40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 13
noemi marian spune:
Fetele
Am citit tot,dar n-am reusit sa retin mare lucru.Decit ca Soni e suparata(imi pare atit de rau,eu chiar stiu ce inseamna asta,dar macar cit ii ramine bietului sufletel ar trebui sa fie o veselie si-un festival non-stop),ca domsoara Kuki e in vacanta,ca Iuliana se aduna(mi-a placut la Buc si pt ca am tras o boceala zdravana si fetele ma tineau in brate si incercau sa-mi alunge disperarea),esti atit de deosebita si de buna incit o sa vezi va fi bine.Cit despre Craciun la Baia-Mare,oricind.
Ca Porumbel face baie cu baietii si...nu mai stiu.Ba,Mik are o dulceata bestiala si calca si ca Lu nu e.Si ca sint pe-aici si fetele mici si le tzuc si pe ele si pe Liliana.Si zau ca nu mai stiu. Ciuss si pe tine te tzuc si pe Adrienne.Acum imi dau seama cit mi-a lipsit sa vin la povesti cu voi.
Craciunitza,shoot si pune poza si spune istoria ca eu nu sint in stare acu' din cauza de oboseala.Am alergat toata ziua la cumparaturi pt ca avem mosafiri si la platit tot felul de servicii si banca si nu mai stiu.
Pot sa spun doar ca mie baietii mi-au placut mult,sint niste copii extraordinari si cine zice altfel e mincinos,iar sotul tau este un tata cum nu am intilnit decit f rar.Apropo de 'rapire'.A stiut sa-i spuna cu asa mult tact si atit de frumos ce-a avut de spus incit Daria si cu mine am ramas surprinse.Pe bune.Sinteti asa de frumosi toti.Dumnezeu sa va ajute ca-mi sinteti tare dragi.
Va mai spun un picusor si merg sa dorm ca-mi pica okii in gura de somn.Voi mai veni.Prietena mea lucreaza la un salon de remodelare corporala si mi-a facut 2 ture de tratamente sau ce-o fi alea.La fata si la corp.Nu va pot descrie senzatia pe care am simtit-o.Pe linga tonifiere si drenaj venos si limfatic si inca nu stiu ce altceva ,cind am coborit de pe masa de masaj m-am simtit alt om.Parca cineva mi-ar fi transmis energie,nu stiu cum sa descriu senzatia.De parca pluteam. Mititica de mine.
Nu mai pot,abia reusesc sa gindesc ceva(de parca asta ar fi o noutate),va tzuc Nomi
Porumbel30 spune:
Nomi ,mesajele tale ma fac sa zambesc intr-un mod special
Somn usor ! Te asteptam odihnita si cu forte proaspete si cu alte amanunte de la intalnire !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
craciunitza spune:
Ne-am intalnit la terasa pe care a recunoscut-o nema si, cand a trecut de 10 seara, ne-am dus la atelier sa luam si sotul muncitor. Acolo ni s-a facut dor de Herastrau si pentru ca eram sapte persoane si o singura masina, nomi cu prietena ei au luat un taxi. Copilul nostru cel mare s-a oferit sa le insoteasca, sa nu lase doamnele singure in taxi. Ne-am inteles unde mergem si am plecat. Cu putin timp inainte sa ajungem, a sunat nomi si mi-a spus ca ele deja au ajuns... lucru greu de crezut, avand in vedere cum conduce sotul meu. Da, ajunsesera, dar la alta intrare din Herastrau, ca asa a dat indicatii copilul si doamnele nu l-au contrazis. No, cum facem? Ca nici eu nu voiam sa raman singura la o terasa pustie in mijlocul noptii, nici pe doamne nu mai aveam cum sa le aducem cu taxi. Pana la urma am ramas eu cu copiii si sotul a plecat sa recupereze doamnele si copilul confuz. Dar a fost distractiv, la intoarcere nu ne-a mai impartit, ne-a dus sotul claie peste gramada, sa fie sigur ca toata lumea ajunge unde trebuie.
Asteptand pe tati si pe mami:Baiatul meu si fata lui nomi
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
craciunitza spune:
nomi, zici ca ti-au placut baietii mei, eu ma uitam la fata ta, topita, nu ti-a zis nimic copila? Ma gandeam dupa aia ca nu i-am lasat o impresie prea serioasa, da' zau ca nu ma puteam abtine sa n-o sorb din priviri
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
Mik spune:
Citindu-va, imit Porumbelul - va iubesc pe toate :
Fug acasa sa ma ocup de ale mele.
Un week-end excelent !
Mik.
kim222 spune:
Multumesc fetelor de incurajari...Luca a racit ..ma asteptam la asta!La cresa plinge dar asa fara entuziasm mai mult din inertie..a fostdragut azi....din automatism..a intins manutele spre educatoare sa fie luat in brate si sa-l duca la geam sa ma urmareasca plecind..si eu care voriams a mai stau vreo 5 minute
Craciunitza..nu a vrut in we la copii..nu inca! Da drumul la povesti! Pleasee...
Mik...eu vreau dulceata ..mi-au facut pofta mamicile de 2004..vorbesc de zacusca si compoturi..dulceturi...homemade..adeka SF pentru mine
Soni..
Porumbel..Andrei la ce fel de cursuri de inot merge..faceti de performanta? Invata adica acasa...este ok asa? De ce ai ales varianta asta?
kim222 spune:
Mi-a plact aventura voastra! Noemi poate ai mai spus..dar cum adica te-ai dus sa-ti vezi fata?
Kuki este in vacanta?
Liliana azi ai scoala?
KUKI spune:
Bonsoar
Am venit de la plaja, n-am gasit camere in statiunea aia mititica desi erau vreo 3-4 hoteluri micute, dar pline toate, asa ca am venit acasa. N-a fost cine stie ce, dar ne-am balacit, apa e foarte sarata si te tine la suprafata oricat de bolovan ai fi. Bineinteles ca deja sunt rosie ca un rac si din pacate mai ales nasul e rosu ca la clowni.
Frumoasa pereche in poza aia, dulcica tare fata lu' Nomi. Apropo, cati ani are?
Kim, ma bucur nu mai plange Luca. Dar totusi cu engleza cum se descurca ? Intelege ce vorbesc educatoarele cu el?
Mik, io n-am inteles cum e fierul ala de calcat care e centrala cu aburi??
Porumbel, am citit eu undeva ca dupa vacanta incepi goana dupa job. Mult succes si un strop de noroc iti doresc. Nu ne-ai mai povestit, vecinul ce mai face, tot suparat este?
Soni, distractie placuta la nunta. Si acolo femeile tot asa gatite ca niste sorcove vin la nunta?
Liliana, unde esti? Hai incoace ca a inceput week-end-ul. Aveti program de shopping zilele astea?
Mi-e dor de Lu.
nematics spune:
brr sunt si eu ca polux, vorbesc cu televizorul, ca am trecut la alt fus orar, dar asta e
citesc, ma minunez, va si va-mbratisez! stau si ma gindesc ca n-ar fi rau sa facem un serial gen "tinar si nelinistit" dupa telenovelele noastre, care iata ca incep sa aiba si personaje comune, rapiri misterioase, intilniri la ceas de seara, incuscreli samd!
de pe la mine n-am vesti ca n-am timp de rasuflat; cius, tu ma intrebai cum se face ca sunt in vizita si lucrez: pai nu stii ca s-a inventat 'vizita de lucru'? Cica m-au invitat unii sa vada cum muncesc eu
in alta ordine de idei, ieri am facut o prostie si aku imi ling ranile , da' asta e, daca nu n-are viatza farmec
kim222 spune:
Kuki...vezi ca exista lotiune..dupa plaja..vezi ce faci!Engleza? M-as mira sa inteleaga...El se face ca nu intelege nici romana dar engleza!Oricum prajiturile au devenit "cucui" ...adeka cookie ..pt exemplificare!