40 cu + sau - (cap.18)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
kim222 spune:
Liliana multumesc de intrebare....Eu am fost de la inceput incintata si asa sint si acum....aveam stringeri de inima doar pt faptul ca plingea...Sau am zis eu altceva si nu mai stiu! Se prea poate! Luca scinceste citeva secunde pina intr-un minutel..si gata...mai intreaba de noi in timpul zilei..dar nu plinge! Deci sint ok!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
noemi marian spune:
DESTEPTAREA!!
Am aci o stacana de cafea mare,aburinda,este lapte,miere,zahar,tot ce doriti.
Am ajuns la 5 dimineata acasa.Vesela si plina de energie.
A fost frumos si bine si scurt,dar m-am distrat.
Craciunitza,am voie sa spun cit de tare mi-a placut familia ta?
De fie-mea...M-a lasat masca.S-a facut frumoasa si deschisa si f desteapta.Iar mama ei m-a rasfatat cit a putut.
Atit pt moment,merg sa citesc din urma si-apoi vin inapoi. Nomi.Mi-a fost dor de voi toate.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Buna dimineata, natiune !
Soni, il pup pe micutzul Denis.
Polux, nu ride 'iar fierul de calcat' ca n-am incotro : la 5 persoane se aduna multe si nu-mu plac lucrurile necalcate. Aseara am stat cu fierul in mina 1 ora, dar o aveam pe mama ca sa ma tina de vorba.
Nomi, pup you. Nema, pup you too.
Gata, nu mai vorbesc de 'd...a' ca mi se arunca borcanele.
Unde a disparut Lulu ?
Azi se duce sotzul sa mi-l aduca pe cel mare de la bunica-sa din Sud, sper sa nu-l gasesc ingrasat ca un purcel.
Azi iar stau cu ochii pe voi.
Mik.
craciunitza spune:
Buna dimineata
KUKI, la colt! Unde e cafeluta? Si mai esti si in concediu
Copiii au venit scoliti de nevasta spermatologului, nicio surpriza, in fata ei sunt idioata si plina de defecte. Tata-su e ok dar nevasta-sa tot vrea sa-mi demonstreze ca are si ea un cuvant de spus si sufera. Ce treaba ai cu butoiul?
nema, aia e terasa. Cat despre stralucire, tine bine de ea, gandeste-te ca stii cum e sub butoi, e cazul sa afli si cum deasupra lui
polux, nu e gata proiectul dar am terminat faza grea, acum o lalaim pana la predare, e parfum fata de ce a fost, tare bine e sa treci de hopuri, creste increderea ca painea in cuptor. Nu pot sa vad pozele cu Adela.
soni, nu vreau sa te superi dar... nu ar fi mai bine sa lasati copilul in pace? Ma gandesc ca daca intr-adevar nu mai are sanse, macar sa nu-l mai chinuiti, sa traiasca fericit atata cat mai are de trait.
kim, cum a reactionat Luca in week-end, nu a vrut la copii? Cam asa se intampla, plange cand il duci la gradi dar daca lipseste simte nevoia sa fie langa copii.
Mik, unde ai pus gavanoasele cu dulceata?
nomi, bine-ai ajuns acasa, trebuie sa mai lucram la ideea cu mutatul. Pot sa pun o poza frumoasa cu fata ta si baiatul meu? Pot sa spun cum te-a furat baiatul cel mare si noi te asteptam la terasa? Tu numa zi da sau nu ca mintenas ma execut
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
KUKI spune:
Hmmm...fata lu' Nomi face poze cu baiatul Craciunitzei, baiatul o fura pe Nomi...hmmm...suna a incuscrire Si dati drumul la povesti odata, vrem sa stim tot-tot.
Craciunitza, chiar m-am enervat, ce treaba are sotia spermatologului cu copiii sa-i scoleasca? Tre sa recunosc ca eu prin asta n-am trecut. Cea mai stabila relatie a ex-ului dupa divort a fost cu una de 21 de ani care n-avea ce sa scoleasca de copilul meu, avand in vedere cat erau de apropiati ca varsta. Doar ca fata avea idei specifice varstei, asa ca eu lasam coplilul in vizita la taica-su si ei il plimbau noaptea prin baruri, cluburi, la partide de biliard, etc, de-mi venea copilul acasa mirosind ca o scrumiera. Deci nu-l scolea dar il invata "scoala vietii de noapte".
Nomi, bine ai revenit. Mi-a lipsit veselia ta.
Soni, multa liniste micului Denis si tie multa putere ca mai mult nu stiu sa zic.
