40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

nu stiu ce este cu linistea asta, va salut si eu si va astept , la colt de strada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Adunaaaarea!
ce e cu moleseala asta? sa va dea mama un pahar cu vin? neshte branza cu ceapa zdrobita?...

Mik-singura data cand am fost si io in occident ,o fo' in Franta si Italia(o sa va povestesc odata "povestea" ca e faina tare)...si in Franta,o fo'Bretagne-ce mi-o placuuuut-chiar daca era decembre!...am vas't si Parisul-dar cam in fuga si seara tarziu-m-o impresionat luminile de pe Champs-Elisee(asa se scrie?)-ca era dupa Craciun...si Turnul Eiffel luminat fabulos...ce amintiri...

Craciunitza-pup pisoiul buclucas si sper sa se faca repede bine dupa operatie...

Mey Nema-io tat n-am priceput...tu zici-izmane pe calator...da' muncesti ceva acolo?

Pentru restul fetelor:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare si de la noi...
Liliana , we a fost unul banal...parc si shopping pt tricicleta! Voi?
Kuki..sa-ti traiasca mindretea de baiat! Si ce bine iti vine costumul!
Bebitzu cind mergi la dr?
Adrienne,bine ca s-a rezolvat!
Pe restul ..va pupacesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebitzu spune:

Kim, tensiunea mea scade pe zi ce trece, nu chiar vertiginos, dar este un semn bun, deci la dr nu ma mai trage ata asa urgent, insa trebuie sa-mi fac drum pentru ca incep scoala si dupa nu o sa mai am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara.
sa nu ma parati ca intru de la servici, doar asa sa va salut.
Mai am o ora si gata si cu ziua de azi.
Iar ati somat azi, caci numai o pagina ati scris.
Iulia smechero asa ai pus poze cu costumul?Pe perna...hahaha.
hai ca nu am avut timp sa va citesc, dar plec acasa si va citesc acolo.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

am intrat si eu sa va salut. ce-o fi cu soni? ultimul tip in materie de frumusete: am citit undeva ca zatul de la cafea face tenul frumos. se pare ca folosit de sute de ani de japonezi (de-aia n-am prea vazut eu japoneze ridate). AM facut cafea la filtru. zatul o sa-l pun masca => va spun daca intineresc :=)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hei tot eu...de data asta asta la cafea.
Ca sa nu uit...Iulia iti transmi-te sotul ca asteapta si poza din spate, ca cica asa fac foto modelele, si din fata si din spate.
Si sa sti ca m-am indragostit de Max.Ce i-as mai smotoci blanita.Si ficiorul chiar e frumos ca mami.
Oana nu vorbi de dureri de spate ca acum mor...anul trecut am avut o criza de cateva saptamani si asigurare de sanatat nu...asa ca abia ma miscam, noroc ca m-a bunchit exact in ultima zi de scoala.
Simonici cand incepe scoala...hehehe, era sa te intreb cand incepe vacanta...de vrabia malai viseaza.
Olivia cum mai e la gradinita Luca...tot asa plange sau mai evoluati.
Adrienne spor la infrumusetat.
Soni ce face Denis? Dar tu cum esti?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata
Slabuta miscarea in zona.

Soni n-a aparut deloc ieri? Ce-o fi cu ea?
Craciunitza, nu ne-ai spus daca te-ai mai intalnit cu Nomi.
Lili, smecher mister Polux! Auzi la el, poza din spate!

Azi-program de voie.

Edit: am facut cafeaua. Adrienne, ce zici ca tre sa fac cu zatul? Sa mi-l pun pe fata?? Da' nu se usuca si-l imprastii prin toata casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Pupici la toate . N-am disparut .Am intrat sa va dau neata cafeaua si sa va spun ca Denis e la mine cu mamasi unchiul. Si is inre elsiaragaz ca i-am facut filet cu unt si el vrea "canita cu unt" la 2 ore. Nu e bine de loc si se pare ca numai au ce sa-i faca! Mai dupa amiaza maiintru sa va spun mai multe acu ma duc in afara de totrino la un batrin si dupa fug sa fac prinzul si dupa inrtu.Pup la toate .Daca a-ti sti ce suflet negru am in mine.....Dar maschez si ma jos cu micutul care ride ca un greieras ca ne batem cu perne si daca plec intreaba "unde soni?"..................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, am fost cu mita la medic, e bine, mita e cuminte si curajoasa, acum fug la munca, pana ajung va rog faceti-mi si mie o cafea, mare, neagra si amara

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput