40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_maria222 spune:
buna fetelor....
eu de vreo 2 zile nu am prea avut chef de scris...mi-e o lene de ma doare !!!!! plec si eu pe la 15.30 la plimbare.
aseara a venit un prieten pe la noi si la 23.30 i s-a pus pata ca vrea mici....si ne-am dus la Cocosu Rosu(daca stiti) si am luat mici baiatului! ...si i-am facut si cartofi prajiti ca i-am promis!!!!!!!
va pup si mai intru!!!!!!
Pozeeee
Mancarica
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Saru-mana!
Uite-asa o sa bem cafeaua impreuna, tot anul. Tocmai am rezolvat cu meditatiile, simt cum creste un soricel in varful stomacului, a inceput deja sa roada
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
adrienne12 spune:
ana maria, mici cu cartofi prajiti? Ma sabotezi. Pai eu beau soy-milk dimineata ca sa slabesc si tu-mi vii cu de-astea...Eu am folosit zatul de cafea ca sa-mi frec fata ca si cojile acela de porumb pt. gomaj.
KUKI spune:
Craciunitza, iar o sa zici ca ma iau dupa tine, dar si eu am rezolvat-o cu meditatiile. A mai ramas doar geografia la care o sa invatam amandoi ca nu ne tine bugetul si nici nu cred ca se justifica meditatille la geografie. Voi ce ati ales intre istorie si geografie?
Nu ne-ai spus daca te-ai mai intalnit cu Nomi. Si inca mai asteptam pozele.
Fac curatenie de azi dimineata, sunt de-o harnicie rar intalnita. Am sters chiar si geamurile.
Mik spune:
Kuki si Craciunitza, va tinem pumnii de pe acum.
Aia mica, tu stii ca nu trebuie mincat nimic dupa ora 10 , (daca nu vrei sa te ingrasi).
Azi e zi de stat acasa, am bucatarit toata dimineata, acum ma pun pe menaj. Mama ma bate la cap sa fac si peltea de coacaze.
Va pup pe toate.
Mik.
soni spune:
Salut!Ce sa va spun.Azi amstat vreo 5 ore lajoaca cu Denis.Intii carti.dupa carti pe pc dupa 2 ore pinball.De groaza .Nu a plins , am mincat , sine-am jucat.Acu i-am dat masina unchi sa-lduca in parc.Nu se poate sa fie adevarat.Miine ii fac punctie si ii spun daca tre sa mai stea .Eu nu stiu sa jur ,sau sa ma rog dar nu poate fi adevarat ca acest copil nu are dreptul la o sansa .Auspus ca DACA treb sa ramina pèina larez analizelor merge nu stiu unde .AICI STA. De aici nu pleaca.De ce? Unchiusu tre sa plece la munca .Mama-sa manica dac ii tai eu .Am doi copii ,nu unul.E atit de terorizata ca asta mic o bate ,urla ,da cu pumnii si ea nik.E o drama in drama.De aseara e un continuu :unde soni? Amincercat sa vb cu ea sa-i spun ca copilul are nevoie sa rida ,sa se joace.Rs:"Eu l-am facut sa astept sa se insoare nu sa astept sa..." In plus o poveste de viata trista si comuna dar care te termina.Si ea care are altul de 10ani(copil) e terminata.Si un barbat care la toate se uita...Asta stiu dela cumnat.Ea nu vb, nu maninca, nu doarme .Doar mingiie copilul orice i-ar face.Umbla cu morfina dupa ea. Nu mi-o luati in numede rau.A-ti spus ca din orice se invata ceva.Si asta e opoeste de viata. Eu va urez sa fiti fericite in primul rind ca aveti copii sanatosi restul vine dupa.Da nu ma las! M-am indragostit de ....Denis.Doamne ,nu ginditi ca i-am uitat pe ceilalti dar el e mic si neputincios."Si vea canne cu unt si shupa" (care de fapt e bors moldovenesc mai putin acru si am inteles ca banatenii nu minca!)daca e cineva pe pc da-ti un bip.Stiu ca nu sint singura dar dati-mi un sut!!!! Ceva sau cineva parca i-mi spune ca viata li Denis e AICI! Va pupu dulce. Daca va -ti suparat ca am vb de asta ,spuneti.Nu mai spun .Din pacate nu potscrie toateastea peDC si m-am descarcat cu voi.
nematics spune:
Soni, te pup, sunt cu tine - imi pare rau ca nu pot sta mai mult - n-am decit un minut la dispozitie!
aia mica, te raportez la moderatori, sa stii, daca iar vii cu cartofi prajiti pe-aici!! Curata obraznicie!
Mik spune:
Soni, imi inchipui ca e foarte greu pentru tine. Ma rog Bunului D-zeu sa aiba grija de Denis si sa ii bage mama-sii mintile in cap.
Nema, vezi ca ai buton de 'Raporteaza la moderator'.
Mik.