Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 18
mamidevladut spune:
Mai fetelor, ce o fi cu Ioana, ca eu sunt deja ingrijorata. Nu a dat nici un semn azi!!!!!!!
KoraPop spune:
Lauravoinicu - merita sa mai faca o data sotul spermograma ca a trecut 1,5 ani si vad ca dr. T doar in dr. Matei are incredere....insa nu stiu ce sa zic dar pe mine ma contrariaza faptul ca la dr. Matei costa 900 000 si in alte parti costul e pana in
300 000, cam mare diferenta nu?
Amely daca dimineata s-a spart foliculul tau presteaza si azi ca el traieste 24 - 48 h cred ca stii asta!Asa ca spor si tie !!!
O seara placuta tuturor!
Pupici!
Kora
alexia28 spune:
Buna fetele,
M-am intors de la monitorizare, mai am doi foliculasi, unul de 19.5 si unul de 14, endometru de 8.5. Mi-a zis sa maine seara si sa ne vedem luni dimineata la Elias. Eu sunt sigura ca cel de 19.5 o sa se sparga pana luni, cred sa duminica, dar cum ramane cu celalalt, poate sa se sparga dupa aia? Sau se elimina?
Lauravoinicu eu zic ca nu are rost sa te gandesti sa faci o alta spermograma. Uite o prietena facuse spermograma in alta parte si iesise super bine si a facut ISA cu Matei si i-a zis atunci ca nu este chiar asa de buna cum credea si i-a spus si nr si mobilitate..cele reale de fapt. Deci daca dr Matei la ISA a zis ca este ok atunci nu-ti face probleme sa o refaci. Dar de ce te gandesti la asta acum? Mai ai cateva zile si trebuie sa ne dai vestea cea mare , nu te mai stresa cu spermograme.
KoraPop, Bio-Seleniu-Zn ii dau 1/zi, se gaseste la farmacii.
Fac si eu strigarea Ioanaaaaaaa unde esti?
mmc_nd spune:
Dragele mele, eu plec maine in vacanta, asa ca am intrat doar sa va urez spor saptamana aceasta si sa fiti cu toate pe lista de gravidute cand ma intorc, m-ati auzit?
Eu am terminat monitorizarea azi, am avut ovulatie dubla si sunt incantata. Acum sa vedem ce-o iesi . Cadina, inseamna ca sigur ne-am vazut azi la Elias, ufff!
Intrebare - pe voi va doare cand va face echo intravaginal? Ca pe mine ma cam doare si imi vine sa ma stramb . Adica este mai mult decat un simplu discomfort, intelegeti voi.
Va pup tarrre pe toate!
KoraPop spune:
Alexia28 - mersi de informatii
Parerea mea e ca dr T ti-a zis f. bine cand sa prestezi.
Se ia in calcul doar foliculul dominant ( in cazul tau cel de 19,5), ceilalti se elimina dupa ce foliculul dominant se sparge...eu asa stiu...In caz ca aveai doi de aceleasi dimensiuni. se spargeau in aceeasi zi si aveai sanse sa faci gemeni.
Foliculul creste aprox. 2 mm / zi , trebuie sa aiba aprox. 22-24 mm cand se sparge si endometrul minim 8 - 8,5 asa ca tu stai f bine.
Mult succes!!!!!!
Eu ma voi duce la prima monitorizare cu dr T peste 9 zile( azi e prima cu "uratii")!!!
Weekend frumos tuturor!!!!
Kora
KoraPop spune:
mmc nd - pe mine nu ma doare deloc la eco intravaginal, desi sunt mai stramtuta de felul meu....Nu inteleg ce anume te doare?!
Oricum acesta sa fie singurul necaz, in rest sa fie toate bune!!!
Bafta si mult spor!!!
Kora
madaluta spune:
lauravoinicu:poate nu mai este nevoie de nici o spermograma, de ce nu esti mai optimista?Dar daca va hotarati sa o faceti din nu sa tineti cont de absolut toate conditiile pe care tb sa le respectati.Eu, desi mai ramasesem de 2 ori insarcinata(sarcini pe care le-am pierdut), cand am vazut k a trecut mai bine de un an l-am trimis pe al meu sa fac spermograma.Nu a stiut k in ziua respectiva nu tb sa se spele cu sapun(gel de dus)si nici nu trebuia sa depaseasca 5 zile de abstinenta si i-a iesit o spermograma de 2 lei...Aproape k nu ne venea sa credem si parca ma simteam vinovata k putea sa ma intrebe cu cine ramasesem insarcinata anterior, asa deproasta ii iesise.Eu am fost cea care a inceput sa se informeze pe toate caile ce si cum se face in cazul unei spermograme si l-am pus sa o repete.A iesit chiar foarte bine data urmatoare, dar dc ne bazam pe prima, cine stie cate tratamente inutile ar fi trebuit sa faca...Asa k ...atentie mare... Multa bafta, desi nu cred k are el vreo vina.Ar fi chiar culmea sa aveti amandoi probleme.Si D-zeu da problemele mai cu masura, nu toate unei singure familii...
Madalina 24+
cuburtika aferenta,
laura69silk spune:
Buna fete dragi !
Iertare, pt. absenta, dar este atata alergatura cu pregatirile, mai avem o groaza de facut, si ne si pregatim pt. concediu (pe 10 sept., plecam la Bodrum), iar job-ul la fel de solicitant...
Dati-mi voie in primul rand sa o felicit pe
Mamidevladut, BRAVO, FELICITARI DIN TOATA INIMA !!!
Sarcina usoara, fara probleme, bb sanatos, mancacios, frumos si ...neplangacios !!! Sa fiti fericiti si sa va dea Domnul o surioara pentru Vladut !!!
Bravo, mamico, AI REUSIT !!! O veste minunata !!! Sa nu ne uiti si sa mai treci pe la noi, sa ne tii de manutza !!!
Apoi, urez si eu bun-venit noilor fete, Zenobia, Raza de Soare, Cadina, Bonitta, Hitomi , sedere scurta si cu ajutorul lui Dumnezeu, cat mai repede la odisee...
Dragele mele, Ioana noastra draga, va multumeste pentru sustinere din suflet, si se scuza ca nu are cum sa posteze...este la Braila, la familie, acolo nu are net...Se va intoarce maine si va va spune cum se simte si care sunt noutatile. Va pupa si va imbratiseaza pe toate !!!
Amely, Alexutza, Zenobia, Diddy, Raza de Soare , bafta multa la monitarizari, inseminari si sa dea Domnul sa se lase cu cat mai multi bbei de aceasta data !!!
Felicicutzu, Kitty_sor, , va multumesc ca ati intrebat de mine. Felicia, cum te simti, cum stai cu tratamentul ? Sper sa fie totul bine si nimic sa nu-ti umbreasca concediul (4 sept.) Si sa dea Domnul sa o urmezi pe Mamidevladut (ai vazut cu ce s-a intors din vacanta !)
Kitty, sper ca renovarea merge bine si nu este fff obositor...si chiar daca este, la final, vei vedea, satisfactia va fi pe masura !
Claucia, iubita, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta, dar uite, ai inceput stimularea si vei vedea ca vei avea o ovulatie frumoasa si dupa ea, vine si bb, mult asteptat ! Presimt eu !
Lauravoinicu iti tin pumnii in continuare, si ma rog, ca spre sfarsitul saptamanii sa ne dai vestea cea mare !!!
Mmc, concediu placut, distractie la greu, relaxare si iubire. Sa dea Domnul sa va intoarceti 3 !!!
KoraPop, bafta multa la monitarizari si sa ne aduci vesti bune !!!
Marina, gravidutza scumpa, tot cu amenajarile...abia astept sa mai treci pe la noi si sa ne spui cum te simti si ce mai face bblina !!! Ai grija in continuare de tine !
Bubulina, bine ai revenit pe baricade, alaturi de noi !!! Ne-a fost tare dor de tine ! De-acum, lupta si asteptarea sunt mai usoare, alaturi si de tine !!!
Ariana, Teo, Miruna, Silvana, Aurelia, Papushel, multi , fetelor si va mai asteptam cu vesti !!!
Ahh, la mine Z5...si atat...
Va pup si va imbratisez cu mult drag, pe toate si va urez un we frumos, frumos...
Zile fertile si II-utze pentru toate fetele !!!
Laura
felicia_ spune:
Laurici, as vrea eu sa ne intoarcem 3, dar e practic imposibil, pe 4 sept voi fi z 29 sau 1
Te cred ca esti super ocupatata, noi nu ne suparam daca intri mai rar! De ce am impresia ca stii tu ceva despre Ioana, gazda noastra draga, dar o lasi pe ea sa ne spuna vestile (bune)?
Poze1Poze2