Nema, ma bucur ca incepi sa stralucesti din nou.
Eu iar astept costumata (in deux pieces-ul albastru) sa vina copilul de la meci si pe urma chiar plecam la Lacu Sarat si daca gasim cazare ramanem acolo peste noapte, daca nu venim acasa ca sunt doar vreo 40-50 km, habar n-am cati, dar nu e mare lucru.
Pup
Porumbel30 spune:
Si uite-asa , dupa o hoinareala pe forum , simt nevoia sa va spun din nou cat de mult ma bucur ca v-am cunoscut...primiti , va rog , cate o fiecare ! Si un
special !
Nema , m-am bucurat mult citind despre ce ti-a zis secretara ! Iar echilibrul ala e mult mai stabil decat ai tu impresia ! Oricum , o fata puternica !
Adrienne , e bine sa ai idei , dar de preferat pt. tine si prieteni ! Dar acum , daca ai facut imprudenta sa gandesti cu voce tare , eu iti urez spor la treaba ! Oricum , dupa cum te cunosc eu , sunt sigura ca va iesi ceva super !
Mik , sa-mi pastrezi si mie o lingurita cu dulceata , eu tot sper ca voi ajunge cateva zile pe meleagurile tale...problema e ca nu stiu cand...
Si da-mi si mie macar un pic din sporul tau la calcat haine...ca-mi lipseste cu desavarsire !
Craciunitza , ma bucur pt. tine ! Ce a fost mai greu , a trecut , spor la pregatit bagaje !
Ma gandesc ca pana la urmatoarea vizita a copiilor la tatal lor (sau cum il numesti tu ) , ai timp sa restabilesti raportul de forte
! Iar copiii cresc , incep sa inteleaga mai multe...
Kuki , distracite placuta ! Sper sa iei cea mai buna decizie pt. tine , in legatura cu intoarcearea la servici !
Nomi , mi-a fost dor de tine ! Te rog sa revii cat mai repede cu povesti !
Kim , ai baiat mare deja ! Cred ca tie o sa-ti fie greu mai mult timp decat lui...dar suntem alaturi de tine !
Polux , fetita desteapta si mamica speciala !
Soni , un buchet special pt. tine ! Si
. Am zis !
Restul fetelor unde sunt ?
Revin mai tarziu !
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "
soni spune:
Am intrat sa va salut. Peste doua ore plec la Siena. Nu mai am lacrimi.Avionul a plecat cu Denis acasa azi dim, Si el cu "catelushul se la Shoni in bate" si f.fericit ca pleaca.Ne auzim duminica seara.Trebuie sa reprezit familia .PUP dulce toate .
craciunitza spune:
Incredibil, ordin de la stapanire: toata lumea sa-si seteze mesaj de concediu pe e-mail!
Nu certati copiii cand viseaza!
Poze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Porumbel, dar puishorii tai ce fac ? cind incep scoala ?
(fierul meu de calcat e de fapt o centrala de calcat cu aburi si fierul de calcat propriu-zis e agreabil de tinut in mina, caci are minerul invelit in pluta, sa nu va ginditi la prostii !)
Craciunitza, ia-ti vacanta, nu ezita o secunda.
Kuki, ai fost la plaja sau nu ?
Promit : cine imi trece pragul se procopseste cu dulceata. Va aptept !
Pup pe toate.
Mik.
Porumbel30 spune:
Mik , in promisiune intra si un pahar cu apa rece ?
Ca acusi evadez si ma urc in avion !
Mai avem de mers duminica la ultima ora de curs de innot (e vorba de curs pregatitor , daca nu v-am spus ). Recunosc ca a fost obositor sa merg in fiecare zi . Pe 3 sept. va avea loc un fel de examen , si sper sa nu fie prea pretentiosi examinatorii cu Andrei , si sa-i aprobe intrarea la cursul anual , unde va merge de 2 ori pe saptamana .
Andrei intra acum in clasa a 3-a , dar invata in sistemul homeschooling . Cel putin deocamdata .
Chestia e ca Paul mi-a cerut sa incep si cu el "lectiile" , desi nu are nici 5 ani , dar puterea exemplului e mare , si de asta ma bucur mult ca il are pe Andrei frate mai mare...asa ca i-am cumparat si lui carti !
Cunosc modelul asta de fier de calcat ! Imi place mult ! Imi aduce aminte de fierul de calcat al bunicii mele...of!
" Exista oameni atat de saraci incat nu au nimic altceva decat bani . "