Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasol, ti-am trimis mail cu adresa de site.Nasol ca nu gasesti fructe acolo.
Dana, ti-am trimis PM cu pozele lui Alain pentru site.Multumesc.
Cred ca ma duc si eu la culcare. Noapte buna fetelor,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

silvi pup gata am gasit ,saru mana

anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

merg si eu la culcare,noapte buna ,pe maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Seara buna!
Intru si eu repede ca sper sa se trezeasca fi-miu sa pape ca de la 5 doarme!
Am reusit sa ajung la zi cu cititul dar evident ca habar n-am cui si ce voiam sa zic.
Pupam sarbatoritii din zilele in care nu am intrat!
Am vazut o gramada de pozici, filmulete (sunt super incantata de Marcolino care fuge singurel din pat)si am reusit sa citesc si eu pana la momentul asta.
Fetelor cu bebei fara dintisori nu va stresati! Nu stiu daca e intr-adevar asa cum se spune, ca daca ies mai tarziu sunt mai sanatosi, cel putin daca ies mai tarziu incepe mai tarziu chinul de ambele parti ale baricadei. Razvan, desi e cel mai "batran" bebel din secta nu are inca nici o urma de dinte. Dr de familie, l-a controlat acum vreo 4 zile si mi-a zis ca pana la 9 luni sigur nu-i iese. Eu nici nu ma stresez, ma amuz doar gandindu-ma cum va arata cu dinti!
Ne inscriem si noi in clubul bebeilor nemancaciosi. Azi i-am facut si eu sufleul de dovlecel si a papat foarte bine, dar nu cum papa ficatelul. Macar cu asta m-am scos, stiu ca papa ficatul de pui la orice ora!
Si la noi a fost foarte cald azi iar puiul meu nu vrea ceiut, asa ca toata ziua storc portocale, pentru ca suntem super fani ai sucului de portocale. Si uite asa, in loc sa bem ceiut bem cate 250 ml de suc de portocala cu apa plata (50 ml suc si restul apa.
Nici noi nu facem nimic iesit din comun. Stam in 4 labe si ne bataim (abia acum am invatat asta), ne rostogolim pe toate partile, ne ridicam in picioare daca ne tinem de ceva (mama, tata, scoica, canapea etc) si uneori, cu foarte mari eforturi si tot asa, agatandu-ne de una alta, ne mai ridicam si in fundic de pe spate.
In fiecare dupa-masa, in jur de 17.00-17.30 ne apuca urlatul din senin si nu ne linistim decat dupa ce ii terminam nervos pe mami si tati(inca nu am gasit iegsplicatia)
Si cel ma fain ne jucam cu balonasele de spuma (Cuscra, saru'mana ! Si pupici norei) si cu inelele gingivale- pe care ni le bagam printre degetele dela picioare si dupa aia in gura, ca-i mai bun asa!
Cam asta ar fi de la Bistrita
Pupam toata secta de mamici si bebelici!
Tai-tai si mai pove!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Danast, Peisaje frumoase!! Da' eu ce sa zic de peisajele care le-am vazut la tine! Ca si tu calatoresti. Multi munti, multa zapada, lacuri si cascade.
Silvi2005, simt eu ca esti o mamica rabdatoare. pe mofturosul de Alain. Daca plecati in concediu ce faci cu papica pentru cel mic? Vad ca-i un mare mancacios de lapte, in schimb.

Va spunem si noi noapte buna!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am fost la cheful burlacitelor, 4 fete dar a fost misto,.
am primit o lenjerie pt. noaptea nuntii de la cumnata si sora mea.

Mai avem o gramada de treaba, azi iar am izbucnit, de fata cu soacra, asa ca sa stie si parerea mea despre ei.
Cred ca dupa nunta voi zice tot ce am pe suflet. Macar mai descarc si eu din veninul acumulat.

Fetele sa nu va suparati pe mine ca va citesc in diagonala, nici n-ar trebui sa mai intru acum, dar imi este dor de voi toate.
Poze voi vedea dupa nunta, sapt. viitoare.

Vad ca sunt multi bebei care nu papa, maraiti, oare de ce?
Al meu mananca de rupe, ii prieste aici. Face atatea chestii, innebunesc, nu mai vreau in fundic sau pe spate. Doar in picioare, cred ca ma va nenorocii in Tm, si ajung sa-i iau premergator.
Aici sunt o gramada de maini si brate dornice si Marco profita din plin, dar acasa.....

Am vb. azi cu Liliana, sunt bine, doar ca nu a avut net si nici prea mult timp liber.
Chiar asa ce o fi cu Mirela?

va pe toate, imi este dor de voi, dar sper sa ne auzim mai bine sapt. viitoare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
pregatiri de nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi suntem matinali c intotdeauna, deja e in premergator si ne pregatim de papica.
Ioana, ma bucur ca avem vesti de la tine, pupicei multi,multi.Chiar am intrebat de tine. Lasa ca voi tot sunteti papaciosi daca aveti deja meniuri preferate. Eu am o prietena cu un bebe de 1 an si 3 luni care nu are nici un dinte, cresc ei cand vor, oricum pe mamici le asteapta o mare perioada de "maraieli". Sper sa poti intra mai des sa uzim mai multe despre voi,

Giova, ma bucur ca te-ai distrat.Nu te mai scuza ca nu apuci sa citesti ne bucuram ca avem vesti de la tine si ca Marcolino e asa un copilas de cuminte. Nu-i nimic daca ai izbugnit in fata soacrei dar "discutiile "mai serioase amana-le pana dupa nunta, e mai bine asa.Spor la treaba, maine e ziua cea mare, abia asteptam sa te vedem mireasa si iti doresc sa ai o nunta de vis si o zi cu experiente extraordinare.
Doina, eu pe bebe il las la mama, de aceea am stat o luna cu ei, sa se obisnuiasca micutul. Noi mergem in Grecia cu autocarul si nu am curajul sa-l duc pe bebe asa de departe. Cu el vom merge anul viitor, el merge acum in vacanta la "bunici" am niste emotii de nu ma vad ca il las acolo.Nici nu-i spun lui Jean, ca el saracu s-a chinuit sa-mi faca moftul asta cu Grecia .Cat despre rabdarea mea, intr-adevar, cu Alain nu are capat, s-ar putea sa il si rasfat eu putin dar am citit ca pana la un an nu se poate pune problema rasfatului deoarece ei au numai nevoi si senzatii, nu stiu inca sa speculeze asta.Sper sa aiba cartile dreptate si sa nu speculeze asta micul inca de pe acum
Noi astazi mergem in afara orasului la niste prieteni care au o cabana acolo si coacem vinetele pentru iarna.Sper sa aiba bebe rabdare.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Danast si Silvi, am adaugat pozele pe site.

Va pup pe toti si pe toate si dau fuga la frunzulitza, ca s-a trezit si maraie.
!

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

silvi-si noi am fost in grecia i iunie o sapt ,cu masina si tot asa fara bb,ca nu puteam sa-l iau atata drum,daca mergeam probabil cu avionul il luam si pe el ca eram acolo pe plaja o gramada de bebei mici.tot asa l-am lasat la mama si m-am dus la ea cu 2 sapt inainte sa fac acomodarea,dar a fost bine pana la urma ,s-au descurtat,dar mi-a fost un dor de el sunam in fiecare seara in ro.
lasa ca o sa fie k

Mergi la inceput

merg la soacramea sa aduc minunea lumii acasa

Mergi la inceput