CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

AMA
Acuma m-am uitat la poze cu Seby si am vazut ca si el are ochii albastrii. la fel ii are si Kailan si parca i s-au mai inchis putin de o vreme. Nu stiu ce sa zic....poate totusi se vor face caprui si a lui Kailan sau vor ramane albastrii a lui Seby....

(pozeKailan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina neaa..eu zic ca e tac-su' intreg! Deh, tre' sa mai fac unu' k sa semene cu mine.Poate are gura, da' trasaturile definitorii le are de la taica-su'..
Acum, eu cred k Luana a vrut sa zik ca tu nu apari in nicio poza cu Mihnea(in pozele Ioanei) nu ca nu seamana cu tine, mie mi se pare k e bucatica rupta!
Cand te gandesti k vroiai fetita..si ai un baietel extra-frumos care mai e si copia ta fidela pe deasupra!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Luana te asteptam pe tine sa ne lamuresti ce ai vrut sa spui.Daca te-ai referit la faptul k Mihnea nu seamana cu Carmina, copilu' lu' Traian kre e ? K Serghei si Katja sunt leiti Ioana.
Sau nu stiu eu sa apreciez ?
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar

AMA
Acuma m-am uitat la poze cu Seby si am vazut ca si el are ochii albastrii. la fel ii are si Kailan si parca i s-au mai inchis putin de o vreme. Nu stiu ce sa zic....poate totusi se vor face caprui si a lui Kailan sau vor ramane albastrii a lui Seby....(pozeKailan)
Ei, albastri, caprui..oricum ar fi avem niste baieti frumosi! Mi se pare totusi cam greu k din albastru asta sa se faca caprui, dar vom vedea!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

ma alatur si eu fetelor care v-au laudat copiii...

sunt supeeeeeeeeeeeeeerbi!

toti trei! pe care sa-l lauzi mai tare? eu zic sa va ganditi la o noua afacere: modelling...cu asa copii convingeti orice mama sa cumpere toata colectia de haine....

iar pe caldura asta sa vezi poze cu peisaje "racoroase" e o placere...foarte frumoase locuri si asteptam detalii...

aaa, era sa uit...carmina neaparat trebuie sa faci o surioara pt mihnea...mi-au placut mult pozele in care o tineai pe katja in brate si admirati florile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

andreea:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81653&whichpage=6

clubul mamicilor manechin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by carminabulina
Vii tu Luana si spui ca cupilu defapt e a lu' tasu si nu al meu si ma dezumflashi toata...pai e cinstit????? Zi, e cinstit? Pai sunt sau nu sunt inteligenta? Astept raspuns urgent .

ah, pai e grav ce se intampla aici!! vlad stie ce spui tu pe forum?! pai fii atenta, eu nu am facut decat sa spun ca fi-tu e bucatica rupta ta-su, ceea ce ti-am mai spun, da nu m-ai bagat in seama (iconcufatzatrista). in schimb, matale vii si sustii ca... atentie.... daca are o figura inteligenta nu poate semana cu ta-su!!!!! adika cum adika?!!! sa vezi tu cum il avertizez io pe vlad ca ii faci atmosfera pe forum! si-atunci o sa se supere el. ha
si tot cu ta-su seamana, sac! imi mentin declaratia. ce daca si tu ai un aer inteligent? a, si n-are aer suparacios deloc! na!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

chiar daca-i lauda toata lumea vreau si eu sa-i laud pe cei 3 copilasi .Seamana mult Katya si Serghei si amanndoi seamana cu mami , iar Mihnea seamana tot cu mami .Pe scurt fermecatori si inteligenti .VIRGI, mie mi se pare OK teoria dr tau , e cam aceeasi cu a noastra , adica de la 6 luni in sus diversificare .Daca Luana papa bine si nu ti se pare flamanda de ce vrei sa te grabesti?si tie si Luanei .Nu spun ca eu abia acum am vazut pozele cu tine , am avut un shoc , mi te inchipuiam altfel .Luana e o dulce , dulce .

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

aoleu, da, virgi, era sa uit sa-ti spun: sa-mi povestesti si mie ce si cum cu diversificarea lui choy (am retinut corect numele?). sa-i spui ca are deja un fan club in romania, mie mi-a placut intr-atat tot ce ti-a spus incat ma tenteaza sa incerc si eu schema dansului de diversificare!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Luana da' copilu' lu' Traian kre e ? Ca nu seamana niciunul cu el, si Katja si Serghei seamana cu Ioana..Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput