Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Ma inscriu si eu la alunite.
Peste tot mi-au iesit.
Una singura mi-a cazut.
Pe restul le invit sa ma paraseasca dupa nastere ca altfel fac urat.

Dar ce tot vb eu ???...nu arata ca alunitele ci ca niste negi de culoarea pielii pe care au aparut.Eu ii numesc "negi de piele" ...

Poze

Inni 37+ cu ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Eu era sa rup una ca nu stiam ca mi-au aparut si m-am apucat s-o zgandaresc, apoi am vazut ca am mai multe...

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna, Am avut musafiri pana la 15.00 si n-am mai intrat! Mai aveam putin si-o dadeam afara- ca era o prietena! Sunt de groaza: nu am chef sa vad pe nimeni, nu mai vreau sa fac conversatie, sa fiu draguta, vreau sa fiu doar cu pers care ma iubesc- familia -si care ma inteleg!

LALIQ, KATIA- haideti fetelor, am avut si eu un moment cand paranoia era la cote maxime si gata m-ati clasat!
Eu de obicei sunt foarte optimista si pozitiva si cred in destin, dar sapt trecuta am fost rau de tot. Cred ca imi revin si cu cat trec zilele parca ma simt tot mai bine psihic si chiar cand mai aud un caz ca cel povestit de PUTZURUCA, mi se pare ca e foarte indepartat de mine si nu ma poate atinge!
Singura mea preocupare acum e sa mai stea bb macar 2 sapt, in rest stiu ca Dumnezeu va face totul de acum incolo!

ROXANAE- deci tu spui ca daca era sa-l fi afectat pe bb ceaiul ala
ar fi trebuit sa se vada la echo? Daca am baut doar 1 sapt crezi ca a avut efect?

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Da asa de culoarea pielii dar apoi se fac maro, sau nu stiu...eu le zic:ciucurei. Dar am una mai negra asa si mai mare si de aia chiar mi-e ca se va rupe...

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

RAMONE- bine ai venit- bb sanatos si frumos!

IGNATICA- ai un super baietel. Mi-a placut ca zambea ca un ingeras fericit!

ALESSIA80 34+
poze
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;29/st/20060925/k/fb69/preg.png[/image]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramone spune:

Fata de toate problemele despre care am citit aici pot sa spun ca am fost foarte fericita. Pe tot parcursul sarcinii am luat doar vreo 3-4 no-spa si uneori algocalmin pentru dureri de cap. Acum mi-e mai greu ca ma simt ca un balon si ma dor palmele si talpile pentru ca sunt

Ramone 30+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

fetelor unde pot sa vad pozele cu bebe David..de care este toata lumea foarte incantata ?

Ramone 30+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ITZY, si am chestii de-astea, mie mi-au aparut mai ales pe la subrat, si eu eram destul de speriata, dar daca toate ziceti ca v-au aparut...eu zic sa stai fara grija.

SOFIMIC, eu ce sa mai zic, ca numai pentru rezultat trebuie sa astept 2 saptamani, iar eu sunt in sapt 36, asa ca mult timp de tratament nu mi-a mai ramas, iar daca vine bebe mai repede...dar, oricum, fac si o coprocultura care va arata daca am vreo infectie sau nu, chiar daca doar in general, si o antibiograma, daca va fi nevoie. E important sa stii daca ai sau nu, pentru ca e important ca, imdeiat dupa ce se naste, sa-i faca si lui bebe injectii cu antibiotic. Asa ca e fff bine ca ai facut-o. te, si sa speram ca va fi totul ffff bine cu amandoua; poate au fost doar simptome separate, legate de alte transformari din corp.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

cred ca a sunat ciudat partea cu problemele despre care am citit aici! pentru toate fetele care au trecut prin momente grele...am vrut sa spun ca eu ma pot considera fericita pentru ca nu am avut mai nimic..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Fetelor, chiar nu stie nimeni despre colesterol si trigliceride in sarcina? Mi-au iesit mari de tot acum in sarcina, inainte de sarcina erau normale. Ce sa fac?
V apup

Zina

Mergi la inceput