40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Slaba activitate pe ziua de azi, v-am gasit in pagina 3 !

Eu mai scriu una-alta si ma intorc acasa. Seara asta o fac fara calculator, ci doar cu fierul de calcat.

Va pup pe toate.

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Eu taca-taca la masina de cusut, doar plec in concediu

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

buna fetelor. Craciunitza si nomi sint invidioasa... macar cu gindul si tot am fost acolo. Mik ce bine zici. la nul vine si mama la mine si sa vezi ce peltea o sa faca si ea caci am descoperit fragi crescind salbatici la mine in curte. soni petrecere frumoasa la nunta si sanatae lulta lui denis.va pup numa miine nu-i poimiine iar eu am intrat un pic la lunch time ca in rest m-a pus dracul sa-i fac sugestii sefului si nu va zic ca m-a pus sa le implementez! Stiti voi cum se cheama aia cu idei... idioti! asa-mi trebe' va pup si o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by adrienne12
Stiti voi cum se cheama aia cu idei... idioti!

E buna de tinut minte

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Craciunitza, unde plecati in concediu? Ce fac baietii, nu ne-ai spus cum au ajuns acasa? Impresii, ceva, vin cu idei noi de acolo, mai veseli, mai tristi, schimbati cumva?

Din motive de musafiri neasteptati nu ne-am mai dus la plaja azi. Cica mergem maine. Si uite-asa mi-a scapat o saptamana din concediu printre degete. Ma bate gandul sa renunt la saptamana viitoare si sa ma duc la serviciu.
Am asa, o stare...unde puserati butoiul ala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

mey, mey, n-am sughitzat ca dormeam da' musai ca de aia m-am perpelit toata noaptea prin somn!!! Da' las ca recuperam la iarna, plecam cu autocarul la Nomi sa ne arate traditiile nord-maramuresene de Craciun.

Craciunitza, nu cumva e terasa la care am fost si noi? Poate-i punem sponsori, daca tot le facem publicitate pe DC

va pup, pe unde umblati?? Kuki, lasa butoiul ca sunt si altele mai bune pe lumea asta! Uite, secretara de aici mi-a spus ca imi revine incet incet stralucirea pe care o aveam inainte in priviri. Eu nu-mi dau seama, oricum am senzatia ca sunt pe un butoi cu pulbere si echilibrul in care ma aflu se poate duce de ripa intr-o clipa, dar tin cu dintii de el. Cu dintii astia:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna seara Romania.
Soni pupam pe Denis. Nu ne-ai spus ce a spus "postul de doctor" care ia facut punctie. Uff bietul copilas.
Vazut Nomi si Craciunitza...pupam duoul.
Iulia chiar viata de caine...bietul Max, il trimiti in vacanta cu bagajul dupa el. Dar sincer apreciez ca parintii tai au acceptat sa-l ia, parca si-ar lua un nepot cu ei. Si noi cat am fost in Romania catelusul Danny mergea peste tot cu noi, mare,munte...chiar si la hotel am stat cu el.
Mik iar fierul de calcat mama draga?
Adrienne hehehe deci asa, oamenii cu idei se numesc...hai mai, ca se numesc idealisti.
Iulia butoiu e inchis, caci Nomi responsabila cu el, e la Bucale.
Craciunitza, asa deci te pregatesti de vacanta, pardon concediu...asta inseamna ca ai terminat proietul?
Simonici ce face Victoras?Cica fiica-mea repeta dupa cei mari cuvintele: apa..apa, bobo...bobo, peste.....papa.Sa zica cineva ca nu e desteapta. Stie fata ca pestele abia ii papase si daca era prea greu de repetat, a spus papa in loc de peste.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Salutare!
Vazut cele doua petrecarete!
Liliana ce simpatica este Adeluta!Cind este data de venire..ati stabilit ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Polux incep cu tine .Postul de dr a dat acelasi diagnostic din germania!In seara asta mama treb sa ia o decizie punctie luni (azi singe ca nu avea leucocite).Daca nu o ia asta e.I s-aspus clar:sanse 1/la milion!!!Asta e boala ca un sarpe.cind crezi ca l-ai prins fuge.Denis acu e normal.Ride ,minca ,ne jucam pc.Miine poate fi o...pana care nici daca sufli se ridica .Decizie grea asta cind se umbla cu morfina in buzunar!Eu de bun razboinic m-as agata si de acel 1/la mil.Dar nu sint eu cea care ia decizii.Eu am pus la dispozitie tot.
Kuki eu as merge la sevici ca decit pierdut mai bine recuperat!
brava ana-maria! waw ce curaj sa nu gusti micii si cartofii prajiti!!!
craciunitza ce cosi?
bai americancelor cum se face "cili" ala al lui Colombo?
Mik termina cu dulceturile ca esti un virus !si sintem pe pc!!!
Slaba miscare ,si chiar daca incerc sa glumesc ,nu e usor sa tii in brate un pui care zic ca peste .....nu va mai fi sa spuna "Soni,veau canita cu unt"!!Sau ca in seara asta ca treb sa merg la supermarket "Soni eu vin tine." Si a venit. Azi a tras mitza de coada sil-a zgiriat putin.Ma Denis ce ai facut? "tas mitza coada ,nu vea mince cane""!!!(carne). Gata pup si buona notte.A domani,all'caffè!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uffff grea decizie.Dar si eu in locul ei as face asa cum spune Nomi, adica m-as agata de orice pai.Acum nu noi hotaram, ci mama lui.Uf puil mic, de ce Doamne?Dar nu sunt eu in masura sa te judec.Doar ma rog tie sa-i dai zile lui Denis.
Olivia cum mai e cu gradi, acum iti place, acum nu-ti place...deci pana la urma cum este. Apropo am vazut prima zi de gradi a lui Luca.Dar numai doi copii sun acolo?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput