CIRESE de mai-iunie 2006 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by camelia.t
Cred ca va e dor acuma de temperaturile din Fagaras!

Vai de capul meu..sunt 36 de grade acuma. Si cica in we o sa fie 38-39 Tre sa gasim o solutie, sa ne pitim iar undeva.
Pana una alta uitati aici poze cu Serghei, Katja si Mihnea in tzara Fagarasului!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ioana tu tre' sa faci cel putin 4 copii la kt de frumosi iti ies! Ce seamana Serghei cu Katja si amandoi cu tine!
Carmina Mihnea al tau e un scump care, evident, seamana si el tot cu mami a lui.Numai eu am baiat kre seamana cu tac-su! Tre' sa mai fac unu' sa semene si cu mine k ma oftik, bey!
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adib spune:

Ama nu fi suparata
si Raluca seamana cu mami.lumea zice ca de la tati a luat doar forma barbiei.

Ela si Adi, mamica si taticul lui Raluca Alexandra
Varsta Raluca
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gata! Am vazut si eu pozele cu cei 3 copii superbi.
Ina - nici in revistele de moda pentru bebelusi n-am vazut copii mai frumosi decat ai tai.
Carmina - sotul meu m-a intrebat "cine-i copilul asta asa de frumos?, are asa o privire inteligenta ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

WOW Carmina si Ina ce poze frumoase! Super!!!
Vreau si eu sa stiu unde ati fost pentru ca vrem si noi la munte iar. Unde v-ati cazat?

www.flickr.com/photos/84539179@N00/205477040/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Gata, m-ati teminat cu pozele . Si nu avem masina sa mergem in asa locuri pitoresti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

carmina, uite, am vazut si pozele ioanei si participantii E de nota 10. singura mea nedumerire e care e copchilu matale, ca io n-am vazut decat unu al ioanei, una a lu'traian si unu a lu'vlad... tare mi-e mie teama ca trebe sa mai faci unu....
ioana, poza mea favorita e ceia cu Katja in gradina, ganditoare, cu soarele in par. ... da si celelalte! chiar, unde ati stat? si daca ati stat la rude, intrebarea nr. doi: cat costa cazarea pe acolo, caci banui ca sunt pensiuni destule, nu? asteptam un raspuns "racoritor" in oala asta in care stam..

.. pe mine m-a chinuit talentul si m-am apucat de ciorba pe vremea asta; fetelor, e clar, caldura mi-a atacat creierul!!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

"Toamna,dafinul ia culoarea schimbatoare a fosforului si, dupa zilele lungi, suparator de pline de praf, simti primele zvacniri ale toamnei ca aripile unui fluture, falfaind in dorinta de a se deschide."(Lawrence Durrell)

Mergi la inceput

unde ai postat LyLy subiectul cu mamele model? Acela unde ne hotaram sa dam kg-le jos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by virgi

Carmina - sotul meu m-a intrebat "cine-i copilul asta asa de frumos?, are asa o privire inteligenta ".

Virgi, Sa-ti spun ca aproape am facut pe mine de emotie? Multumim frumos!!!
.... clar ca daca vrei sa fi prietena unei mame spune-i ce vrea sa auda despre copilul ei si gata, e topita toata...

Acum in alta ordine de idei, Ama zice ca bebe seamana cu mine, Virgi spune ca are oki inteligenti = mama, adika eu, este inteligenta. Buuuuuuu. Si ce se intampla? Vi tu Luana si spui ca cupilu defapt e a lu' tasu si nu al meu si ma dezumflashi toata...pai e cinstit????? Zi, e cinstit? Pai sunt sau nu sunt inteligenta? Astept raspuns urgent .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama, nu fi modesta dragutza mea, se vede de la o posta ca Seby seamana cu tine la guritza...100% e mama intreg acolo, si lasa ca mai creste si cica se mai produc modificari pe ici pe colo, ai rabdare .

[poze carmina
www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea

www.youngnutrition.net/member/tickers/38751/ticker1.png" target="_blank">Uite cum cresc

www.youngnutrition.net/member/tickers/38753/ticker4.png" target="_blank">Sau asa...

Mergi la inceput