40 cu + sau - (cap.18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hop si eu...lenesa de mine s-a trezit azi la ora 11. E, e drept ca s-a dus la culcare la 4 dimineata. Caci azi am avut liber, adica mi-am luat singura liber (adica am lucrat ca un rob in zilele celelalte). Si azi cica lucrez acasa, caci am atatea de facut. Aici se da la student de la inceput totul, adica date de examene, materia pe fiecare saptamana, teme pana la sfarsitul semestrului.Asa ca eu asta fac acum....cica, caci eu vad ca stau cu voi de vorba.
Nomi welcome back ...inteleg ca a fost super,super minivacanta din Bucuresti.
Olivia pup dulceata de baiat.
Mik, okay gata nu mai rad,dar nu dai o fuga si pana la mine ca am si eu ceva de calcat?
Craciunitza da,da,da vrem sa stim povesti de incuscrire.
Iulia sper ca ati gasit locuri sa ramaneti peste noapte la lac.Distractie placuta.
Porumbelas scump ai mai intrat la apa, sau gata cu apa pe vara asta.Apropo a inceput scoala acolo?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Soni drum bun...si sa te intorci cu bine.Nu-ti spun distractie placuta caci stiu ca iti va fi foarte greu, desi nu ti-ar strica si tie o iesire din griji si probleme. Imi pare rau pentru Denis, dar cred ca mama a luat decizia corecta, sa-i ofere maxima fericire pentru scurtul timp care ia mai ramas in loc sa-l chinuie prin spital si rezultatul sa fie acelasi.Sper doar sa aiba puterea sa nu-si arate durerea in fata copilului.
Craciunitza pe cand concediu?
Iulia ssssstttt, sa nu te auda sotul, caci acum ma ia la shopping, si eu am de munca pana peste urechi.Hei de data asta vreau macar sa vad nasul rosu.
Iuliana terminat cu treaba...eu nu,si parac nu ii vad nici un capat...si mai am si 4 cursuri.Hei ce prostie ai facut iubita de nu poate fi reparata?
Olivia si pe ce silaba pune accent Luca cand spune "cucui"?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Olivia iti raspund eu...Nomi are o fata de suflet.E a celei mai bune prietene a ei. Povestea e mai lunga si a spus-o de vreo 2 ore pe aici.Ma duc sa vad unde si-ti dau adresa.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Liliana multumesc pt lamurire..asa mai inteleg si eu ceva. Iar shopping mami??? Cucui are accentul pe prima silaba!

Mergi la inceput

Olivia nu merg la shopping, doar ii spuneam Iuliei sa nu mai vorbeasca de shopping ca poate ma scapa gura si ma taraste Victor pe la ceva cumparaturi. hehehe vezi la noi e invers eu sunt cea tarata de sot la shopping. Si am atata de lucru zilele astea ca nu-mi vad capul.
Adrienne nu ai vorbit inca cu boyfriendul de Labor Day?

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Liliana am vorbit dar stam loco pt. ca am umblat cam multicel in vara asta. Nu veniti voi incoace? Poate de Thxgiving?Am primit o scrisoare de la o matusa din Germania in care imi spne ca nepotul ei (var cu fiu0meu) a venit in america 1 an in liceu, ca exchange student. problema e ca e undeva in wisconsin departe de mine si biata bunica e fiarta caci baiatul nu vorbeste decit germana si cum se descurca el etc. de-ale bunicilor stiti voi. eu cred ca tre sa stie si engleza ca altfel nu-l primeau dar in fine...soni si craciunitza sinteti mortale. soni am lacrimile in ochi cind ma gindesc la copilasul acela si cit de nedreapta e viata.va pupicesc pe toate si va doresc weekend placut.

Mergi la inceput

Adrienne sigur nepotul de matusa stie engleza, ca asta e unul din criteriile de selectare din cate stiu eu.
Imi pare rau ca nu veniti de Labor Day, dar se pare ca oricum nu va fi vreme frumoasa, asa ca sigur am sa dorm sa recuperez.
Romania cam slaba miscare azi,aaaa, am uitat ca e weekend.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata, doamnelor!
Astazi va invit la mine, sunt singura acasa, sa veniti mancate ca nu am nimic de mancare, servim doar cafeluta si apa, am slabit 4 kg si ma feresc de ispite
soni draga, cos la masina carpe, materiale usoare, flu-flu, pentru vacanta, desi o sa mergem in tarile nordice si nu cred ca voi avea unde sa port rochitele mele cu bretele. Nu conteaza, eu le fac.
nema, te imbratisez cu mult drag, au si greutatile farmecul lor, numa' sa nu exagereze.
nema si polux, sunteti vecine?
kim222, fata de suflet a lui nomi a fost adoptata de sotul lui nomi, copila are ca parinti pe mama naturala, pe sotul lui nomi si pe nomi.
adrienne, apropo de matusa ta, sa-ti spun un banc:
O bunica in tren, langa ea sta un negru.
- Maica, da' ce negru esti!
- Asa m-am nascut.
- Te-ai nascut asa negru, negru?
- Da, asa m-am nascut, sunt din Africa.
- Din Africa? De unde din Africa?
- Din Congo.
- A cui anume din Congo?

KUKI, la noi e frig si ploua, nu am facut plaja deloc anul asta. Ce faci, incepi lucrul de luni sau ramai in concediu?

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Hellau, am aparut!
Multumesc c-ati intrebat de mine, fac bine, am fost plecata cateva zile la niste prieteni nu departe de aici. Am tras ultima gura de aer singurei, caci ieri a revenit Anca din stagiu si de acum nu ne mai numim porumbei.
Vad ca sunt noutati, Craciunitza si Noemi s-au dastrabalat (ma bucur cand va vad in poza pe amandoua, imi confirma ca virtualul, cat o fi el de virtual, tot e bun la ceva... de parca n-o stiam).

Soni, draga mea, ai facut cat ai putut si-o sa mai faci, ca ai inima mare cat soarele. Important e ca micutul sa fie fericit si rasfatat tot timpul care i-a mai ramas, si sper ca mama lui va putea sa-l inconjoare de dragoste si mai putin de lacrimi.

Kuki, nu te du la serviciu, ce-ai innebunit? Eu mai am o saptamana de concediu si plang de pe acum...
Craciunitza, plecasi? Unde? Las' ce ne spui la intoarcere. Odihna placuta, c-acusi incepe scoala.

Nema, sa nu te mai aud vorbind de botoaie si alte alea, ca vin la tine si te smotocesc cat esti de mare. Se potoli aia mica si te obraznicesti tu? Iaca ce [floare-frumoasa-si-zambitoare-la-soare] iti transmit (virtualiceste, se-ntelege).

Va citesc pe toate dintr-o sorbire, Adrienne, Simona, Olivia, Liliana, Colombina (iti place, nu-ti place, eu asa te strig ), Gabi (tot in concediu?) si, cum spune Mik-da'-rau, va iubesc asa virtuale cum sunteti. Si pe Oana, se-ntelege, dar ea nu e virtuala.

Te intrebai, Mik, cand am eu timp sa fac activitati felurite.
In primul rand, sunt in concediu. In al doilea rand, nu mai am copil mic. In al treilea rand mi-am spus ca de la un moment dat incolo trebuie sa invatam sa ne gandim si la noi si la ce ne face placere, si-n ultimul rand, fiindca Anca are aceeasi pasiune ca mine (cataratul), am de gand sa profitam impreuna cat putem. In felul petrecem impreuna momente frumoase, doar noi doua (ca ne cam lipsesc momentele de "intimitate") si sper ca atunci cand va fi mare iar eu batrana sau deloc, sa se uite ce drag pe pozele din vremea cand eram amandoua 2 maimute.

In stagiul de saptamana asta a fost cea mai mica din grup, si singura care a facut TOATE traseele propuse. Adica (invat si eu) peretii pe care te cateri au diverse grade de dificultate, incep de la 1/ A-B-C pana pe la 9 sau 10, habar n-am.
Anca a reusit sa obtina 6C+, in conditiile in care restul grupului s-a oprit la 4 C sau 5 A. Monitoarele care le-au insotit ne-au spus ca e impresionant cat de in largul ei se simte "acolo sus", are gesturi care vin firesc, nu sta sa le gandeasca, ca sa nu mai vorbim de suplete si muschi (astea le are de pe vremea cand facea gimnastica).
Ma gandesc sa ma interesez cand se da un examen de "brevet", s-o inscriu asa, pentru palmares.
Va impui capul si va plictisesc cu puiul meu dar deh, si eu ca toate ciorile.

Multumesc c-ati intrebat de mine, e asa de bine cand se gandeste cineva la tine .

Iar acum chiar ca tac!

Va dau si adresa cu pozele, imediat.

Va pup tare tare.
Lulu

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Ups, o vad pe Craciunitza tot aici, face indeletniciri manuale (sau haute couture). Spor la treaba (cand plecati?)

M-am informat : gradul de dificultate maxima in Franta in ceea ce priveste escalada pe perete natural este 9A. Sunt mandra de puia mea, de-aia nu pot sa tac.

Iata cateva poze cu maimuta-iederuta (putine, ca ea era fotograf), si un filmulet : www.dropshots.com/day.php?userid=161789&cdate=20060826&cimg=0" target="_blank">Iedera (cataratoare)

Week-end placut!

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput