CIRESE de mai-iunie 2006 (7)
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
NOSTALGIEEEEEEEEEEE, nostalgieeeeeeeeeee cu ciresh la palrie:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82337
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
arleena spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Mirage, adelapop, arleena, stelutza, crisa71, maria2mami,
wrapurile le-am pus demult la posta dar NU vor ajunge pana marti cel devreme
O sa incerc sa nu comentez nimik la adresa postei romane...cred ca stau langa cel mai de kk_o oficiu postal posibil...Oricum, vestea buna e ca vor ajungeam ajuns sa am 'sursele' mele la Posta, ca SRI-istii....Poate ma vad cu dosar de colaborare dat la TV!
Mai tre sa ma vad cu bee, bibi, rosisialexia, luc2, anileda si ralucis. Ne vedem, daaaaaa??
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
magda
, merci tare mult.....chir sa stii ca stai langa cel mai de kko of. postal .....eu i-am trimis luanei un pachet ...ambalat la repezeala, in hartie din aia naspa maro cum am gasit la papetaria din colt si lipit cu banda scotch din aia subtire...cand am depus coletul tanti ff amabila a scos din sertar scotch-ul ei lat si i-a mai tras vreo 4 lipituri sa nu carecumva sa se desfaca....m-a intrebat daca nu dau valoare coletului in caz ca se pierde sa ma poata despagubi Posta Romana....mie daca imi facea fite cum ti-a facut tie ca te-a intors acasa cred ca ii dadeam in cap cu ceva...auzi la ea..ambalate in hartie alba frumos si legate cu ata maro 
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)POZE
www.dropshots.com/arleena" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
steluta felicitari pentru reusita operatiei.
andradei
azi se face un an de cand a fost conceput Alex, nici nu-mi vine sa cred cuma zburat timpul.....se simte doar cand il stang pe pitic in brate 
si noi avem ceva probleme.....si-mi doream atat de tare sa nu fie bolnavior sau sa sufere de ceva.....numai luni vom sti cum i-au iesit analizele.am fost la urgenta cu el ..i-am descoperit in scutec firicele de sange prin kk...ne-a internat, dar am dat de un medic ff de treaba si ne-a tinut numai cat sa recolteze probe de la copil si ne-a lasat acasa ca na, conditiile din spital sunt cam ...no comment....si zicea ca daca nu are nevoie de ingrijire speciala e mai bine acasa sa nu-l stresez pe copil in spital....azi am fost la prima ora cu el iar sa-i ia sange....mama ce traumatizant...ceva de genul cum a povestit si Steluta..un ditamai acul l-a bagat in manuta si abia i-a gasit vena ca nu se vedea nimic de grasunel ce e.....mi-a luat o ora sa-l linistesc dupa aia....nu mi-a zis ce ar putea avea sa nu-si dea cu presupusul asa numai...doar sa astept pana luni....asta daca nu se agraveaza....copilu nu pare afectat dar eu ma stresez de numa....dar noroc cu internetul ca m-am mai linistit....am gasit ceva articole care m-au facut sa cred ca e vina mea...ori e alergic la proteina bovina(lactatle si carnea de vite mancate de mine) ori din cauza excesului de lapte care il am(ba o data prea mult ba odata prea putin, nu's de ce nu mi se regleaza) si apar iritatii ale intestinului datorita lactozei nedigerate . sper sa fie una din astea si nu altceva mai rau....
e deprimant rau in spital....desi saloanele sunt dragute, personalul amabil(cel putin eu peste tot dau de oamnei amabili, si la maternitate a fost la fel) si fara spaga.....
sa va povestesc faza...asa m-am socat.....in salon 4 paturi...eu(cu sotul si copilul) si inca o d-na cu copilul care avea cam 1 an cred ca erau amandoi "little people"(pitici
)comportamentul ei fata de copil m-a socat la culme....vorbea asa de urat cu el il lovea peste gura, peste fund, il ameninta ca il omoara, ca s-a saturat de el, ca nu mai are rabdare
ma uitam la sotu el la mine si n-am zis nimic.....bine ca ne-a lasat acasa medicul ca de trebuia sa stau cu aia in salon faceam cu nervii, ba s-a mai pus si de diagnosticat copilu meu...si ca de ce-l tin debracat ca iie frig(inauntru vreo 30 grade ca era la mansada)fiu-su era cu caciulita, maieu,pijama groasa cu maneca lunga, sosete groase....al meu in body numai.....si tot era transpirat tot
anyway, cum poate o mama sa vorbeasca asa cu copilul ei??nu pot sa-mi imaginez ce fel de om e....sa-ti amenti copill tot la 2 minute??vroia si el sa se joace ca doar asta fac copii nu??
acum daca tot mi-am dat drumul alte faze....o cunostinta va naste pe 4 sept prin cezariana la cerere...motiv...nu vrea sa se largeasca, latesca si sa se ingrase, nu vrea sa alapteze....ce mama mai e aia??
alta care are o fetita de 6 luni care arata cum era al meu la 2, nu a vrut sa-si alapteze fiica sa nu se ingrase ca trebuia sa mearga nasa la o nunta dupa 2 luni si chiar daca avea lapte rauri rauri ii dadea formula la fata
, a innebunit lumea???tin sa va precizez ca tot cat muntele e respectiva.....
ma
sa nu fie ceva grav cu Alex.....innebunesc pana luni....

de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
nasterea
abibrinza spune:
Luana, multumim pt pontul cu tarcul.E super.Are acum victor unde sa se invarteasca fara sa se mai loveasca.
Arabela si bebe Victor(22 aprilie 2006)
poze
26octombrie spune:
arleena, sarumana de o mie de ori!
abia astept!
arabela, welcome to the club, si amiss e tare incantata, iar hora sta cam toata ziua in tarc, pe saltelutza muzicala si cu jucarii atarnate in jur. paradis, ce mai!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
26octombrie spune:
arleena, m-am cutremurat de ce-am citit!!
papadie, ne-am babit, s-a dus roua, vine bruma... da-i frumoasa rau si ea!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)
cypocs spune:
Stelutza, ma bucur ca ai ajuns cu bine acasa.Bine ca s-a rezolvat .
Arleena , tinempumnii pt luni sa fie bine .
ALIA si bb Maya
adelapop spune:
magghyc si banii ii platim la posta??ca eu nu am platit in nici un cont nici un leut.....
asteptam wrapul cznd o ajunge el
are si fata mea 19 zile si inca nu apuc sa intru pe forum ...mai citesc doar dar raaaarrr
ne revenim noi
va pup
quote:
Originally posted by arleenaquote:
Originally posted by magghyc
Mirage, adelapop, arleena, stelutza, crisa71, maria2mami,
wrapurile le-am pus demult la posta dar NU vor ajunge pana marti cel devreme
O sa incerc sa nu comentez nimik la adresa postei romane...cred ca stau langa cel mai de kk_o oficiu postal posibil...Oricum, vestea buna e ca vor ajungeam ajuns sa am 'sursele' mele la Posta, ca SRI-istii....Poate ma vad cu dosar de colaborare dat la TV!
Mai tre sa ma vad cu bee, bibi, rosisialexia, luc2, anileda si ralucis. Ne vedem, daaaaaa??
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
magda, merci tare mult.....chir sa stii ca stai langa cel mai de kko of. postal .....eu i-am trimis luanei un pachet ...ambalat la repezeala, in hartie din aia naspa maro cum am gasit la papetaria din colt si lipit cu banda scotch din aia subtire...cand am depus coletul tanti ff amabila a scos din sertar scotch-ul ei lat si i-a mai tras vreo 4 lipituri sa nu carecumva sa se desfaca....m-a intrebat daca nu dau valoare coletului in caz ca se pierde sa ma poata despagubi Posta Romana....mie daca imi facea fite cum ti-a facut tie ca te-a intors acasa cred ca ii dadeam in cap cu ceva...auzi la ea..ambalate in hartie alba frumos si legate cu ata maro
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
POZE
nasterea
adelapop spune:
sau sa imi dati contul unde sa virez banii....pe PM ca nu stiu cand mai apuc sa intru sa citesc aici si sa nu ratez...
raalucutza spune:
nu stiu altii cum sunt dar eu nu mai imi fac timp pt nimic!ca stau ca proasta si ma uimesc de ce bebelus fain am putut face!si pe zi ce trece tot mai istet si smecher se face!si mai"dastapt"!ca daca se tot vorbi despre destepatciunea care se mosteneste de la mama
........pot sa comunic cu el si el e receptiv-sau asa cred eu!si zambeste toata ziua!si tac-su il "buciuleste"-procedeu de strans al feselor-si el atat mai rade in hohote!