Inelele contraceptive si plasturii

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Oana,despre inele & plasturi nu stiu chiar nimic,ca n-am folosit,eu i-au doar "Pille" dar uitindu-ma la statistica aia de mai sus am ramas masca.... Coitus interruptus 3.4 %

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

quote:
Originally posted by papadie

Iota cum arata www.gyn.de/verhuet/ausgabe.php3" target="_blank">statistica

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Bine,e vorba de cetitoarele/cetitorii site-ului respectiv...Si eu am votat acolo..o optiune...

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Papadie,cre ca www.gyn.de/verhuet/tantra_verhuet.php3?lng=" target="_blank">asta n-ati luat-o in calcul.

Daca mania persecutiei ar fi o muzica - unii ar fi o discoteca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Io cu inelu' nu m-am intzeles delok! il simtzeam in orice moment al zilei (cre' ca era kestie pshihica ), iar sotzul la fel. Brrrr, mi se parea desemeni tare... neigienic si de fiecare data cand ma spalam il spalam si pe domnu' inel. In viatza mea nu ma mai ating de el! Plus reactiile aderente din cauza hormonilor

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printze spune:

Si eu sunt extrem de interesata de acest subiect mai ales ca mi se pare foarte comod sa-ti pui plasturele si sa scapi astfel de grija de a-ti lua pilula la ora fixa.
Dar se gasesc in Romania? Eu am cautat pe sensiblu si helpnet si nu au asa ceva. Voi unde ati gasit?
Singura problema este ca am mai cautat pe net si am dat peste mai multe articole care m-au pus pe ganduri.
Uitati-va aici: http://news.softpedia.com/news/Plasturii-contraceptivi-o-solutie-riscanta-ro-12259.shtml]
Dar cred ca toate contraceptivele au efecte adverse, asa ca de ce ar fi plasturii mai rai decat toate celelalte?

Va pup.

printze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Intreb si eu:
Inelele astea de care tot vorbiti voi aici sunt acelasi lucru cu diafragmele?
Plasturii nu se dezlipesc la dus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Chiar asa, se gasesc in Romania?!! Ca degeaba ma dau eu pe spate daca nu gasesc de cumparat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Chiar asa, se gasesc in Romania?!! Ca degeaba ma dau eu pe spate daca nu gasesc de cumparat.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput