Ce pieptanaturi le mai faceti fetitelor ?

Ce pieptanaturi le mai faceti fetitelor ? | Autor: georgiana05

Link direct la acest mesaj

....Mai ales ca acum se apropie scoala ?
ale mele poarta codite spic (french braids)destul de des,ca au parul lung,in ultimul timp le-am facut si stilul de coronita impletita pe cap...
georgiana.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catusha spune:

Eu si sa vreau sa-i fac coronitza sau spic nu ma pricep deloc...

Plus ca parul ondulat cum au fetele mele e si mai greu de "stapinit"... Asa incit alternam pony tail cu coditze impletite sau despletite, singurele "extravagante" fiind cararea in zig-zag, pe care o fac nu atit din ratiuni estetice, ci mai mult practice, si anume sa nu le formez o cararea anume pe veci.

Daca ar fi dupa mine le-as tunde, ar fi mult mai usor, numai ca fetele la gradi/scoala au parul lung si atunci trebuie sa ne conformam...

Catusha, de 2 X mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Initial creeata de georgiana05

ale mele poarta codite spic (french braids)destul de des,ca au parul lung,in ultimul timp le-am facut si stilul de coronita impletita pe cap...
georgiana.

Buna si Oana mea are parul un pic lungut, nu cred ca merge spic la el. Dar chiar daca merge, nu stiu sa fac. Unde sa invat??

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zana spune:

Chiar am o problema cu asta, de tuns nu vrea, la pieptanat e foarte agitata si abia prind sa-i fac coditele plus ca nu stiu ce mi-a trebuit sa-i fac breton si acum asteptam parul sa creasca la aceeasi lungime.
Am incercat si o varianta cu codite mici pe lateral care le prind in spate cu o agrafa mare.
La scoala se mai poarta diademele? asta e dilema mea acum.

Mergi la inceput

Da si eu am acceasi probleme. Am inteles ca nu este obligatoriu, asa ca eu am sa ii dau o bentita frumoasa. Chiar si pe timpul gradinitei am purtat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

eu la spic nu ma pricep, ii fac impletite normal, plus "ca la veronica" adica codite ne impletite dar la ultima "runda" prin elastic le las doar la jumate si ies mai scurte, sau "ca la maria" (din maria mirabela), codite normale prinse lateral cu elastic.
I-a facut o data educatoarea spic si asa de frumos ii statea... dar eu nu ma pricep:(((((((

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Eu ii fac Cristinei, ba 1 coada legata la spate sau 2 codite, ba o coada impletita simplu sau spic sau 2 codite impletite. Sau ii mai prind numai partea de sus a parului, la spate si restul il las liber sau dupa ce prind doar partea de sus, iau si partea de la ceafa a parului si mai prind un elastic frumos si acolo.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

coditze rasta stie cineva sa faca sau unde se fac?

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Mie mi-a mai reusit ceva fain: i-am prins parul de pe lateralesi frunte in 2 codite impletite, pe care le-am prins la spate cu clamite gen fluturasi. restul parului l-am lasat liber sau i l-am prin intr-o codita. O sa caut o poza.

Vilma, Anca (5 ani) si Tudor (2,4 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana05 spune:

quote:
Originally posted by CristinaT

quote:
Initial creeata de georgiana05

georgiana.

Buna si Oana mea are parul un pic lungut, nu cred ca merge spic la el. Dar chiar daca merge, nu stiu sa fac. Unde sa invat??

Uite este un site interesant,cu diferite feluri de impletituri
inclusiv arata cum se fac unele din ele ,poate reusesti :
www.dreamweaverbraiding.com

Mergi la inceput

georgiana, multumesc mult.

Mergi la inceput