Inelele contraceptive si plasturii
Raspunsuri - Pagina 2
papadie spune:
carmencito e vb numa de un inel si ai putea sa vezi partea romantica a situatiei...si anume satz daruiasca soatza cate un inel in fiecare luna. la tine e si mai mistok ca ti-l da cu dedicatie: pentru doamna Pasarica
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
carmenp spune:
noo? si daca vreau sa-mi vad barbatu` la urjente `poi il pun sa mi le si scoata![]()
quote:
Originally posted by papadie
carmencito e vb numa de un inel si ai putea sa vezi partea romantica a situatiei...si anume satz daruiasca soatza cate un inel in fiecare luna. la tine e si mai mistok ca ti-l da cu dedicatie: pentru doamna Pasarica![]()
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
joxy spune:
Hai nu va prostitzi cu injectzii la barbati, vreti sa fim traumatizati ? sa ne inhibam ?
Giocsanu.
adinag spune:
Mik, ginecoloaga mi l-a prescris.
Plasturile le-am incercat inaintea inelului. doctorita mi-a recomandat inelul, mie nu mi-a placut ideea. plasturile au fost prea slabe pentru mine. si colturile sa nu se dezlipeasca, la mine se dezlipeau. si nu mi-a placut ca se vedeau la plaja. si trebuie schimbate saptamanal, deci mai mult stres.
Papa, sa stii ca nu se simte nimic (din inel
) cand ai sex. nici mie nu mi-a venit sa cred. numai ba barbatii la inceput se simt ciudat ca mai e ceva inauntru. mai bine nu-i zici decat dupa, casa nu aiba inhibitii ![]()
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
Victoria spune:
lasa mey Jox, io stiu ca toti berbantii tremura de frica ccand aud de injectii ( inclusiv al meu
) da decat sa alergi inelu', mai bine o intzepaturica pe luna, si gata...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
papadie spune:
Adina io am una problema cu plasturii aia ca mi-i dezlipeste fimea![]()
jox lasa draga ca va dezinhibati la epilat
Mik spune:
Merci, Adina.
Joxy, la berbanti nu se poate face nimic, am incercat sa-l conving pe al meu sa faca operartie si el nimic.
Mik.
carmenp spune:
jocsane, fii optimist,mai intii te palpeaza si dupa te injecteaza plus ca poate ai norok si dai si de o asistenta draguta, haa?
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
papadie spune:
Mik da, da si io am incercat sa-l conving. Mie mi-e foarte greu sa inteleg de ce NU?! Poate domnii de pe site au vreo explicatie in afara ed nu, nu si nu.
Victoria spune:
Papa, nu, nu si nu ce, injectie sau vasectomie?
Ca intre o injectie si introducerea/suportarea unui sterilet nu cred ca exista comparatie...
Auzi, da ia esplica-i, cand are o "idee", ca nu poti ca nu ti-ai luat/pus pastila/inelu/whatever.Azi asa, maine asa,poate face si el ceva...
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu