Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)
Raspunsuri - Pagina 5
itzy-bitzy spune:
Ramone eu am uitat sa iti urez bun venit si o sarcina usoara in continuare. Pozele sunt pe prima pagina linkul este bebelushi de sept- oct
Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria
POZE
Oanacn spune:
ramone bine ai venit. Pozele cu bebe David le vezi pe prima pagina, dupa listuta e un link cu "Bebelusi de sept-oct 2006".
Multumesc de lamuririle cu nici o/nici un. Dar aveti idee ce a dus la schimbarea asta?
Mie nu mi-au aparut alunitele de care va plangeti voi.
Incepand de azi am sa pun in practica si ceea ce mi-a sugerat katia cu masajul pentru sani si ceea ce a spus crisnemes cu folosirea unui prosop mai dur. Poate, poate o veni si la mine picatura aia.
Oana 37 cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
gabitzica spune:
Si mie mi-au aparut o gramada de alunite mici pe gat, ca niste ciucurei vorba cuiuva! Una s-a si rupt, ca imi tot vine sa la bazai. La prima sarcina parca am avut si mai multe.
Gabi 36+
www.stoc-studio.ro/tudor
notquiteso spune:
Buna fetelor!
"alunitele" despre care vorbiti sunt de fapt niste papiloame. Sunt virale, adica se iau. Probabil ati fost expuse mai demult la ele, insa acum au profitat de organismul slabit de sarcina, si au scos capul. Eu am o prietena medic dermatolog, si mi-a zis ca se chiureteaza sau se cauterizeaza pur si simplu. Asa ca am fost in spital in Elias sa mi le " aranjez" inainte sa vina bb, ca sa nu cumva sa le ia de la mine prin supt, si prostia a fost ca nu mi-am luat dupa mine un spray analgezic. Fiindca unele nu dureau deloc, iar altele... nu mai zic. In fine, acum am scapat de majoritatea din ele, mai am doar vreo 2-3 pe care o sa mi le scoata doctoresa zilele astea. Chestia e ca daca nu le scoateti, va umpleti de ele, si fac radacini din ce in ce mai adanci, de nu le mai scoateti decat cu greu dupa aia. Eu la inceput am observat una, si dupa o saptamana aveam amandoua mameloanele pline.
Anne 30+
Sunt foarte multe lucruri despre care nici macar nu stiu ca nu stiu nimic.
Crisnemes spune:
Mirabelac,Inni,Itzy, Gripo,- alunitele care au aparut oe mamelon sunt din cauza canalelor pentru lapte. La un moment dat TRY a explicat forma sanului si cum se formeaza laptele. Practic el va iesi nu doar din sfarc ci din tot mamelonul.Copilul cu cat prinde mai mult din mamelon cu atat va suge mai bine. Nu se baga doar sfarcul in gurita.
Gripo- de faptul ca ti-au aparut si in alta parte alunite nu stiu ce sa spun . Asa reactioneaza hormonii la tine.
Am pus in alumul de pe yahoo niste poze cu hainitele care le-am pregatit pentru a iesi din spital.Eu am foarte multe ramase de la Dragos asa ca nu sunt nevoita sa cumpar acum mai multe. Mai am de cumparat o paturica de scos din spital.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
lullabay spune:
Salutare burtici!!!!!!!!!!
V-am citit constant desi nu am avut timp sa scriu...si eu m-am intors la servici..nu din placere din pacate....si am avut 2 zile superurate cu multa alergatura si acasa cu secretii rosii...de am zis ca gat asta e dopul.
DAR azi am fost la control:col scurtat dar inchis...sanse mari sa prind sapt38-39...asa ca ,chiar daca la un moment dat o sa vreau sa nasc odata nu prea stiu cum as putea sa conving "colocatarul" sa iasa,pt ca treaba fac gramada,ridic greutati prin casa,in ultimul timp dorm putin,bai fierbinti tot fac...asa ca ..cred ca a ramas doar
Bun venit Ramone!!!
Zina exista colestaza in sarcina adica cresc trigliceridele si colesterolul...e normal ca si leucocitoza atat timp cat nu sunt valori extreme...de ex eu am avut 234mg/dl ceea ce e mult(valori normale pana in 200)dar e pe seama sarcinii...daca sunt crescute in limite extreme pot sa dea si prurit in sarcina.
Cri imi pare atat de rau de pr pe care le ai!!!!!Dar sunt convinsa ca se vor rezolva...te felicit pt moralul sus pe care il ai!!!
Crsinemes ai grija de tine!!!Ce aiurea...eu chiar ma plangeam ca nu am oala sub presiune..acum nu mai vreau!!!
Ignatica ai sa fii vetrana sa ne dai informatii cand ne vom intoarce cu strumfuletii acasa!!!!
Inni ce poveste urata cu Bibi!!!Am ramas datoare cu Lamaze..promit ca imi fac timp!!!!!
ma duc sa mai citesc din urma!!!!!
36+
Crisnemes spune:
Uite ca Anne a venit cu o alta explicatie .
Atunci poate eu am gresit. Dar din moment ce dupa inceatrea alaptatului nu mai ai nimic nu cred ca trebuie extirpate.
Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO
Oanacn spune:
Fetelor mai stiti ceva de try? Am incercat sa gasesc o postare de-a ei mai recenta, dar nimic. inni parca tu ziceai ca ai mai vb cu ea pe PM, mai stii ceva nou?
Oana 37 cu Lisa Maria
Poze
Varsta Bebe
gripo spune:
CRISNEMES, inca mai ai rabdare sa mai stai sa ne explici una alta? esti tare!
INNI, odiseea ta cu serviciul a luat sfarsit?
36+RADU ANDREI
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2
notquiteso spune:
Cristina, e foarte improbabil sa dispara de unele singure dupa nastere. Ele se maresc, se inchid la culoare si nu mai sunt asa iesite in relief, asa ca sunt mai greu de vazut de la prima vedere. Dar nu dispar, din cate stiu eu.
Sunt foarte multe lucruri despre care nici macar nu stiu ca nu stiu nimic.