Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
anasol spune:
doina-super teo-grasunel si frumusel tot,mama dar stii sa calaresti? ce marfa,mi-ar placea si mie,dar n-am avut ocazia
anasol si david-andrei(06.01.2006)
doina_laila spune:
Anasol, era super aglomerat. Dar sunt si multe hoteluri si pensiuni. Noi toate noptile le-am dormit la Vatra Dornei. La o pensiune nou deschisa. Totul nou. Camera 80 lei/noapte.
Daca nu gasesti la Lacul Rosul, gasesti sigur in zona, ca-s multe pensiuni deschise.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
danast spune:
Doina foarte frumoase pozele, si cele cu peisajele si cele cu Theodor mai ales in cele in care doarme dus si in cea in care il schimbi pe buturuga ![]()

la piticul frumos si felicitari pentru primul dintisor!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
doina_laila spune:
Anasol, si noi am plecat fara rezervare. Si poti gasi si cazare mai ieftina daca cauti mai mult.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
silvi_2005 spune:
Fetelor va pup si va multumesc pentru aprecierile pozitive
, chiar aveam nevoi de ele.
Anasol, iti trimit mail, sunt niste grilaje pentru scari, se monteaza chiar la caputul lor.Sa-ti instalezi neaparat, Doamne fereste sa cada pe ele.
Doina, e un super dragut piticul tau, se vede pe el ca e un cumintel.Esti o mamica norocoasa, Alain mi se trezeste pe masina dupa o ora si abia il tin in scoica, cat despre mancatul din borcanele....nici in visele mele bune.Cred ca mi le-ar da de cam daca ar putea. Superbe si peisajele, mi s-a facut dor de munte, ma bucur ca ati fost acolo,
poze
anasol spune:
danast cum e vremea in canada? am si iop fratele sotului meu cu sotia in quebec,montreal si acum pleaca si socrii mei pt o luna la ei.scapam de ei o luna
anasol spune:
azi i-am pus si eu lui david in fructe pepene galben,se pare ca ii place cat de cat
anasol spune:
fetelor noi stam langa iasi,intr-o comuna lunca cetatuii,doina stie despre ce vb si nu am gasit un mar sa cumpar,ce faza.eu doar am in gradina dar sunt inca acrisoare nu s-au copt inca,de abia astept sa se coace ca sunt asa mari