Inelele contraceptive si plasturii

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

carmencito e vb numa de un inel si ai putea sa vezi partea romantica a situatiei...si anume satz daruiasca soatza cate un inel in fiecare luna. la tine e si mai mistok ca ti-l da cu dedicatie: pentru doamna Pasarica

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

noo? si daca vreau sa-mi vad barbatu` la urjente `poi il pun sa mi le si scoata

quote:
Originally posted by papadie

carmencito e vb numa de un inel si ai putea sa vezi partea romantica a situatiei...si anume satz daruiasca soatza cate un inel in fiecare luna. la tine e si mai mistok ca ti-l da cu dedicatie: pentru doamna Pasarica

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Hai nu va prostitzi cu injectzii la barbati, vreti sa fim traumatizati ? sa ne inhibam ?

Giocsanu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Mik, ginecoloaga mi l-a prescris.

Plasturile le-am incercat inaintea inelului. doctorita mi-a recomandat inelul, mie nu mi-a placut ideea. plasturile au fost prea slabe pentru mine. si colturile sa nu se dezlipeasca, la mine se dezlipeau. si nu mi-a placut ca se vedeau la plaja. si trebuie schimbate saptamanal, deci mai mult stres.

Papa, sa stii ca nu se simte nimic (din inel ) cand ai sex. nici mie nu mi-a venit sa cred. numai ba barbatii la inceput se simt ciudat ca mai e ceva inauntru. mai bine nu-i zici decat dupa, casa nu aiba inhibitii

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

lasa mey Jox, io stiu ca toti berbantii tremura de frica ccand aud de injectii ( inclusiv al meu) da decat sa alergi inelu', mai bine o intzepaturica pe luna, si gata...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Adina io am una problema cu plasturii aia ca mi-i dezlipeste fimea

jox lasa draga ca va dezinhibati la epilat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Merci, Adina.

Joxy, la berbanti nu se poate face nimic, am incercat sa-l conving pe al meu sa faca operartie si el nimic.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

jocsane, fii optimist,mai intii te palpeaza si dupa te injecteaza plus ca poate ai norok si dai si de o asistenta draguta, haa?

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Mik da, da si io am incercat sa-l conving. Mie mi-e foarte greu sa inteleg de ce NU?! Poate domnii de pe site au vreo explicatie in afara ed nu, nu si nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Papa, nu, nu si nu ce, injectie sau vasectomie?

Ca intre o injectie si introducerea/suportarea unui sterilet nu cred ca exista comparatie...

Auzi, da ia esplica-i, cand are o "idee", ca nu poti ca nu ti-ai luat/pus pastila/inelu/whatever.Azi asa, maine asa,poate face si el ceva...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput