Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

eu cred ca nu putem sa monitorizam fix momentul ovulatiei cu tb,dar in aproxi 24 de ore teoretic este ovulatie dupa ce creste tb.nu uita insa ca "baietii" lui traiesc linistiti pe la noi prin "odaie" cel putin 24 de ore daca nu te grabesti sa-i scoti afara.asa ca baga cat mai mult in zilele ovulatiei
si nu te sfii sa discuti cu dr. el ar trebui sa-ti fie un f bun prieten si in cele 9 luni si acum, inainte cand incerci.
ideea cu din 2 in 2 zile e buna, ca am citit ca sperma e mai "buna" calitativ daca sta cel putin o zi la odihna!
succes!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Fetele,poate cineva sa-mi raspunda si mie?De doua zile iau Duphaston si vitamina E si ma doare destul de tare un ovar, are legatura cu Duphastonul?E semn ca incepe sa lucreze, oare?Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carry spune:

Reghi....da, si eu, in lunile in care faceam stimulare cu duphaston sau ovamit aveam dureri de ovare, dovada era si faptul ca la monitorizare se observa ovulatia
In aceasta luna nu am mai avut aceste dureri(nu am luat nici un medicament) dar si durerile de ovare au disparut...
Asta ma duce cu gandul ca sigur nu am avut ovulatie mai ales ca si testele au fost fff ambigue, adica negative

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Carry, iti multumesc mult pentru raspuns,cred ca ai dreptate,abia acum mi-am amintit ca si eu am facut anul acesta vreo trei luni stimulare cu ova-mit si imi amintesc ca si atunci m-au durut la inceput.Macar sa ma doara cu folos, sa iasa ceva..., dar cat am citit eu despre duphaston, cam nimeni nu a ramas cu el.Pupici multi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Poate va ajuta: http://www.reclama/modules.php?name=News&file=article&sid=120
,MONI

Mergi la inceput

Imi ce scuze este o erroare de site,s-ar putea sa fie acesta bun:
http://www.thirdage.com/healthgate/files/21602html
MONI

Mergi la inceput

Colegiul American de Obstetrica si Ginecologie recomanda ca toate femeile ce planuiesc o sarcina sa consume minim 0.4 mg acid folic pe zi (cantitatea aflata si in vitaminele Prenatale) inainte de a concepe si pe parcursul primelor 10-12 saptamani de sarcina - in acea perioada creierul si maduva spinarii sunt deja formate. Femeile care au deja un copil cu un defect al tubului neural trebuie sa ia 4 mg de acid folic zilnic. Femeile care au sanse medii de a da nastere unui copil cu defect al tubului neural - au o ruda apropiata cu defect al tubului neural sau cu diabet dependent de insulina sau cu epilepsie si ia medicamente de genul acidului valproric sau carbamazepina - trebuie sa ia 1-4 mg acid folic zilnic.

Despre asta era vorba in primul site.la toate ,MONI

Mergi la inceput

Ceva interesant pentru fertilitate,unde apare si Vit.E.
Antioxidants

Free radicals, dangerous chemicals found naturally in the body, may damage sperm. For this reason, a number of studies have evaluated the benefits of antioxidants for male infertility.

In a double-blind, placebo-controlled study of 110 men whose sperm showed subnormal activity, daily treatment with 100 IU of vitamin E resulted in improved sperm activity and increased rate of pregnancy in their partners.6 For more information, including dosage and safety issues, see the full Vitamin E article.

Preliminary studies suggest that vitamin C may improve sperm count and function.7 However, a recent double-blind study of 31 individuals that tested both vitamin C and vitamin E found no benefit.8 The dosages studied ranged from 200 to 1,000 mg daily. For more information, including dosage and safety issues, see the full Vitamin C article.

Other Herbs and Supplements

Highly preliminary evidence suggests improvements in sperm function or pregnancy rates with with Panax ginseng,11 lycopene,21coenzyme Q10,24 and selenium.25

A special extract of the algae Haematococcus (Haematococcus spp.) is said to stabilize the sperm cell membrane, and one double-blind study reported on the manufacturer's websites claims to have found benefits in terms of sperm quality and actually fertility.37

The herb Lepidium meyenii (maca) is claimed to enhance fertility, but the supporting evidence is limited to animal studies and one tiny uncontrolled study in humans conducted by a single research group. 47-50, 38 Contrary to what is stated on numerous websites, maca does not appear to raise testosterone levels28

In a double-blind trial of 28 men with impaired sperm activity, use of docosahexaenoic acid (DHA), a component of fish oil, failed to improve sperm health.9 Another double-blind study failed to find L-arginine effective for improving pregnancy rates.26

One very small study failed to find magnesium helpful for infertility.39

Many other substances have been suggested as treatments for poor sperm function and infertility, including the herbs ashwagandha, eleutherococcus, pygeum, saw palmetto, and suma, as well as the supplements SAMe and calcium, but there is no meaningful supporting evidence for these treatments.

In addition, all of the treatments listed in the article on impotence have also been proposed as treatments for male infertility, though not necessarily with any supporting evidence.

Nu am gasit numai in engleza,dar eu stiu ca voi va descurcati bine.

Imi cer scuze de la moderatori,pt.ca nu am putut copia sit-ul.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

alina_amultumesc pt.raspuns. duminica este z13, deci la treaba. sper sa fie in forma :))

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

chivuta, la fix ceea ce ne-ai scris. chiar vroiam sa intreb si eu daca este necesar sa iei acid folid inainte de conceptie. tocmai ce o auzisem pe verisoara mea ca vrea sa ia premergator sarcinii.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput