CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marrycalu spune:

Carmina multumesc,mie cam frica sa iau,ca silicon nu vrea,am de la avent si nu vrea,o sa caut sa vad poate e mai moale siliconul,multumesc mult.
Foarte frumosi copii,si e adevarat ca seamana cu mamele.
Marilena si Robet(2 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Fete dragi, multumim de aprecieri !
Lucrurile stau in felul urmator:
-copilul Serghei este LEIT taica-su , adik Traian, indiferent cine ce spune (am dovezi)
-copilul Katja seamana la oki, sprancene si par cu ma-sa (adik io) si in rest cu taica-su (adik Traian)
-copilul Mihnea seamana la oki cu ma-sa (adik Carmina) si in rest cu tat-su (adik Vlad)

Orice alta parere este rauvoitoare!

Cine nu ma crede, sa ajtepte cativa anisori sa vada cand o fi evidentza-evidentelor!

Alia..dar tu pozele cu printzesa Maya nu le pui si pentru noi plebea?

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

lume, lume!
care vine la bistro senat, la intrarea in stadionul lia manoliu, cea dinspre bdul basarabiei?
mergem la bere!!
stam pana tarziu, orice suport in dovedirea unor beri e mai mult decat apreciat!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

A, iar Mihnea are intradevar o privire extrem de patrunzatoare, toata lumea care il vede remarca asta.
Cat priveste inteligenta, este demonstrat stiintific ca orice copil, indiferent de sex, mosteneste nivelul de inteligenta al mamei!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Dupa atatea poze frumoase (evident, io sunt printre norocoasele care i-au vazut pe cei trei micutzi live, si da, subscriu!!! sunt frumosi ca tatii si destepti ca mamele lor(si n-am zis ca tatii nu-s destepti, daaaa??)Mi se facu si mie pofta si ma indurai sa ii pun niste poze lui Nichita mai recurente la folder....
Acuma, cine o vrea,sa ne viziteze....:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/album?.dir=fd03re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

Ioana, nu mai stiu sa pun pozele pe forum , net nu stiu cum sa-i zic .Am reusit o data dar apoi nu mi-a mai iesit.Poate imi fac odata timp si pt asta.

ALIA si bb Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by inaioana

A, iar Mihnea are intradevar o privire extrem de patrunzatoare, toata lumea care il vede remarca asta.
Cat priveste inteligenta, este demonstrat stiintific ca orice copil, indiferent de sex, mosteneste nivelul de inteligenta al mamei!

pozici

corect...asta in cazul in care inteligenta mamei exista intr-adevar. Si multumim pentru clarificari.

Magda, am un mic comentariu de facut la poza "as dormi asa o luna..." De fapt cine vrea sa doarma Nichita o luna? Nu cumva tu ca sa mai ai timp si de diverse ?
By the way, mi-e dor de voi .

Cristina sa nu zici de 2 ori ca acum ma pun pe treaba si fac repede si o surioara si asa tanjesc dupa zilele in care eram . Dar daca mai raman sa stiti ca de data asta o sa stau gravida cat de mult pot ...

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Iata revin cu noutatile. Am trecut cu bine de operatie!! Multumim tuturor pentru sustinere!! Am avut noroc ca tati a facut tot posibilul si a venit in tara pentru 3 zile, pentru a fi alaturi de noi .

Oricum totul e bine cand se termina cu bine, dar nu as dori sa retraiesc experienta. Operatia a fost miercuri si seara ne-a facut iesirea din spital. Eram pregatita sa cer plecarea pe propria raspundere. Nu as putea spune ca spitalul arata foarte nasol, dar nici nu se compara cu maternitatea de la Elias proaspat renovata. Personalul a fost OK, chiar daca nu am cotizat la toti. Pe mine m-a bulversat tare mult vecinele de salon, sa spun asa. Erau 2 tigancuse cam nespalate cu bebei, si inca o romancuta care se apropia tot de etnia roma. Patuturile aveau 120 cm, asa incat nici nu puteam sa ma odihnesc ca lumea, iar patutul nostru era lipit de al unei tigancuse, care nu se spalase de cateva zile .

Operatia a decurs ca la carte. Prima data de dimineata i-a recoltat Andradei sange pentru hemograma. Aici am plans amandoua. Sinistra faza cu recoltatul. Nu stiu cum trebuie sa i se recolteze unui sugar, insa la noi a fost ceva de genul: infipt un ac "adevarat" in vena de la manuta dreapta si apoi apasat pe vena sa curga sange in epubreta. Partea nasoala era ca sangele curgea mai mult pe mana asistentei si nu in epubreta. .

Cand a iesit din operatie tremura cea mica de mi-a luat vreo jumatate de ora, pana am mai incalzit-o. Anestezia generala nu a afectat-o in mod deosebit. Cand s-a trezit am incercat sa-i dau laptic cu lingurita (asa imi spusesera asistentele, care s-au aratat foarte mirate ca bebele meu nu bea apa sau ceai). La inceput ii era greu sa inghita, dar apoi a fost mai bine. Pana la urma o alta asistenta m-a intrebat de ce ma chinuiesc cu lingurita si nu ii dau tzatzica??? . Am avut noroc si Andradei chiar ii era fomica si nu a respins tzatzica.

Asa ca totul s-a terminat cu bine. Luni ne ducem la control sa ii scoata si plasturele de la gatut. Mai are o usoara jena in gat de la anestezie, dar altfel ea este foarte bine.

Saptamana viitoare vom face si vaccinul de 2 luni. Ieri am sarbatorit aniversarea de 2 luni, dar cu operatia am amanat momentul vaccinului. Trebuie sa caut in urma sa mai citesc ce s-a scris despre vaccinuri. Eu vroiam sa il fac pe cel Infanrix Hexa, dar medicul pediatru ne-a recomandat mai bine varianta pentaxim cu inca ceva. Nu suntem hotarati, asa ca mai studiem problema.

Cam atat de la mine. M-am intins cam mult la vorba.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Magg, multumim pentru vestea cu wrapul! Astazi chiar am vrut sa intreb la posta de colet, caci imi era teama sa nu se fi pierdut fluturasul... Asteptam atunci cumintele sa vina saptamana viitoare.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Salutare!
Noi suntem inca la Valcea, am cutreierat orasul in lung si in lat, dar ne-am plictisit.
Luni dimineata ne intoarcem in Bucuresti si luni seara plecam la Buzau. Mocutza creste si el frumos, la fel ca ciresicile voastre. Frumoase poze, frumoshi bebelushi
Aici nu mi s-a parut a fi prea cald, iar seara chiar era putintel cam racoare...
Am slabit un kil si mai am 5 pana la greutatea initiala. Alaptez in continuare, Mocutza fiind fan alaptat la san, in detrimentul alaptatului cu bibe...
Suntem cuminti, maiavem cate o mica criza pe zide colici si atat.

Steluta, ma bucur ca operatia a reusit
Amiss, subiectul meu, "Clubul mamicilor manechin" a fost abandonat. Dar nici eu nu intru pe net decat o data pe zi.

Pupici la ciresici,

Lacri si Alexandru 30 mai 2006
Album pozici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;10704;0;1;1/c/59.5/t/54/s/60/k/4c88/weight.png

Mergi la inceput