Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 136

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

salutari mia!bine ai venit!
fetelor ieri am fost Z22 azi sunt Z1.
nu stiu ce se intampla ,am avut ovulatie in Z9 luna asta !
ciclul meu menstrual si hormonii au inebunit!niciodata nu mi-a veni la 23 de zile.initial m-am amagit de dimineata ca o fi sangerare de nidare dar dupa cum ma doare burta mai ales ovarul dr.si cum curge........ e CM in toata regula!si iarasi o luam de la capat.e a 3-a luna de cand incerc ,dar nu am luat anticonceptionale de 5 ani,facem lucrurile cand trebuie,am facut-o si in luna de miere cu cele mai bune conditii!fara stres, fara probleme,cu unda libera de la ginecolog,sotul cu antecedente de bb.....nu stiu ce sa fac.......sa cer alte investigatii mai amanuntite?medicul imi spune sa nu disper inca.azi oricum sunt varza ca de, e Z1!!!!!!!!!

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

buna ,fetelor ! Va multumesc tuturor pt. primirea calduroASA ,dar si pt. explicatii. Sper din toata inima sa fie cu noroc luna asta. Azi sunt z20 si de aseara ma dor sfarcurile .Ce-o mai fi si asta ?
oana , sper ca esti mai bine .Eu sunt convinsa ca nu ai patit nimic grav , totul e de la investigatiile facute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Buna seara! De obicei am un CM de 26 de zile,dar luna asta vad ca a venit la 23 z.Cum ar trebui sa-l interpretez?Vreau sa-mi fac teste de ovulatie si m-a cam derutat..

Mergi la inceput

idaira, si eu dupa a doua sarcina pierduta am inceput sa am CM la 23 ,24 zile .De doua luni de cand iau Closty imi vine la 27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Eu ma intrebam ,cam de cind ar trebui sa-mi calculez(ipotetic)ovulatia?!Il consider si pe asta ca fiind de 26 si incep numaratoarea sau...?????

Mergi la inceput

Idaira ,la un ciclu de 23 de zile ,posibila zi a ovulatiei este z 9, considerand ca ziua in care ti-a venit e z 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

idaira
mai bine tine cont de mucus de TB si de testele de ovulatie daca ti-ai luat ca la un cm neregulat poti sa pierzi ziua ovulatiei in asteptarea zilei ipotetice.
succes

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trust spune:

fetele luna aceasta am avut un CM de 29 zile si astazi fiind a 11 zi am inceput cu testele de ovulatie ,primul este deci negativ.Teoretic doar in z15 trebuie sa-mi iasa pozitiv.Va pup si revin cu stiri noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

fetelor eu sunt z 3 azi.

ar trebui sa incep cu closty,dar tinand cont de tot ce am patit zilele astea nu stiu cum ar fi mai bine sa fac...
azi cheagurile au disparut...si e normal pt z 3...poate chiar mai putin...

am doar o durere constanta in tot abdomenul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

sper sa ma primiti si pe mine in clubul aspirantelor. am tot citit zilele astea ce ati scris fiecare pe aici dar tot am o nelamurire. am inceput si eu sa-mi masor TB de 1 luna si ceva dar nu m-am lamurit prea bine cand este ovulatia: in ziua in care temperatura depaseste 37 grade sau dupa 24-48 de ore din ziua in care s-a depasit 37? am fost la doc dar mi-a fost jena sa-l intreb, el mi-a spus doar ca tb sa incercam din 2 in 2 zile, incepand din z13 pana in z20, deoarece eu am un ciclu neregulat.
voi ce sfat imi dati? multumesc mult si sper sa vb cat mai des si mai ales sa aud si ca sunteti si eu alaturi de voi, bineinteles.

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput