Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihavasoi spune:

Felicitari, Mamidevladut!Multumesc frumos pentru incurajari mai ales ca nu sunt singura care trece de la speranta, la inceputul fiecarei luni, la dezamagire odata cu sosirea 'uratilor".Eu sunt in Z31(ovulatie in Z19) si maine astept sa-mi vina "rushii".Fetelor, puteti sa zambiti, dar de vreo doua luni am fost super atenta la acel mucus specific ovulatiei si am observat ca il am din plin in Z18 .Am tinut cont si fix la 2 saptamani mi-au venit "uratii".Tot e un pas inainte....(zic eu, fiindca am ciclu neregulat).Inseamna ca am ovulatie?(eu asa cred)....In alta ordine de idei, sotul isi va face saptamana asta spermocultura tot la IDS( la recomandarea dr T), apoi vom merge la el sa vedem ce zice(sper sa iasa bine...) Va pup si va doresc cat mai repede tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor, sunt la fel de confuza ca si ieri, pentru ca azi z26, am mai facut un test, Barza si era negativ, nu arata deloc a doua liuniuta, ca la clear-ble, nici macar vaga. Asa ca nu pot sa sper la nimic. Un singur lucru e bun, ca m-am invatat minte, sa nu mai fac teste ca nebuna. Nu mai fac niciodata, pina nu vine z28, ca sa nu mai fiu asa de zapacita ca acum. M-au lasat durerile de burta si spate si acum ma doare capul, am ameteli din cauza durerilor de cap si cearcane la ochi. Pina nu vine z28 nici la beta HCG nu ma duc, stau si astept.
Mamidevladut felicitari inca o data!!! Ma bucur pentru tine si trebuie sa facem o intalnire ca sa te sarbatorim!!! Asa am promis toate cele 7, cea care va ramane prima sa fie urmatoarea sarbatorita. Data trecuta a fost ziua Marinei, acum va fi ziua ta iubita!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Ioana, in timp ce tu scriai aici eu iti raspundeam la vine barza, dar iti spun si aici, fii optimista daca ai deja un clear blue pozitiv.Hai capul sus, ne luam de manuta increzatoare, si mergem amandoua la mamici de mai-iunie 2007.
Cand pui testele sa le vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Mamidevladut esti o draguta, dar eu mai astept putin, pina sa ma pronunt, dupa testul Barza negativ de azi, sunt mai sceptica decat ieri. O astept pe prietena mea sa vina cu camera, ca sa pun poze cu testele, sa va dati si voi cu parerea!!!

Si va veni cu siguranta o zi in care-ti voi zambi implinita!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hitomi spune:

Va multumesc pentru raspuns.
Alexia si tu tot pentru monitorizare mergi ? Sper totusi sa nu ma cheme ptr celelalte monitorizari la Elias .Nici macar nu stiu unde-i spitalul .Nu prea mi se pare corect sa platim intr-un loc si sa mergem in alt loc .Off!
Va pupic pe toate si va urez noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,

Deci se pune de o intalneala sa o sarbatorim pe Mamidevladut sa dupa ea
Ioana eu zic sa mai asteptam putin sa ne dai si tu vestea cea mare si sa avem doua sarbatorite

Eu vin cu vesti de la monitorizare nu foarte bune cu toata stimularea mea de luna asta nu am reusit sa am foliculi decat pe stangul, 3 la numar 17.5, 11.3 si 9.2, ovarul drept nu a binevoit sa produca luna asta nici un foliculas. Endometru este de 8, bunicel zic eu. Avand in vedere ca nu mai eram hotarata sa fac luna asta ISA o sa prestam natural cand ne zice dl dr si vom vedea.
Hitomi da, o sa merg si vineri seara la monitorizare, tot la cabinet pt ca nu pot ajunge dimineata la spital. Tu poti sa-i spui ca nu poti merge la Elias si nu cred ca va fi o problema. Poate ne vedem acolo, eu o sa merg tot pe seara pe la 19.30 pt ca este liber, eu intr-un sfert de ora eram deja plecata
Pup toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Amely, Bubulina1, asa cum am promis, revin cu rezultatele mele de la analizele hormonale in z21. Si iata cum stau:
Estradiol-492 (f. luteala 161-774)
Progesteron -77.21 (f. luteala 5.3-86)(!!!!!!!)
Prolactina 399.0 (127-637)

Deci, cu progesteronul stau chiar foarte bine, din cate ma pricep eu, surpinzator...iar sangerarea acea maronie inainte de ciclu si uterul laterodeviat ma face sa ma gandesc la...o endometrioza...

mamidevladut, felicitari si sa iti dea DD cel mai frumos si sanatos bebl din lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Alexia, eu zic ca stai bine, ar fi fain sa se sparga cel putin 2 foliculi, in felul asta cresc sansele. Cred ca ne vom intalni maine seara la cabinet, caci si eu tot cam pe la ora aia o sa ajung, sau poate un pic mai devreme...

Eu sunt ziua 12, la eco s-a vazut ca endometrul nu crescuse de loc, de la 8,5 mm la 8,6 mm, in schimb foliculul de pe dreapta este 23,4 mm. Diseara bagam 1 pregnyl si maine seara .

Ioana, iti tin pumnii in continuare sa fie bebe in burtica! Eu cred cu tarie ca este!

Diddy, EXCELENTE rezultatele tale la hormonale... eu una asa le interpretez. Poate n-ar fi rau sa le repeti si pe cele din ziua 14, luna vitoare, sa vezi cum sunt, desi eu sunt sigura ca sunt bune si alea. Multa bafta in continuare!

Va pupicesc cu drag!

Editez: Diddy, dupa valoarea prolactinei, care este normala, NU cred ca e vorba de vreo endometrioza la tine. Parerea mea!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

'mneata, fete! vad k se discuta de sangerari maronii. si eu o patesc de...ceva timp, nu mai stiu exact. adik, o zi/doua e ceva maro inchis(uneori aproape negru), cantitate f redusa...apoi cm normal vreo 3 zile si la final, o zi/doua, iar maro.

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Eu cred ca e absolut normala sangerarea maronie inainte de CM... Pe mine niciodata nu m-a "busit" direct, intotdeauna a fost "cu avertizare"

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput