Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 19
hitomi spune:
Buna fetelor !
Eu am fost ieri la prima monitorizare ,dar cred ca inca este prea devreme sa-mi fac o parere .
Ziua 6 :E-7; Od-9,2 ,Os-nimic .Ce sunt "9,2" ,numarul de foliculi ?Milimetri ?Mi-a dat sa continui cu menogon si luni merg din nou la monitorizare .
Da dea Domnul ca luna asta sa fie cu noroc pentru toate !
Pupici !
felicia_ spune:
Hitomi, inseamna ca endometrul este de 7 mm, ceea ce e f bine pt z 6, va mai creste cu siguranta. Pe ovarul drept ai un folicul de 9,2 mm ! Cate injectii de menogon ai facut?
Poze1Poze2
lauravoinicu spune:
Hitomi , stai f bine pt prima ecografie din monitorizare , endometrul este bun pt primele zile , aproape de ovulatie trebuie sa ajunga in jur de 10 mm iar foliculul (sau foliculi ca s-ar putea sa faci mai multi de la aceste injectii cu menogon) trebuie sa fie in jur de 20 mm . Banuiesc ca nu ai facut prea multe injectii pana acum , vezi ca s-ar putea sa te cheme de mai mult de trei ori la ecografie , cum le chema pe fete de obicei , fiindca doza de menogon ti-o ajusteaza pe parcurs in functie de ce vede la ecografie .
Daca mai vrei ceva detalii sa ma intrebi...... ca vad ca esti cam in ceata la fel cum eram si eu prima data. Succes!
Laura , te scuzam ,acum ce sa facem,pt absenta ta , dar ti-am simtit lipsa .... De mult nu mai citisem cuvintele tale deosebite .... Cred ca stii tu ceva de Ioana si eu cred ca este de bine , astept cu sufletul la gura de 2 zile sa ne dea veste cea mare.
Madaluta , gata o sa fiu mai optimista ..... promit , cand ma incurajezi tu parca mai imi vine inima la loc , cand stiu prin cate ai trecut... si acum esti o viitoare mamica.
Cu toate ca ma doare burta de mor , eu tot mai sper sa nu imi mai vina ciclul , dar fie ce o fi ..... , ma tot gandesc ca totusi daca nu este de data aceasta si trebuie sa o iau de la capat cu stimulari si toate cele , macar sa fiu impacata ca macar dansul sta bine , sa nu ma chinui eu degeaba ..... totusi sunt la a 3-a incercare , facute toate ca la carte , toate bune fi frumoase , endometru bun , foliculi multi si babani , trompe bune ...... sa fie oare de vina endometrioza asta nenorocita???? Stiu ca sunt cam nerabdatoare , dar am obosit si alta cale nu prea am decat daca ma duc frecvent la medic .......
Te pup si iti multumesc pt faptul ca te gandesti la mine .
mamidevladut spune:
buna dimineata fete scumpe,
Laura multumesc mult, sa stii ca trag piciorul puternic dupa mine sa va iau pe toate la odisee.
Alexia, tin pumnii sa fie cu noroc seara trecuta si peste doua saptamani sa ne "lovesti" cu 2 liniute
Lauravoinicu nu-i asa ca Laura ne ascunde ceva? Si eu simt la fel, parca o si vad pe Ioana la mamici de mai-iunie 2007. De spermograma zic si eu ca madaluta, nu cred ca se poate deteriora intr-un an, dar daca tu vrei neaparat mai bine faceti-o sa stai linistita.
Felicia, Laura, concedii placute si va urez sa va intoarceti ca mine din concediu
Fetelor eu mi-am facut programare marti la T, iar marti am exact 3 saptamani de la ovulatie,adica 5 saptamani de la cm credeti ca e prea devreme pentru echo? Oare se vede ceva sau sa mai astept?
Va pup pe toate si va doresc o luna plina de liniute duble
papushel spune:
Buna, fetelor!...luni cred ca se incheie prima mea runda de monitorizari la T...am avut un folicul pe OS de 24 mm, iar endo de 10mm..mi-a dat pregnil pe care l-am facut vineri dimineata, iar luni merg sa vad daca mi s-a spart..stiti cumva cand trebuia eu sa prestez?..azi o fi oare prea tarziu?..cred ca foliculul s-a spart vineri, ca atunci am avut niste dureri de ovare mai accentuate...in alta ordine de idei, voi face laparo in septembrie, sunt hotarata..daca o fac inainte de ovulatie si nu se umbla la ovare, credeti ca as avea sanse sa raman insarcinata chiar din acea luna?..aproape sigur problema mea sunt trompele...va multumesc si va doresc ceea ce imi doresc eu mai mult..
alexia28 spune:
Neata fete dragi,
Si eu zic ca Ioana ne pregateste ceva frumos HAI IOANA CU VESTEA CEA BUNA
Papushel foliculul era destul de mare, cred ca s-a spart vineri, de prestat trebuia tot vineri sau cel tarziu sambata. CAnd mergi maine la monitorizare? Ca eu merg dimineata la Elias 7.30-7.45..
Mamidevladut te pup si iti tin pumnii marti, as fi vrut sa stiu sa-ti raspund la intrebare dar.....
Hitomi saru'mana mult
LAura69 ma bucur ca ai mai trecut si pe la noi printre pregatiri si iti multumim pentru cuvintele tale frumoase
Lauravoinicu pe mine nu ma bagi in seama? Eu te si iti tin pumnii sa nu vina uratii si sa te doara burtica din alte motive
papushel spune:
Alexia, si eu cred ca azi e prea tarziu..in fine, am prestat si vineri si sambata dimineata..dar nu am niciodata senzatia ca gigeii ajung unde trebuie..oricat as sta eu cu picioarele pe pereti.....la monitorizare merg maine, vreau sa ajung la elias pe la 7..sa fiu printre primele, pentru ca altfel intarzii prea mult la servici..sper sa ne vedem pe acolo...cum te voi recunoaste, habar n-am..
alexia28 spune:
Papushel pai ai prestat super bine. De recunoscut..ce sa zic, tu nu ai vazut pozele noaste de la intalnire? Se gasesc la semnatura dragutei de Felicia pe care o pup....daca nu, probabil ca voi fi printre singurele care va veni su sotul pt ca ma duce apoi repede la serviciu, ca si eu sunt cu intarzierea.
Bafta multa!
hitomi spune:
Buna ,fetelor !
Va multumesc pentru raspuns .Intradevar sunt in ceata cu aceste monitorizari .Este prima monitorizare care o fac ,dupa 2 ani de asteptari .In Z6 aveam facute 4 fiole de menogon (2/ zi ) .Am mai facut sambata 2 fiole si luni dupa _amiaza voi merge la monitorizare.Sper sa fie bine .Sunt foarte emotionata ,am sentimentul ca aceasta monitorizare va fi cu succes .Sper sa nu fie prea mare deziluzia in cazul in care nu voi reusi .
Va doresc un wk placut si vesti bune !