40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Nu e rau. V-am zis ca ma pregatesc de o mare schimbare, inceputa cu cura de slabire, no, despre asta era vorba, ma manca sa plec din firma asta.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Aha, hai c-am inteles.
Pai atunci inseamna ca nu te mananca, ci ca vrei mai mult, poti mai mult si ca ai curaj. Bravo tie ! Sunt convinsa ca ai sa reusesti tot ce ti-ai propus.
Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

In cinstea Craciunitzei, io ma duc sa fac o cafea de dupa-amiaza.
Cine mai vine?

Mergi la inceput

Vin eu, pot?
Decat ca daca pun banii la alta firma, s-a dus concediul. Nu se aude cum discut cu Mihai?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Am venit si m-au prins la...munca! Acu stau putin sa va spun ca pe unde pun eu poze www.dropshots.com/soni am pus 6 noi si am incercat sa mai sterg da nu stiu cum da n-are importanta.Eu de obicei fac poze la altii.Cind mi-o trimite frate meu ce-a facut el am mai multe si cu mine. Acusi am alta pedichiura sidupa 7 sper sa fiu mai libera. Craciunitzo nu stii o menajera serioasa pt doi batrini in drumul taberei? E un amic fratemeu care e singur la parinti dar e aici si urge ca el tre sa munceasca si nu poate mere acasa.Care mai e din Bucuresti stie ceva? E dispus sa plateasca bine .Apropos cit iau menajerele care nu dorm noaptea acolo?stie careva?Mersi. Acumerg sa sterilizez 'strumentele ca ala are unghii incarnate!

Mergi la inceput

soni, caut menajera de un an, sunt foarte rare cele bune si foarte ocupate, eu am renuntat. Sunt platite foarte bine, cu 15EUR/zi.

Poze

Mergi la inceput

Multumesc ,am sa transmit,Craciunitza. dar problema e ca ...nu.s si tat lui e bolnav .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Craciunitza asculta aici la mine ca si io sint in aceeasi situatie de vreun an pentru ca eu nu sint inginer mecanic si mi-a ajuns sa stau la firma asta in care toata lumea e inginer mecanic si programator in acelasi timp spre deosebire de mine care sint numai programator si sint total atehnica. Pe scurt am avut si placute si neplacute, nu detaliez. Insa am pus in balanta bunele, benefiicile, conted de 3 sapatamini, ceea ce pt. sua e un lux, salar, banii de pensie, program de voie (adica venit la servici la 10) parcare gratuita, aproape de casa etc, etc si relele hai sa nu le insir ca va fac capul verde si mi-am zis asa (anul trecut). Mai stau un an ca sa pot merge in vacanta o luna. Altminteri daca schimbam jobul anul trecut nu mai pupam eu Turcia anul asta. Si uite acum ca m-am intors m-am apucat si eu discret de sapaturi. Nu dau detalii de frica sa nu se indeplineasca dar pot sa spun ca am sperante si sint optimista ca imi voi gasi relativ curind. Stii asa imi zic si eu: daca as mai sta pina la primavara sa iau bonusul… dar uite asa fac de vreo 3 ani de cint tot imi zic asta plus ca in ultimul an a fost crunt. Pur si simplu si eu vreau sa nu mai fac simulare mecanica ci e-commerce si asta o sa fac, pe bune.Sfatul meu este sa nu dai vrabia din mina pe cioara de pe gard si sa pui bine in balanta si pro si contra. Nu fa o mutare pripita pe care sa o regreti apoi pt. ca de schimbat jobul il vei schimba..

Mergi la inceput

adrienne, promit ca ma gandesc bine-bine
noemi pe unde umbla?

Poze

Mergi la inceput

Mi-a luat 1ora jumate unghiile astea incarnate ca sa nu fac sa singereze,accidenti! Gta. Am pus niste poze pe pag 13 la sfirsit.promit sa invat mai mult si sa scriu si eu doar :poze.Pin acu n-am reusit pt ca sint autodidact.Daca mainvata cineva......Da peunde sinteti mama, de e asa liniste???

Mergi la inceput