Inelele contraceptive si plasturii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Plasturii mi se par si mie ok. Se gasesc in Romania? Si ce implica ei?
Ca si tine Papa am si eu aceeasi problema , uit sa iau pilula, imi aduc aminte dupa o saptamana, concluzie... jale la mine cu pilula
Asa ca va rog dati mai multe informatii despre acel plasture, ca ma intereseaza.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Päpädie aurie sa nu uiti sa scrii aici rezultatele cu inelele/injectiile!

Experienta mea nu foloseste in cazul de fatza ca sunt taman pe dos dar pot sa va spun cate ceva in legatura cu plasturele hormonal. Chinezoaica mea de la scoala a venit intr-o zi in maieu i l-am obs si am intrebat-o tot: il foloseste de aproape 2 ani, e multumita de el, o cutie cu plasturi costa 15 E si ii ajung 3 luni. Faza e ca de obicei ii lipeste si nu se vad nici la piscina, dar atunci fusese cald si l-a pus pe umar. La o saptamana il schimba. Acelasi procediu ca la AC. Nu se deslipea la colturi si era aprope de nuanta pielii. Dar io vad bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

didi din ce spui tu suna destul de "safe". eu aveam senzatia ca nu sunt destul de siguri plasturii. d-aia i-am ocolit. o sa va tin la curent!

vic - nu vrea sa-si stranguleze gigeii,mei

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

pai eu cred ca si experientele difera de la femeie la femeie...

in austria stiu ca ma costau plasturii cam 11-12 euro pe luna. Iar la mine se vedea diferenta bine de tot, depinde si de culoarea pielii. ca sunt destul de mari, nu-s asa mici. se cheama parca evra, daca va uitati sigur gasiti cva pe google. si cum am zis, la mine se deslipeau mereu colturile.

iar in ce priveste berbantii... tocmai l-am intrebat pe-al meu de ce n-ar lua el ceva! a cam inceput sa se balbaie, dupa care sa gaseasca motive far sens. l-am linistit ca e vorba de DC si oricum n-as lasa pe mana lui asa ceva important. mi-am dat insa seama ca-i vorba de lipsa de informatie, habar nu au ce efecte are, ce-i in compozitie etc.

io raman la inel, doar de m-oi hotari la un al doilea BB... stiu eu?

a propos, cam cu cat timp inainte de a ramane as trebui sa nu maii iau anticonceptionale? ca parca nu e bine asa repede?
nu ca ma gandesc serios, numai ca informatie asa...

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Papadic ete io folosii plasturi de-aia -Evra se numesc- si imi fu chiar bine cu ei.Ii poti lipi pe umar, coapsa, mana, fund..unde iti e mai lejer si n-am avut probleme nici cu dezlipitul..si nici insarcinata n-am ramas.
Acuma si pe mine ma bate gandul sa aleg o solutie de durata, ca eu nu ma vad in stare sa iau anticonceptionale(m-au terminat din punct de vedere hormonal), si mai tratam cu problema "vasectomie"
Mai apar p-aci ca poate ne-om decide cumva

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Papadik, deschide, please, un sondaj pentru berbanti : accepta sau nu vasectomia, ca eu una mor de curiozitate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Fetelor,eu folosesc diane35 si chiar ma gandeam,ca daca as vrea sa renunt la antconceptionale,la ce metoda sa apelez.Eu de plasturii astia nu am auzit....cum adica 'ii poti lipi pe umar, coapsa, mana, fund..unde iti e mai lejer'??Care ma lamureste si pe mine?

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Uitati aici cum arata plasturii www.gyn.de/verhuet/evra.php3?lng=" target="_blank">Evra

Cica au 4,5/4,5 cm si trebuie cautat zilnic daca is bine aplicati...in rest numai de bine in articol.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Plasturii sunt okay (zice cumnata),de inele nu am auzit si oricum cunosc cam putin despre contraceptia hormonala fiindca noi nu o folosim.

Despre vasectomie,am o verisoara care s-a recasatorit si tipul respectiv avea vasectomie.Isi doreau un bebe foarte foarte mult si el s-a hotarit sa-si faca reversia vasectomiei.Au avut mare bafta si le-a reusit,desi sansele erau fifty fity.

Ceea ce as dori sa spun este ca eu mi-as lasa intotdeauna "o portita" deschisa,in caz ca...nu se stie niciodata.Asa ca la solutii din astea "radicale" nu as apela.
Barbati cu vasectomie nu cunosc,femei cu trompele legate insa stiu doua.Una are 3 si cealalta 4 copii si ce credeti: le pare foarte rau ca nu mai pot avea un copil si se intereseaza foarte mult de reversie.
In Romania insa nu cred ca s-ar pune problema...

Mariana 13+
mama de Monica, Matei si Markus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Iota cum arata www.gyn.de/verhuet/ausgabe.php3" target="_blank">statistica

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput