40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Kim tu vrei rosii? La pretul de $1/bucata, ca cu atit le vind taranii la piata? Ntz! Mai bine le fac salata…Craciunitza, aerobicul meu de dimineata s-a terminat cu citeva exercitii yoga. Zicea instructoarea ca yoghinii cred ca daca iti deschizi pieptul (dai umerii pe spate si deschizi bratele, ridicindu-le in sus) postura asta e antidepresiva. Yoga si in general orice activitate fizica sint reconfortante. Asa ca eu iti sugerez sa te inscrii la o sala ceva. Nema nu vezi dupa clatite si aerobic debordez de entuziasm… ba mai dau si la altii…

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

M-am inscris ieri, adrienne, m-am inscris la sala de dans

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Hai ca in US rosiile sint mai ieftine!

Mergi la inceput

Craciunitza excelent. Dansul te vindeca si de ginduri negre si de kg... Kim pe bune ca la farmers' market taranii vind rosiile cu $1/bucata. E drept ca-s de-alea dulci si parfumate de gradina de care costau 30 centi kilu' in Turcia. De cind am venit de acolo nu mai pot sa maninc alte rosii decit alea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Te cred nici eu nu le pot papa pe cele de aici ..dar din pacate am auzit ca si-n Ro..cit de curind ..vor fi la fel Felicitari pt ambitie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

fetelor, ce-aveti cu rosiile???

Am luat de aici de la un supermarket gen Whole Foods (se cheama Sun Flowers si am inteles ca e un 'concurent' iesit tot din Whole foods) rosii pe vrej la 80 centi pe pound si aveau un gust mama mama! Adica bune.

Si Adrienne, de ce te iei de mine? Eu am un entuziasm heirupist de cind am venit aici ca nu mai am nevoie nici de yoga nici de clatite! Vorba cuiva - nu stiu ce baga americanii astia in apa da' iti vine cheful de munca automat.

Uita-te la mine, in loc sa reinstalez codul sursa, sunt pe forum cu voi

Craciunitza - maninca peste in loc de carne - poate aluneca mai usor pe git! Si in plus are Omega 3 (adica untura de peste) care se recomanda oricum pentru depresie

Craciunitza, stiu cumva despre ce e vorba la faza cu 'fuduliile'???

Mergi la inceput

Iuliana hai ca mi-ai placut. Pai vezi de-aia nu beau eu apa :-)Ce-ai facut cu F77 pina la urma? Kim exista deja legume de plastic in Ro. Mai fetelor nu mai fac aerobic pt. ca-mi da asa o stare de buna dispozitie de Poliana de 40 ani care vede viata in roz, cu Romania ideala, rosii aromate, clatite, propuneri de imbunatatiri pt. sef, Gunter Grass nevinovat, pisicile traind in colaborare armonioasa, programele imi merg... ceva nu-i a buna... am luat-o razna. scoteti-ma din priza, please...si care e treaba cu fuduliile?

Mergi la inceput

Adrienne, am vrut sa ma bag si eu la subiect sa scriu ca aveti asaa un optimism de va ginditi ca o sa mai apucati pensia!!!! Da' sa stii ca la tine e deja grav daca mai stai sa cauti rosiile de gust. Esti pe drumul spre nirvana

iar chestia cu fuduliile era referitoare la niste mesaje aiurea pe o postare a craciunitei, mesaje care au fost sterse intelept si urgent de moderatori

cit despre F77 merg conform zicalei 'din eroare in eroare spre noi culmi in programare'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aoleu, erorile astea de programare ma baga si pe mine in boala. Noroc ca mai vine un tester inocent si face alta secventa de apasat pe butoane si vezi greseala peste care treceai de un milion de ori si nu o vedeai. Noi am stat din treaba ieri tot biroul ca una din colege facuse o greseala in programul ei si tzipa la noi ca la ea e bine, n-a gresit nimic.

Mergi la inceput

Mergi la inceput