.... Mario nu isi tine nii acum bibe singur (desi la 6 luni il tinea si stia sa-l si aplece sa-i curga apa in gurita) dar stie sa arunce cu el, sa inghesuie lucruri intre pat si perete, sa arunce lucruri pe jos si sa incerce sa le ia prin gaura (proaspat reparata) de la tarc si tot asa! Daca stai sa compari ce face alt copil si ce nu face al tau..... eu cred ca as lua-o pe aratura rau cu mancatul la el, ca nu cred sa mai fie vreun copil codas ca el..... Pupam fetele, pe Ana in mod special, sa nu mai fie bolnavioara si sa pape bine!!!!! Sper sa nu mai vezi sp ala prea curand, ca te-oi fi saturat si tu!!!!! Te pupam si te asteptam pe aici cand ai timp!!!!!
mitub spune:
Briana, eu cred ca e vorba de puzzle-uri pentru copii mici, din acelea cu piese groase de lemn care se potrivesc intr-un singur fel (animalute sau masinute, trenulete de obicei). Si Miruna se juca la 1 an cu piese lego, se uita pe carti si invata animalele, asta mica in schimb n-are deloc rabdare. Nu-ti face probleme, copiii sunt foarte diferiti!
Bogdana, mamica de Cristina -bebe mic si Miruna -scumpete mare
alte poze noi cu noi -iunie
Simonaci79 spune:
Am pus si eu niste poze noi...... daca aveti timp sa va uitati!!!!! Vizionare placuta!

.
.