Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_id spune:

NEATA GAGICI
azi si eu sunt cu capsa pusa.chiar nu stiu ce se intampla cu mine......de cateva zile imi este greata incontinuu, nu pot sa inghit altceva decat pepene, nu pot sa bag si eu o tigare sau o gura de cafea ca imediat dau la rate.....ma gandesc la faptul ca trebuie sa-mi vina dar parca e prea devreme.a, si tot timpul parca am fier in gura si am o senzatie ciudata ca parca imi curge ceva.sper sa treaca pt ca nici eu nu ma mai suport.seful zicce ca azi seaman cu aia din 101 dalmatieni, cruella parca, ca nimic nu-mi intra in voie.
noroc cu voi ca mai imi inseninati ziua
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

ana, mie astea imi par altfel de simptome...
Amely, asculta fetele, k stiu ce spun! eu te rog doar sa nu mai fii tristuta..

mami, apropos de "zile la rand"...sotul meu imi zice k sunt nesatula, da' imediat adauga "pt bb, orice!" mai ales acum, de cand am mers la dr...

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

raza de soare cred ca ti-ai ales bine numele.......e ciudat cata caldura emana vorbele tale... si eu ma gandeam dar nu vreau sa sper ...mi-e frica sa nu fiu iar dezamagita.iti dai seama ca daca nu -mi vine la timp ajung imediat la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Buna fetelor!
In primul rand felicitari MamideVladut!!!!Sarcina usoara si sa fii mereu atat de frericita cum cred ca esti acum!!!!
Pt Ioana multa bafta!!!!
Eu trebuie sa ma duc la monitorizare luna urmatoare, desi stiu ca am ovulatie ( observata ecografic de alt medic ), acum ca sunt noua pacienta a dr. T vrea si el sa vada ce si cum e cu ovulatia mea.
Vreau si eu sa va intreb, daca eu ovulez cam in z16, 17 si poate e nevoie de 4 monitorizari costa tot 1,5 mil sau e de fapt 500 000 sedinta???Voua v-a zis dr. T zilele cand sa prestati in functie de dimensiunile foliculilor, respectiv endometrului???Dupa cate stiu din 2 in 2 zile e mai bine,dar eu tare as vrea sa prind exact ziua ovulatiei cand sa si prestam si deoarece am ciclu 28-32 zile nu stiu niciodata ziua sigura....Am senzatii de intepaturi la ovar si chiar de-a lungul trompitei (pe partea ovulatiei) si dureaza cam 2-3 zile in perioada ovulatiei.Sunt normale aceste manifestari?Am citit candva ca aceste dureri din timpul ovulatiei se numesc Mittelschmitz si ca sunt normale.Voi ce ziceti?
Va pup pe toate!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ana_id

raza de soare cred ca ti-ai ales bine numele.......e ciudat cata caldura emana vorbele tale... si eu ma gandeam dar nu vreau sa sper ...

Ba sa SPERI! Si sa te rogi! Si sa crezi!!!

Toate trebuie sa facem asta!

(Raza de soare este traducerea numelui meu, din ebraica)

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

daca ai stii de cate ori......si de fiecare data am cazut de pe cel mai inalt nor
totusi....poate

Mergi la inceput

a, si numele meu e diana
dar am scis invers

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Kora, multumesc mult pentru urari. Oricate echo ai face tot 1,5 mil costa pentru ca se plateste monitorizarea lunara. In ceea ce priveste prestatul, stai linistita, ca o sa-ti spuna T cand trebuie sa actionezi. Dupa cate stiu intepaturile din timpul ovulatiei sunt normale, asta nu stiu chiar sigur pentru ca eu nu le-am avut. Multa bafta si iti tin pumnii sa se lase cu
Ioana, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

ana_id, senzatia de care spui tu de fier in gura este un simptom de sarcina... asa ca, asteptam sa ne anunti peste cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

fetele frumoase si destepte... va multumesc din suflet pentru incurajari, mi-au mers la inimioara asa e, pana la urma daca vrea D-zeu se intampla chiar daca facem in fiecare zi sau la 2 zile. Dar de spart s-a spart sigur, ca acum nu ma mai doare DELOC in partea dreapta...

Asa e, Bubulina, o sa ne tinem de schema... chiar daca ovulul nu mai traieste, macar ne alegem cu distractia

Mamidevladutz...chiar zilnic? Bravo! si uite ca ai reusit, inseamna ca sotul sta f bine cu spermograma. Chiar ma gandesc sa aplicam si noi metoda... Desi cred ca T. m-ar urechea

Kora, pretul e acelasi, indiferent de cate ori te cheama. Ziua "X", din pacate, nici el nu o poate anticipa exact. La mine de ex. ovulatia este foarte imprevizibila, imi joaca uneori feste, incat cel mai bine - ma bazez pe regula din 2 in 2 zile (sau chiar zilnic). Din 3 in 3 zile mi se pare cam rarutz...

Fetele monitorizate, ne vedem diseara, da? (eu vin mai mult ca sa ma aflu in treaba si sa vad pe voi, ca in rest, o sa-mi spuna ceea ce stiu si eu, ca am ovulat cu brio)

Ioana, chiar n-ai mai indraznit sa faci un test, iubita? sper ca nu ti-e teama de cele 2 liniute care vor aparea! Eu ma gandesc la tine cu pumnii stransi, sa stii!

Ana_id... deci suntem tize!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput