40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Tot eu. Scuze pentru reactia epidermica fata de mamica lui Denis, da' eu cred ca acest copil trebuie sa aiba pe cineva care sa se bata pentru el.
Pe de alta parte, copiii nu se fac ca sa se insoare (si nici insuratoarea n-ar trebui sa fie ultimul scop in viata), ci pentru ca sa devina oameni. Si drumul de la un copil la un om e unul lung pe care puiul de om il va face numai daca e bine tinut de mina.

(ma intorc la smotru).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

soni, imi pare rau sa aud asa ceva. mama-sa se vede ca nu e o luptatoare iar situatia e absolut sfisietoare.Pe o nota mai vesela, ce ne facem mey si daca moderatotul e gurmand si accepta cartofii lu' aia mica?eu cred ca te referi la astahttp://www.idieta.ro/dieta/1190_dieta_cu_cartofi_prajiti.htmlsi pt. ca veni vorba poate ma lamureste si pe mine cineva: in america se spuna ca un om normal consuma cam 2000 calorii pe zi (de fapt e o fromula pt. a calcula de cit are nevoie organismul). Dar in europa in general alimentele au pe eticheta valoarea in kcal. Care e corespondenta oamani buni intre caloriile din sua si alea din europa ca eu una m-am speriat uitindu-ma la dieta de mai sus cind o singura portie are... 430kcal adica 4300 calorii. Ce fel de calorii sint alea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara fetelor.
Eu inca la job,asa ca mai scurt sa nu ma prinda sefii ce fac.
Soni imi pare rau ptr micutul Denis si intreb si eu ca el "unde Soni".
Craciunitza pupam pe botic pisoiul cel curajos.
Iulia pai mama draga parca era concediu nu smotru. Si cica Mr Polux inca asteapta poze cu costumul de baie , vedere din spate.
Mik si tu frumoaso tot la bucatarie esti azi?Hei si tu ai miercurea de obicei libera?
Soni sincer sunt la scoala si am ochii in lacrimi.Da Denis va sta acolo, caci trebuie sa credem ca mai are o sansa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

domne..nici nu m-am atins de MICI si de CARTOFII PRAJITI ...doar salivam pe langa ei....nu mai puteam...dar am rezistat eroic!!!!!!!!!

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

bunadimineatza la voi si la noi (ca tot a trecut de miezul noptii pe-aici)

cam liniste, cam liniste!

va fac o cafea tare si ma duc sa ma culc, inca ma mai lupt cu fusul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Neata. Scularea ca eu am facut de trei ori cafea pina acum!! Da tot dorm si miine dupa amiaza tre sa plec la ....Siena! Am un frate si un nepot care e si fin si cum aschia nu sare departe de trunchi nepotu-meu ma avizeaza cu o sapt inainte ca .....se insoara!!! Asa ca vreau nu vreau tre sa beau agheazma! (apa sfintita).Urasc trenul , sefu nu vrea sa vina si tre sa ma duc cu dranga dranga ca n-am chef sa-mi fac 1100 km dus intors cu masina. Si culmea (ca intotdeauna daca tre sa plec o zi (parca-i facut ) in 5 au urgente depilat si pedichiura ) Poate ajung la cununie in haine de servici! La capul meu nik nu e imposibil!La 7.45 l-am dus pe micut la spital ,unde zice el "postul de dr tebuie sa-i faca puntie!" Dupa amiaza v-om sti dac pleaca sau mai ramine. Doamne ajuta!
Va pupici ,dimineata placuta si ne auzim mi tirziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

O vorba de duh, pe stomacul gol: unii au exact ceea ce merita! (quote)

soni, e minunat ceea ce faci, e greu sa pierzi dar nu poti face mai mult, ramane gandul ca mai mult de atat nu se putea.
KUKI, am uitat de geografie dar nu cred ca luam meditatii si pentru asta, poate cateva ore de test la sfarsit.
Mik, peltea de coacaze? Wow! Unde faceti voi minunatia asta?
polux, am operat mita mama, am castrat-o, iar se-mperechease si are numai 1 an jumate, prea mica pentru trei nasteri, riscam sa moara ea sau puii. Plus ca a slabit mult, s-a demineralizat si-i cade parul. Gata, nu mai vreau pui, vreau sa fie mita sanatoasa si alintata.
nema, ai sughitat aseara? Ai fost cu noi o bucata de vreme.
M-am intalnit aseara cu nomi, si acum ma mai doare burta de ras, am fost cu toata gashca din familia mea si familia ei, poftiti n&c

Ma pregatesc de concediu

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Apropo de vorba de duh, eu de ce n-am meritat sa fiu cu n&c??? Am voie sa fiu invidioasa?

Vine de pe la vecini un miros de vinete coapte de ma inebuneste. Si eu am smotruit atata ieri de nu-mi mai vine sa mai gatesc nimic, sa nu stric curatenia. Zic si eu in gandul meu ca salata de vinete ingrasa si "e grea" pentru ficat. Uite-asa ! Ca si cartofii prajiti cu mici, ca si pelteaua de coacaze.

Ma duc la manechiura, pedichiura & defrisat, dupa care plecam la Lacu Sarat, macar cateva ore de plaja sa prindem.
Max a plecat cu parintii mei la munte pentru 2 saptamani. I-am facut bagajele: castronele, perie, lesa si crantanele Chappy din carne de vita cu aroma de friptura la gratar Viata de caine ! Clar unii au ceea ce merita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Buna dimineata, fetelor !

Fain, o poza cu Nomi ! Pup you Craciunitza !
Soni, nunta faina !

Va invit la o cafea cu peltea de coacaze (ceea ce in frantuzeste se cheama 'gelée de groseilles'). Am facut-o aseara cu mama si sotul iar m-a certat ca e a 4 runda de dulceata pe care o fac vara asta. Fructele vin din gradina proprie si mamei ii era mila de fructe ca le mincau graurii, asa ca mi-a cules aproape tot si am pus-o de peltea : fructele spalate cu tot cu ciorchine se fierb cu f. putina apa, apoi se stoarce si se filtreaza, se pune zahar in proportie de 1:1 sau 3:4, putina zeama de lamiie (optional) si se lasa pe foc sa se lege, trebuie mestecat continuu.

Kuki, vinete in salata, vreau si eu ! Sa faci poze la plaja !

Va pup pe toate si stau cu ochii pe voi.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Da, mai, apreciez diplomatia dar cu vecinii tai nu suntem intre "prieteni"
Si cine te-a oprit sa vii la Bucuresti, toata vara am tras de tine, n-ai de ce sa fii invidioasa, maine apare nomi on-line. Si eu as fi vrut sa fiu in locul lui Max ieri, de azi vreau sa fiu fix in locul meu, pentru ca merit!

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput