Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Amely de abia astept sa ne vedem. O sa vin si eu mai devreme un pic atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

quote:
Originally posted by Amely

Editez: Diddy, dupa valoarea prolactinei, care este normala, NU cred ca e vorba de vreo endometrioza la tine. Parerea mea!

Wow, Amely iubita, chiar ca asta e o veste super buna pentru mine...nici nu stii cata speranta mi-ai dat, desi citind toate simptomele tale despre care ne povesteai si a altor fete cu endo (intepaturi in ovare si in afara ovulatiei, scurgerea aceea maronie, ciclu un pic mai abundent, jena la scaun si urinat), deja ma pregateam sa ma vad pe listutza cu aceasta boala pacatoasa...Dar daca zici tu, eu pe tine te cred!
Dar, din curiozitate, cum afecteaza endometrioza valorile prolactinei?

Spor la pentru maine seara. Pentru endometru, din cate stiu eu, MACA este buna....dar nu stiu cum interactioneaza cu pregnil si alte eventuale tratamente...

Raza de soare, eu am acea scurgere maro care incepe cu 4 zile iainte de ciclu, exact ca la tine este maro inchis, cateodata aproape negru, si mai rar in ultimele 2 zile din ciclu revine. Ciclu propriu zis la mine dureaza undeva intre 5-7 zile.Pana acum credeam ca este o problema hormonala, deorece a aparut acum 1 an de cand m-am lasat de ACO, dar conform analizelor hormonale se pare ca nu este de la hormoni...Aaaaa, si am uitat sa mentionez ca am o jena la ovare si la spate in prima zi cand vine maro.

fetele actuale si viitoare gravidutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Diddy, in general, la pacientele cu endometrioza, prolactina este marita, adica are valoare peste limita normala. De celelalte simptome, nu stiu ce sa zic... Ai cumva si dureri la contact?

PS pe mine azi la eco m-a durut rau cand mi-a introdus sonda... imi venea sa urlu. Dar nu de durere, de ciuda, ca speram ca dupa laparo va disparea problema. Si aseara la CS, m-a cam jenat... nu f rau, dar cat sa ma indispuna Ce-i drept, nici nu eram foarte "in forma", maine sper sa fiu mai "fresh". Sotul abia asteapta...

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Amely

Eu cred ca e absolut normala sangerarea maronie inainte de CM... Pe mine niciodata nu m-a "busit" direct, intotdeauna a fost "cu avertizare"

incepusem sa cred k doar la mine e asa...acum m-am linistit!
multe lucruri le vad/mi se par aiurea in ultimul timp.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Amely, in principiu nu am durere la contact. Zic "in principiu" deorece, nu stiu daca se iau in calcul si momentele in care sunt mai putin "fresh" (vorba ta)si "evenimentul" se produce mai greu la inceput - atunci am niste dureri, dar cred ca acestea sunt normale datorita lipsei de "lubrifiant natural" nu? In rest, am avut o jena la sonda pentru eco, in special intr-un anumit loc, dar asta e tot.

Durerea la tine la introducerea sondei, ma gandesc ca poate fi si de la cicatricele existente in locurile in care au fost extirpate focarele de endometrioza,carora le trebuie ceva timp sa se vindece...parerea mea. Asa ca nu cred ca este cazul sa te intristezi, cu timpul cand si tesutul se va vindeca poate si aceste dureri vor disparea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Amely, , valorile sunt bune, spor la , si mai cu entuziasm, sa iasa baiat! ( nu mai stiu cine zicea ca, cu cat placerea dim mom respectiv e mai mare, sansele sunt mai mari sa fie baiat) Nu ca ar conta asta... sper doar ca te-am inveselit putin!
Eu m-am hotarat in sfarsit, pe 4 sept plec la mare! Pacat ca nu va fi peroiada fertila, azi fiind z 16 sau 17...
Ioana, stai cumintica si nu te stresa, bine? Si nu mai face teste!
Laurici, banuiesc ca esti f ocupata cu pregatirile!
Claucia, asteptam vesti!
Pupici tuturor!

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Felicia...chiar ca ai fost simpatica! da, asa stiam si eu, cu baietii Iti doresc vreme frumoasa la mare si mai ales, relaxare maxima...dar mai vorbim pana atunci!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Fetelor, voiam sa va intreb daca la prima monitorizare domnul doctor imi explica amanuntit cum stau lucrurile sau doar imi spune niste date, masuratori pe care presupune ca ar trebui sa le inteleg singura. Zic asta pentru ca eu chiar nu sunt in tema si n-as vrea sa ma trezesc ca ma duc luni si nu aflu mare lucru; macar sa stiu ce trebuie sa-l intreb, in caz ca e prea zgarcit la vorba... In alta ordine de idei, credeti ca ar trebui sa-i spun ca nu mi-am facut niciun fel de analize (niciodata!) si sa-l intreb daca trebuie sa fac?

Mergi la inceput

ana_p, de obicei, Dl. Dr. la monitorizare nu prea spune mare lucru. Cel putin mie nu mi-a zis mai nimic. Iti va scrie pe o foita E (de la endometru) si OS sau OD (de la ovarul stang sau drept) si valorile lor din ziua respectiva. Aceste valori sunt mai mult pentru el, pentru monitorizarea de data viitoare sa poata urmari cat a crescut folicului si endometrul la tine. De fapt, daca totul e in regula nici nu este mare lucru de spus. Mai important este momentul ovulatiei si spargerea foliculului, care de obicei se intampla la a 2-a sau a 3-a data cand te cheama. Daca vrei il poti intreba cum ii se pare situatia: daca endometru este bun pentru ziua z, foliculul mic sau mare etc.
La capitolul analize, pentru linistea ta te sfatuiesc sa intrebi daca trebuie sa faci vre-o una si care. S-ar putea sa va dea spermograma la sot, in functie de cat timp incercati voi.

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!!
Claucia pe unde esti??? De ce nu mai dai pe la noi???
Felicia, Amely multumesc pentru grija, nu mai fac teste, m-am cumintit!! Azi z27 si astept!!!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput