Mamici de septembrie-octombrie 2006 (64)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Sigur exista o pompa in spital, pentru ca-mi aduc aminte ca am auzit de la cumnata-mea ca le duce la poma, acum, nu stiu mai multe amanunte, de-asta intrebam.

36+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Buna dimineata

Nu stiu cum sunteti voi da eu dorm ca nesimtita 12 ore, ma culc la 1 dimineata si am trezesc la 1 dupa amiaza cu pauzele de riguare ,bineinteles, de dus la baie

Inni esti tare dak ami ai chef de munca eu nu ami sunt buna de nimik.

Mi sa facut pielea gaina cand am citit de gandacii din saloane si mai ales din pampers

Sibylle Eu ti-am zis ca am o verisoara maritata cu un francez, au 2 copii de 8 si 9 ani, si al treilea e pe drum. Sotul se simte foarte bine in Romania, chiar ii place foarte mult. Oricum petrec mult timp si pe afara, toate concediile le fac in Franta, Italia, America, America de Sud asa ca o duc bine. E bine pt un strain sa stea in Romania cand are si cu ce sta. Depinde si de sotul tau, banuiesc ca la el te gandesti cum se va adapta in Ro, nu?

cata14 stai linistita la capitolul kg nu esti singura cu surplus, eu am luat 17 deja, pe zi ce trece cantarul mai adauga cat4e un kg, cand nasc cred k o sa fiu k o balena Nu te deprima inutil, eu am avut 48-49 kg ,inainte de sarcina, cu tot cu muschi, am facut dans sportiv. Acuma mnai am putin si fac 70 kg deci iti dai seama cum arat

Lyanaimi pare rau pt ca ti sa intamplat cu masina, nu stiu ce faceam eu in locul tau, cred k o lasam in mijlocul drumului si plecam

33 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Puffy- o sa merg la farmacie sa caut.Nu tin piciorul pansat pentru ca sper sa se vindece mai repede. Nu ies din casa si nu fac mai nimic tocmai ca sa nu se infecteze.

Roxanae- eu nu cred ca bb se tot intoarce. Ai fost la echo si asa a zis mrdicul. Ceea ce simti tu eu cred ca e fundicu sus , iar jos simti capu.Acum e destul de mare si nu are cum sa se tot intoarca.

Gripo- nu cred ca toate spitalele au o pompa electrica. La spitalul unde am nascut nu mi-au pomenit de asa ceva si nici nu am vazut la nimeni, dar stiu ca la alt spital din Cluj este o asemenea pompa. Asa ca trebuie sa te interesezi daca este pompa sau nu.

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofimic spune:

Tare dulcic primul bebe de la sept-oct. IGNATICA cred ca esti tare mandra
de bebe David, mamico

GRIPO acum m-am speriat si eu putin ca am tot scris aici ca ma doare zilnic capu,
eu ma tot cautam de tensiune si am avut si scaune moi si frumoase(asta ca sa nu scriu diaree). Asa ca...am sunat la laborator si pot maine sa fac analiza de listeria.
Aici costa 500.000 si e gata in 3 zile cam. Dar tie ce ti-a zis dr? Am inteles ca trat
in caz ca e ceva, e de 3 sapt. asa ca....se mai face trat acum??
Ar veni bebe si trat nu ar mai fi gata....
Lamureste-ma te rog daca stii.

INGEREASA, ADAMEASCA bafta bafta si sa ne tineti la curent

INNI, ROXANA bafta bafta si voua si....la fel sa ne tineti la curent

Ma duc sa mai colorez ca imi place tareee mult si desenele
au iesit tare frumoase.

Am si eu ocupatie s nu ma mai gandesc la: hta, listeria, hemoroizi de dupa nastere,
cu cate fire ma va coase dr......etc...etc..etc

35+ Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Crisnemes Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci acuma,sarmana de tine , ai grija de tine

Ramone Bine ai venit printre noi

scumpik_lui Si eu de cateva saptamani am pofta de chiar ieri am baut si bebe a devenit mai agitat, nu stiu de ce am pofta de tot felul de tampenii. Inainte nu puneam gura pe sucuri acidulate, nu fumam, nu beam cafea, salamurile le vedeam doar in vitrine la magazin, si acuma as manca toate tampeniile de la Mc'Donalds la KFC si multe clatite de la Everest

33 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei burtici!!

Eu tocmai am aflat de o colega de facultate , gravidutza cu gemenei , baietei, avea termen pe 17 sept si a nascut ieri sau alaltaieri. Nu am vb direct cu ea sa aflu detalii, ci cu o alta colega. Ea era programata la cezariana la sf lunii august dar se pare ca cei mici au fost nerabdatori sa o vada pe mami. Cica erau ff activi, miscau in burtik oricand la orice ora, cand unul cand altul. Acum nu pot decat sa imi inchipui ce e pe capul ei...

Voiam sa va intreb daca voua v-au aparut mai multe alunite pe mameloane? Mie mi se pare ca la mine s-au cam inmultit de cand cu sarcina si ma gandesc ...daca s-or rupe unele in timpul alaptarii? Am si eu un fix cu alunitele si grija excesiva sa nu le rup...

Va pup si numai bine

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

He he am vazut pozele cu primul bebe din gashka. E adorabil.

Pufy am vazut si pozele tale. FF frumoase iar Alessio e dulce ca de obicei

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramone spune:

Va multumesc muult pentru urari!! Sunteti dragute si de mare ajutor mai ales in perioada asta..care pare din ce in ce mai grea. Pentru a ne cunoaste mai bine : 28.08.1979; DPN 26 Octombrie ( dar bibi e mai mare cu vreo 2 saptamani..), nu mai am copii si voi naste la Municipal cu Dr. Radoi.
Inafara de retentia de lichide taote bune si frumoase...ca viitoarele mamici aici de fata

Ramone 30+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

itzy-bitzy si mie mi-au aparut alunite multe chiar pe aureolele sanilor si-s iesite in afara, nu le aveam inainte, insa am o predispozitie la alunite pe tot corpul, eu sper sa treaca dupa ce nasc.

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mirabelac

itzy-bitzy si mie mi-au aparut alunite multe chiar pe aureolele sanilor si-s iesite in afara, nu le aveam inainte, insa am o predispozitie la alunite pe tot corpul, eu sper sa treaca dupa ce nasc.

Mirabela sapt. 35 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Exact de alea zic si eu...nu le aveam acum parca au explodat...si sunt mici si f sensibile asa..de aia zic ca se pot rupe ff usor.

Itzy-Bitzy
35 cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput