Ce pieptanaturi le mai faceti fetitelor ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Eu nu am fetita, desi tare mi-as dori, dar o colega care stie de forumul nostru ma roaga sa va intreb unde va mai tundeti fetele.
Cunoasteti niste frizerii, saloane, etc specializate ptr. fetite sau macar vreo persoana priceputa pe undeva....???

Ma scuzati ca am intervenit asa in discutia voastra si va multumesc anticipat pentru raspuns.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Andrada avand parul natural, cand si-l lasa liber parca e mereu dezordonat. Desi incerc sa-l aranjez, doar doua codite vrea (cel mult!!!). Agrafe la greu, insa nu sta la pieptanat. Are parul des si incalcit. Chinul de pe lume o sa fie dimineata

Nu-i pot impune ce pieptanatura vreau eu.
Fetele voastre se lasa aranjate de voi?

fluturasul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Biancai i-i fac cel mai des "coada de cal". Imi e cel mai usor dimineata, si.....sta la pieptanat!

Cornelia, eu de cite ori ajung in Bucuresti merg cu Bianca la Ciufolici. Lunea au 333% reducere. Ei i-i place acolo, dar si eu am fost multumita. Ultima data a tuns-o o domnisoara, Dana, si tare frumusica era cind a iesit!

Tare dragut site-ul acela cu coafuri pt fetite! Mi-ar place sa stiu sa.i fac Biancai niste impletituri ca acolo, dar ea nu prea prefera parul impletit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

Multumesc Andreia pentru raspuns.
off topic: ai vazut ca am devenit membre desprecopii in aceeasi zi: 22.01.2004. Cate coincidente. mioape cu dezlipire de retina si membre dc in acceasi zi!

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

quote:
Originally posted by CORNELIAP33

Multumesc Andreia pentru raspuns.
off topic: ai vazut ca am devenit membre desprecopii in aceeasi zi: 22.01.2004. Cate coincidente. mioape cu dezlipire de retina si membre dc in acceasi zi!

Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

Nu sesizasem coincidentele, Cornelia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Noua freza a fetitei mele.

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput