Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

quote:
Originally posted by felicia_

Fetelor, eu sunt in ceata total... V-am spus ca am facut analize pe 1 august, ...cred ca va amintiti.. atunci mi-a iesit prolactina 45( max 24), am fost la dr si mi-a dat mastodynon si bromcriptina ( 1 pe zi, cate o jumatate la amiaza si seara). Dupa 3 zile de tratament m-am gandit ( de fapt m- a sfatuit cineva) sa repet analiza la alt laborator. Am facut la Medicover, ( prima o facusem la Romar), si mi-a iesit... putin SUB limita inferioara!
Aveti idee ce inseamna asta? Am 3 variante de interpretare, dar nici una nu mi se pare cea corecta:
1. medicamentele au avut efect dupa 3 zile! Mi se pare imposibil !
2. Una dintre analize este gresita. Daca da, care o fi? Mai iau tratament? Daca e mica, nu o fac si mai mica?
3. Conteza ziua ciclului? Pe prima am facut-o in z 22. a doua in z 14, cam la aceesi ora, 9 dimineata...
4. Prolactina oscilanta... o fi existand asa ceva?
Zau ca nu mai inteleg nimic....

Felicia, si eu sunt de parerea Bubulinei... Repeta in ziua 21, dupa ce faci o pauza de tratament (luna asta sau luna viitoare)

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Mamidevladut ai fost la dr. T sa te vada la eco? Cred ca si el va fi incantat de punctisorul negru pe care il va vedea acolo....
Amely chestia aceea cu 'pestatul" din 3 in 3 zile e cam raruta intr-adevar ...si noi suntem obisnuiti zilnic mai ales ca avem doar 4 luni de casatorie!! Dar sotul meu a facut spermograma ( la recomandarea dr. T si a iesit astenozospermie moderata compensata prin ejaculat ) si parerea dr. Matei si a dr. T a fost ca , citez" cu spermograma asta faceti copii" , totusi eu am insistat sa ii dea un tratament naturist si dr. T a zis sa ia 3 tab / zi de Tribullus Terrestris .Problema e ca nu am gasit pana acum aceste tablete pe la plafar,stiti voi cumva de unde le pot cumpara??
Weekend frumos si productiv tuturor!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty_nic spune:

Dragele mele dragi, ce de vesti!
In primul rand, Mamidevladut FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI! Yupi, ce bucurie!
Ioana, zilele astea cat am lipsit m-am gandit la tine mereu si am sperat cand ma intorc sa gasesc vesti bune cu liniute duble de la tine. pana vii cu noutatile.
Claucia, o noua luna - o noua sansa.
Amely spor la de diseara.
Alexia, Felicia
LauraSilk, ce mai faci tu, iubita? Sper ca te bucuri din plin de perioada splendida pe care o depasesti tu acum. Pregatirile pentru nunta sunt o perioada pe care nu o mai intalnesti. Si ce este cem mai grav este ca nimeni nu o apreciaza la adevarata ei valoare atunci, ci abia dupa nunta iti dai seama ca "ce frumos era!".
In rest, pupici multi multi multi la toate fetele si abia acum merg si eu sa citesc din urma sa ma "pun la curent".

Poze
Nimic nu este intamplator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

KoraPop hai ca-ti raspund eu pt ca tocmai sunt in tema cu asta. Si mie mi-a zis T sa-i dat tribulus sotului tot pt astenospermie si tocmai i-am cumparat de aici:http://suplimente.getfit.ro/produs.php?id=225&tip=7
nu am comandat pe net ci am fost la magazin, vezi ca sunt adresele afisate, costa exact cat este afisat. Eu nu o sa-i dau 3/zi mi se pare mult pt ca vad ca are concentratia 700 mg per cps, pe prospect scrie 1-2/zi. La farmacii se gaseste tribulus de la Laboratoarele Medica dar eu nu prea am incredere. Eu ii dau sotului si Bio-Sel-Zn, asa mi-a recomandat Dr Matei. Vezi ca daca este vorba de astenospermie nu prea este indicat prestatul zilnic pt ca nu au timp sa se refaca si dupa ce ca sunt si mai lenesi un pic, nu fac treaba buna atunci.
Te pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

anavezi k nu sunt singura care crede k......?
Amely, ne vedem, normal!

Wk placut, cu vesti bune luni!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Alexia28 multumesc mult pt ajutor!!!Dr. T mi-a zis ca gasesc tribulus la un plafar langa Hanul lui Manuc dar inca nu am ajuns pana acolo.Oricum am notat si adresele magazinelor de pe site-ul pe care mi l-ai dat!
Bio-Sel-Zn cat ii dai pe zi?Se gaseste in farmacii sau tot la aceste magazine?Si ...ai dreptate , in zilele "bune" o sa "prestam" doar o data la doua zile....Eu cred ca si fumatul si stresul poate fi de vina pt acest diagnostic de spermograma, dar sa fim optimiste !!!
Deci spor la treaba si multumesc inca o data!!
Pupici!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

KoraPop - si eu am intepaturi in zona ovarelor si ma dor sanii in perioada ovulatiei (cred ca sunt normale, pt mine astea sunt semnele ca are loc ovulatia).
Fetelor, imi face foarte bine sa citesc postarile voastre, imi ridicati moralul fara sa stiti. Nici mie nu mi-a dat dr. sa fac analizele prenatale, dar cred ca ma voi duce sapt viitoare sa le fac pt linistea mea. Pana una alta, la monitorizare, dr. mi-a spus ca am un uter fibromatos, dar era incantat azi dim, chiar a glumit cu mine, ca s-a spart foliculul. Asa ca in seara asta...
Mamidevladut- sa fie intr-un ceas bun si un bebelic sanatos si voios!
Pupici dulci la toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Buna seara

Eu la fel, astept sa spuna Ioana ceva si nu spune... va pup pe toate.

Cadina, pana la urma s-a spart sau era intr-o pasa glumeata? Sau e pe cale sa se sparga de organizati un prestat cu simt de raspundere?

Amely nu te ingrijora ca fetele au dreptate, stiu cum e cand nu putem sa vedem ce se intampla de fapt si mergem asa pe bajbaite...te pup

Clau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Buna seara fetelor , banuiesc ca toate sunteti la monitorizari asa ca bafta la toata lumea .
Eu astept sa ne dea Ioana vestea cea mare ..... tin pumnii stransi ..
Claucia , imi era dor de tine , bafta la monitorizare luni si poate de data asta vine bebele .......
Amely , stai linistita ca nu ai ovulat asa devreme , si eu dupa ce am facut pregnylul ma intepau ovarele rau de tot . Eu am facut pregnylul intr-o vineri si sambata am prestat iar luni m-am dus sa vad daca am ovulat si abia ovulasem de cateva ore si am bagat iar tare ....... si mie imi parea rau ca nu am prestat si duminica , acum o sa vad ce s-a intamplat zilele astea dar nu prea cred ca ma cam doare burta mai ales cand fac efort...
Asa ca...... ca este numai bine......
Ana_id , mie astea imi par semne de gravideala ...., sper sa fie asa cum iti doresti
Cardina .. bafta la prestat......
Mamidevladut , inca o data felicitari
Abia astept sa ne intalnim iarasi ca sa sarbatorim , avem iar motive si sper sa fie 2 (Ioana si Mamidevladut)
Succes la toate cele care sunteti in focuri ..... si sa se lase cu multi bebelusi
As avea si eu o intrebare , la fiecare inseminare dr. Matei mi-a zis ca sotul sta bine cu gigei , care este diferenta de la spermograma si pregatirea pt inseminare , ca as vrea sa il pun pe sot sa o repete ca nu a mai facut-o de mult si atunci avea normospermie cu parvisemie si nici nu este facuta de Matei , este facuta la Medsana acum 1 an jumate........ Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa o repete , dr. nu mi-a cerut , dar ma intreaba mereu cum sta cu spermograma si eu i-am spus ca la fiecare inseminare dr. Matei a zis ca sta bine.

Va pup!

Mergi la inceput

Mersi Cadina!!!
Organizeaza azi o seara romantica dar fara alcool doar ceva papica buna stropita cu apa minerala, sampania peste 2-3 saptamani!
Bafta la prestat!!!!!!!!!!

Kora

Mergi la inceput