Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Iubita mea Ioana, cum sa nu mai dau pe la voi? Treaba multa multa la birou dar nu trece jumatate de zi fara sa va citesc. Sunt la curent cu tot desi nu prea am ce sa spun. Astept si eu maine cu tine sa vad ce-ti spune un nou Clear Blue, sunt aici pt fete daca are cineva nevoie de ceva ca despre mine... ce sa mai spun? Sunt in z6, iau de 2 zile Ovamit, din nou nu am reactii adverse si sper numai reactii bune ca in acea luna cand am mai facut stimulare. Si luni ma prezint la T la monitorizare caci va fi z10.

Ioana, sa nu crezi ca nu sunt aici si ca nu sunt f f f optimista pentru tine. Sper sa fie cu noroc, 2 teste Clear Blue nu cred ca te pot pacali, unul hai sa zic desi e Clear Blue care nu prea da rateuri dar al doilea? Iar Barza poate da rateuri, asa cred. Nu stiu ce sa zic dar tu iti cunosti atat de bine corpul cat si toate semnele iar acum nu sunt. Asa ca sunt plina de optimism mai ales ca tu stii ca noi 3 - stii tu - trebuie sa mergem toate in parc cu bb-ii. Si cu toate fetele. Hai ca vreau sa beau ceva la tine pe terasa cu motiv de sarbatoare - tu! te pup mult mult!

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Fetelor, eu sunt in ceata total... V-am spus ca am facut analize pe 1 august, ...cred ca va amintiti.. atunci mi-a iesit prolactina 45( max 24), am fost la dr si mi-a dat mastodynon si bromcriptina ( 1 pe zi, cate o jumatate la amiaza si seara). Dupa 3 zile de tratament m-am gandit ( de fapt m- a sfatuit cineva) sa repet analiza la alt laborator. Am facut la Medicover, ( prima o facusem la Romar), si mi-a iesit... putin SUB limita inferioara!
Aveti idee ce inseamna asta? Am 3 variante de interpretare, dar nici una nu mi se pare cea corecta:
1. medicamentele au avut efect dupa 3 zile! Mi se pare imposibil !
2. Una dintre analize este gresita. Daca da, care o fi? Mai iau tratament? Daca e mica, nu o fac si mai mica?
3. Conteza ziua ciclului? Pe prima am facut-o in z 22. a doua in z 14, cam la aceesi ora, 9 dimineata...
4. Prolactina oscilanta... o fi existand asa ceva?
Zau ca nu mai inteleg nimic....

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Neata fetele,

Ioana iti tin pumnii stransi stransi in continuare hai cu II liniute

Felicia, eu nu prea stiu sa-ti raspund, eu am facut prolactina in z21 la Medicover. S-ar putea sa fie gresita analiza de la Romar, cred ca ar fi bine sa o mai repeti si luna asta. Intre timp poti continua cu Mastodynonul. Te si poate stiu fetele mai multe sa-ti raspunda

Clau ce bine ca nu ai reactii adverse de la Ovamit, eu am avut...Bafta sa ai si rezultate bune de la el luni la monitorizare!

Pup fetele si vorbim mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete! azi am monitorizare, cred k ajung pe la 18:30.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Raza de Soare, Alexia, eu o sa ajung acolo in jur de ora 19.00, asa ca sigur ne vedem!

Ioana, sari cu testul ++ ca sunt cu sufletul la gura... Clear Blue, neaparat!

Eu sunt tare suparata...alaltaieri seara am prestat cu sotul (era a doua seara la rand) in ideea ca ieri facem pauza si azi, ziua 13, sa prestam din nou. Aseara am facut pregnyl-ul si credeam ca totul e ok. Dar...bineinteles ca am ovulat 3 ore mai tarziu, mi-am dat seama dupa intepaturi. Sotul dormea dus si n-am putut sa-l trezesc nici cu slujbe, oricum ar fi fost degeaba, ca deja era prea mult a treia seara la rand, nici nu aveau timp sa se maturizeze. Azi dimineata vroia sotul, dar nu am mai vrut eu, ca era ff tarziu si intarziam la servici... Si uite asa, s-a mai dus o luna...

Cand i-am pomenit ieri de FIV, mi-a zis ca nici vorba, sa-mi iau gandul, trebuie sa raman natural sau daca nu, prin inseminare. Mai incolo poate ne gandim si la FIV. CAND??? la 50 de ani? Despre adoptie nici nu a vrut sa auda. Parca ma lupt cu morile de vant... cred ca am cam obosit...

Scuze daca v-am indispus, azi sunt cu in sus, si e numai vina mea, normal...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Amely nu mai fi tristuta, eu zic ca intepaturile au fost de la pregnyl, asa am patit si eu cand l-am facut, pe mine m-a intepat burta toata ziua atunci. Nu cred ca ai ovulat asa de repede si chiar daca ar fi asa, ovulul traieste 24 ore , deci si diseara nu este tarziu sa mai ales ca voi nu aveti probleme cu spermograma. Haide nu mai fi tristuta, asteapta pana diseara sa vezi ce zice T.
Si eu zic sa nu te mai gandesti la FIV acum, esti ff tanara, nu ai facut inca nici o ISA....mai este timp. Stiu, te gandesti la endometrioza sa nu revina, dar nu o sa se intample asta, o sa vezi

Mergi la inceput

......aaaaa, ca sa nu mai zic ca traiesc 3 zile, deci ei erau acolo in trompita in mom ovulatiei Te pup Amely

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Ce fac tutunicile mele dragi? De unde atmosfera asta trista pe aici? Amely, vin la tine si te urechez. Eu am facut Pregnyl in sarcina si ma intepau apoi ovarele de ma cocotam pe perete si sigur nu eram la ovulatie! Alexia are dreptate. Pe de alta parte, daca ovulul traieste 24 de ore, de ce sa nu prestati azi asa cum era in schema?
felicia, io stiu ca prolactina NU se face in niciun caz in timp ce iei tratament. Este posibil sa fie influentat chiar si dupa 3 zile. Exista fete care-si fac analiza in ziua 3, altele in ziua 21, iar rezultatele difera foarte mult. Daca vrei sa fie corecta, repeta la 2 saptamani de la oprirea tratamentului.
Ioana, si eu abia astept vestile!
Va pup pe toate si we placut!

Bubulina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, si eu zuc ca Alexia! Daca traiesc 72 de ore, cei de alaltaieri asteapta cuminti pe trompa! Si pt orice, evenrualitate, mai si deseara, dar cu entuxiasm, asa cum ne-am inteles!
RAza de Soare, Alexia, Amely bafta la monitorizare, asteptam vesti bune!
Ioana, anunte-ne doar ca nu au venit rushii, testul il mai asteptam , pana crezi tu ca e nevoie!
Pupici tuturor, si o zi scurta va doresc!( vine we! )

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Ioana, ce faci fata scumpa, ne mai tii mult pe jar? Eu de cand m-am trezit tot ma gandesc ce faci tu cu testul azi. Hai da-ne vestea cea mare!Eu fac deja galerie
Amely, nu mai fi asa suparici, Alexia are dreptate , ai toate sansele sa se prinda zilele astea. Eu zic sa prestezi in continuare ca e de bine. Daca iti spun ca eu luna asta am prestat 8 zile la rand ma crezi? Si uite ca a fost cu folos.Asa ca fii optimista, uite de la mine si un .
Alexia, multumesc mult mult pentru sfaturi, ca intotdeauna draguta , sa stii ca deja ti le-am urmat. Iti tin pumnii sa fie ultima monitorizare cea de luna asta, sa se prinda bb.
Pupici multi la toate tutunaresele si multe liniute duble

Mergi la inceput