Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (83)
Raspunsuri - Pagina 5
anasol spune:
doina-super teo-grasunel si frumusel tot,mama dar stii sa calaresti? ce marfa,mi-ar placea si mie,dar n-am avut ocazia
anasol si david-andrei(06.01.2006)
doina_laila spune:
Anasol, era super aglomerat. Dar sunt si multe hoteluri si pensiuni. Noi toate noptile le-am dormit la Vatra Dornei. La o pensiune nou deschisa. Totul nou. Camera 80 lei/noapte.
Daca nu gasesti la Lacul Rosul, gasesti sigur in zona, ca-s multe pensiuni deschise.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
danast spune:
Doina foarte frumoase pozele, si cele cu peisajele si cele cu Theodor mai ales in cele in care doarme dus si in cea in care il schimbi pe buturuga
la piticul frumos si felicitari pentru primul dintisor!
Dana si www.dropshots.com/new.php?userid=139510&cdate=20060719&cimg=0" target="_blank"> Andrew (07.02.2006)
doina_laila spune:
Anasol, si noi am plecat fara rezervare. Si poti gasi si cazare mai ieftina daca cauti mai mult.
Doina si Theodor (4 februarie 2006)
silvi_2005 spune:
Fetelor va pup si va multumesc pentru aprecierile pozitive, chiar aveam nevoi de ele.
Anasol, iti trimit mail, sunt niste grilaje pentru scari, se monteaza chiar la caputul lor.Sa-ti instalezi neaparat, Doamne fereste sa cada pe ele.
Doina, e un super dragut piticul tau, se vede pe el ca e un cumintel.Esti o mamica norocoasa, Alain mi se trezeste pe masina dupa o ora si abia il tin in scoica, cat despre mancatul din borcanele....nici in visele mele bune.Cred ca mi le-ar da de cam daca ar putea. Superbe si peisajele, mi s-a facut dor de munte, ma bucur ca ati fost acolo,
poze
anasol spune:
danast cum e vremea in canada? am si iop fratele sotului meu cu sotia in quebec,montreal si acum pleaca si socrii mei pt o luna la ei.scapam de ei o luna
anasol spune:
azi i-am pus si eu lui david in fructe pepene galben,se pare ca ii place cat de cat
anasol spune:
fetelor noi stam langa iasi,intr-o comuna lunca cetatuii,doina stie despre ce vb si nu am gasit un mar sa cumpar,ce faza.eu doar am in gradina dar sunt inca acrisoare nu s-au copt inca,de abia astept sa se coace ca sunt asa mari