40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 21

KUKI spune:
Eu bantui pe forum, dar fara prea mare spor.
Craciunitza probabil ca inca mai discuta cu Mihai, ii aud de aici. Asteptam verdictul.
Am vazut pe un site niste pastile care cica ajuta la slabit. Super zic eu in mintea mea cea blonda, comand pentru 2 luni pentru ca nici macar nu sunt scumpe.
Acum cand mi-a venit confirmarea comenzii pe mail, mi-am dat seama ca am uitat ca Romania a trecut la leul nou si ma costau pastilele minune juma' de salariu . Acum ma chinui sa anulez comanda, dar site-ul se pare ca functioneaza intr-un singur sens. O sa le trimit un mail.

craciunitza spune:
KUKI, ti le trimite ramburs, poti sa nu le ridici, e simplu.
Am terminat discutiile contradictorii, stapanirea a hotarat: poa' sa ploua, poa' sa ninga, plecam in concediu!
O sa spuneti ca nu-s sanatoasa la cap dar nu vreau sa plec nicaieri... am o silaaaaaaaaa
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

kim222 spune:
"neata!
Lu pune niste Baneocin..face minuni!
Soni sa inteleg ca te-ai distrat!
Iulia...imi pare rau ca esti intr-o pasa proasta! Ceva motive..sau fara?
Craciunitza..si io ma ocupam cu croitoria..dar doar pt mine!!! ..ce vremuri!
Liliana ce-ati facut in we??
Iuliana..lasa medicamentul...nimic nu exista pe piata si care sa fie aprobat de FDA! Asa ca tot o cura clasica este cea mai buna! Eu am dat jos aprox 20 kg (ramase dupa sarcina!)..in 2 ani!

KUKI spune:
Deci...concediu placut si frumos !
Probabil ca esti obosita si gandul la bagaje si la drum te oboseste si mai tare. Dar pofta vine mancand, asa ca...ia zi, ai terminat rochitele cu bretele, cand faci un pic de reclama ?
Cum merge dieta? Cred ca in curand ce n-o sa-ti mai vina tie (ca o sa-ti fie largi adica) o sa mi le trimiti mie, ca eu cresc ca un cozonac, n-am vointa deloc. Am pus la loc cele 4 kg de care scapasem.

KUKI spune:
Kim, la mine starile alterneaza mioritic sus-jos-sus-jos si tot asa. Dupa o discutie cu copilul mi-a trecut, acu sunt vesela si vorbareata.
Cat despre kg, una e sa le dai jos pe cele acumulate in timpul sarcinii si alta pe cele acumulate cu nesimtire ani de zile, mai ales cand n-ai vointa si mai esti si pofticios pe deasupra.
Editez sa zic ca am crezut ca te referi la mine cu pastilele de slabit comandate pe net, uitasem ca Nema ia xenical.

craciunitza spune:
Saptamana asta e cu carne, mor! Nu-mi place carnea si nu mai mananc porc de vreo doi ani, asa ca sufar cumplit ca acum e musai.
Culmea e ca slabesc dar ma vad din ce in ce mai grasa, nu stiu ce-i cu mine, toate le vad invers. A venit o amica slabanoaga in vizita si mi s-a parut ca are pulpele cat mine. M-am dereglat.
Am terminat o fusta si 90% bluza, nu merge site-ul cu poze ca altfel va aratam minunile.
Poze

soni spune:
Craciunitza ,am vazut ca si tu folosesti Yahoo cu pozele. Nu stiu cum dar am reusit sa le pun dar la engleza mea nu stiu sa le trimit.Cum fac? daca tu ai treaba cu bluza cine i-mi spune??? Kuki de ce ai pus kg inapoi?''''Ce fel de berbecut esti?? Kim a doua zi da,am ris ,am facut baie in piscina unei contese care nu era acasa(sic!)dar era ora sa plec cind m-am trezit eu ca eram plecata sa ma recreez putin .

nematics spune:
mooooama, ati trecut la tricouri ude si siluete de silfida!!!
si ginduri tineresti de schimbare de job!!! Pai iti trebuie entuziasm sa te apuci sa schimbi jobul, nu gluma!
Craciunitza, vezi ca in curele de slabire poti da in depresie sau accentua pe cele existente - sa nu vina de acolo gindurile astea negre gen stat acasa in concediu si mutatul la alt stapin!
va pup si plec la treaba ca pe-aici pe unde sunt eu se munceste, nu se gindeste

kim222 spune:
Kuki bine ca macar este sus si jos si nu numai ..in jos! Asa este eu consider ca totul tine de vointa..am zis..si acum astept rosiile!

craciunitza spune:
Se poate, nema, nu stiu ce sa zic. Dar prefer putin trista decat mai mult grasa :)
soni, yahoo cu poze este in refacere, de cateva zile da eroare, vreau si eu sa pun poze noi si nu pot.
In seara asta am aflat ca proverbul cu prostul nu e degeaba, prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul
Poze