40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 23

craciunitza spune:
Buna dimineata.
Trezirea la cafeluta, azi e luni
M-am trezit cu fata la cerceaf, care are chef de cearta?
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

craciunitza spune:
Astazi este sarbatoare mare.
Si maine este Sf Alexandru, e ziua sotului, a cumnatei si a socrului.
M-am calmat
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze

cius22 spune:
Fetele,
am comis o infractiune! Am 'spart" botoiul incuiat de Nomi,am intrat-nauntru si nu mai poci iesi...Adrienne si Nema,indurati-va si dati si la fata o tzara de chef!...me'c sa.
Poze noi la "poze si filmulete".

Mik spune:
Buna dimineata, frumuseti !
Azi mi-am dus copiii la scoala si erau foarte incintati, mai ales cei mici. Marghiolitza a dormit cu ghiozdanul linga pat.
M-am uitat la pozele lui Soni si ale lui Cius.
Cius : vin sa te iau de minutza din butoi, acolo e inzertis ! pe bune ca inzertis !
Lulu, ai inceput sa te vindeci la degetzel ?
Eu constat ca slabesc daca ma duc la serviciu. Da' recuperez seara .
Va pup pe toate in grup. Si mai vin.
Mik.

soni spune:
Uff ce unghii!!! Neata! De laba de gisca ,la miini si a vrut ...french!!Eu n-as iesi cu ele pe strada dar fiecare cu estetica lui! I-am zis ca nu sint de french.da las-o .treaba ei. Voi ce mai povestiti? Ciuss tu care esti in poza ? cea bruneta? Azi ies sa cumpat tastiera ca minunea aia cu care pot sa incep de la capatul rindului se blocheaza si iar fac pagine goale spre "bucuria" voastra!!

KUKI spune:
Ciuss, iesi de-acolo ca avem treaba cu tine si butoiul vrem sa-l vindem. La dusmani
Apai Craciunitzo, sa-ti traiasca neamurile ca multe mai ai si des le mai sarbatoresti. Si bine ca mi-ai amintit ca maine e sf. Alexandru ca e ziua mamei.
Azi noapte ati vorbit in parabole n-am priceput cine te-a determinat sa ajungi pe pielea ta la concluzia aia cu prostul si mi-e si greu sa scotocesc forumul ca merge netu meu ca melcul, stau 10 minute sa se incarce o pagina. Si din pacate azi sunt vesela, n-am chef sa sun sa ma cert cu ei, mai bine imi vad de treaburi ca acus mi se termina concediul si am sa plang dupa el.
Pup, sper sa mai viu daca m-or mai tine nervii

cius22 spune:
Mik si Kuki-ia dati mainile incoa...ca parca-parca vad "luminitza"...multzam fain de ajutor!
Soni-da' aia bruneta is io...cu sacoul acela gri cu maneci scurte(intr-o poza is numa' io cu Victor).Am vas't pozele tale de la nunta,cu fratiorul...faaaain,ce mishto sa te joci nestingherit-ce importanta are varsta?
Azi am fost harnicutza,am gatit pentru populatie (supa cu galuste si varza calita cu carnati...da' in meniu' meu nu se exicsta asa ceva!),am spalat si acu' tre' sa calc(da' nu ma omor cu operatiunea asta dilok...da' ce sa fac cu camasile omului?)...parca vorbeati ceva de ce ati face cu manutele?...si io as picta (parca Olivia zicea asta)...de fapt,in tineretele mele am si facut-o...am incercat si varianta pe calculator,da' parca nu-i acelasi lucru...Ba chiar ,am si tricotat 2 plovere la viata mea-moamaaa,asta e o performanta pentru un varsator nerabdator ca mine!

soni spune:
Aici e ora prinzului 12.35.Spaghetti alla carbonara!!! MMMMM ce bune! pt altii ca eu ...tre sa stau atenta.citeva ajung.Uff.Nu-i nik trec pe salata . Adrienne azi am2 ore detimp si zau ca mauitpe carti sa vad de lasagneletale cu brinza ca sefu italian get beget nu a auzit prin zona asta. dar italia e mare .nu-i exclus sa le gasesc si ti le scriu imediat. Kuki nu te uita la retete ca sint pt handbalistul tau,tu esti pofticioasa! hai ca glumesc . Cine vrea reteta? Ca daca e asa va dau muuuulte!! Si sint _AUTENTICE ITALIENE_ ca si in germania am auzit ca se minca spaghete su ...dulceata si astia cind aud le vine...greata! Deh fiecare bordei are un obicei!A-ti stiut ca italienii pleaca in vacanta cu spaghetele si sucul lor? Eu asta nu inteleg de ce nu vor sa se adapteze si sa guste din locurile unde merg! dar......daca n-ar fi asa nu sint ei!!Pofta buna!

Mik spune:
Hai, Ciuss, spune daca ai iesit ! O fi urit afara sau mai stiu eu ce, dar nu nici un motiv sa stai 'acolosha'.
Soni, nu-mi spune de paste cu dulceata, caci innebunesc de pofta. aici pastele se fac numai sarate. (si apoi dulceata e dulcele meu preferat, cu mult inaintea ciocolatei).
Vreau si eu 'in priza' sa-mi fac repede treaba.
Mik.

KUKI spune:
Ciuss, gata ? Hai scutura-te nitel si sa nu te mai prindem prin preajma butoiului ca
Soni, pune retetele ca nu ma uit
M-am smecherit, vin, dau un click si cat se incarca pagina mai toc o ceapa, iar mai dau un click, mai toc si un morcov si uite-asa imbin placutul cu utilul.
Gata, plec, am terminat mancarea, sunt libera. Ma cuibaresc in fotoliu si citesc.
Pup