Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-11
Raspunsuri - Pagina 12
Raza de soare spune:
fete, da' mie de ce nu mi-a dat analize/altceva de facut? sa stiu si eu ce am...k nu vine bb am vazut si singura. astea cand se dau?
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
Amely spune:
Raza de Soare, ce lungime de CM ai tu de obicei? Eu sunt sigura ca daca va vedea ca ai probleme cu ovulatia (adik nu ovulezi) ceea ce sper sa nu fie cazul, iti va da sa faci hormonalele. Deocamdata vrea si el sa vada ce si cum, de abia ai fost la prima monitorizare
"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi
ana_id spune:
Raza de Soare.....mie mi-a dat sa fac toate acele analizze pentru ca le facusem deja pe celelalte, intamplator la nstitutul cantacuzino, asa cum recomanda si el
analizele uzuale la sange si
chlamidia,CITOMEGALOVIRUS,TOXOPLASMOZA.......si restul sai toate au iesit bine.
abia apoi au venit cele genetice si tinand cont de faptul ca eu deja am 2 sarcini pierdute
cred ca ar trebui sa te bucuri si sa te pui pe treaba nu sa te chinui cu tot felul de intrebari
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Amely
Raza de Soare, ce lungime de CM ai tu de obicei? Eu sunt sigura ca daca va vedea ca ai probleme cu ovulatia (adik nu ovulezi) ceea ce sper sa nu fie cazul, iti va da sa faci hormonalele. Deocamdata vrea si el sa vada ce si cum, de abia ai fost la prima monitorizare
28-30 de zile si sigur ovulez! ana, ai dreptate, ar tb sa nu-mi bat capul, dar...nu pot! imi zboara gandul mereu...
hitomi spune:
In primul rand ,felicitari pentru Mamidevladut si Ioana .Cand vad ca reuseste careva mi se umple sufletul de bucurie si imi da mari sperante .
Eu sunt in Z4 si am inceput injectiile cu Menogon .Inca nu ma doare burtica (nici nu-mi doresc !) .L-am sunat pe dl. doctor si mi-a zis sa vin vineri la cabinet ptr prima monitorizare .Dar ,nu mi-a spus si la ce ora .Va rog sa-mi spuneti (daca stiti !) ,de la ce ora are vineri program la cabinet ,si daca sunt ore in care nu este foarte aglomerat .
Va pup pe toate ,si luna asta sa fie plina de vesti bune !
alexia28 spune:
Hitomi cred ca de la 15.00 vine la cabinet, mai putin aglomerat gasesti pana pe la 16.30 sau seara dupa 19.00. Asa stiu eu. Poate mergi vineri seara mai tarziu ca atunci vin si eu si poate ne vedem
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by hitomi
de la ce ora are vineri program la cabinet
de la 15 la 20.
gudinde spune:
Hop si eu. Sunt un membru nou si desi in acest moment nu incerc sa raman insarcinata am mari probleme de infertilitate/hormonale.
Va rog ajutati-ma si pe mine. Ce analize hormonale trebuiesc facute ? Am citit ca tb facute in Z3, 14 si 21. Ce analize in ce zile ?
In final as dori sa le felicit pe Mamidevladut si Ioana. Ce bucurie!
Zenobia spune:
Vaaaaai, in sfarsit merge internetul si la mine acasa. Toata ziua am stat si m-am gandit ce s-o mai intampla pe forum... si abia acum am reusit sa intru.
Da, am fost ieri la Dr. T si mi s-a parut super ok!!! Imi pare rau, Raza, ca nu ti s-a parut asa, inteleg ca tie ti-a facut si echo, imi pare rau ca am intrat imediat dupa tine si nu am mai apucat sa vorbim.
Mi s-a parut foarte sigur pe el si tot ce mi-a spus era foarte logic:
De vreme ce:
-nu am avut nici un avort
-sotul meu din cate i-am povestit nu are nici o problema
-echografia de la medicover arata ca aveam foliculi de 13mm in z8 sau z9
-ciclul a venit neregulat in ultima vreme
cred ca e normal ca:
-sa nu ma streseze cu analize inutile de vreme ce niciodata nu am avut vreo boala semnificativa (in afara de bolile copilariei nu am avut nimic niciodata) si
- sa incercam doua luni (nu mi se pare mult deloc, mai ales dupa 3 ani de incercari... ce mai conteaza doua luni) sa rezolvam lucrurile natural.
Mi-a expus foarte clar clar si detaliat care sunt etapele. Atat de clar ca a ajuns sa imi spuna ca putem face chiar si FIV si IA, "depinde de cat de departe sunteti dispusa sa mergeti", daca doamne fereste nu se intampla si ceva bun in timpul asta.
Cel putin am plecat de acolo stiind ce am de facut si sunt convinsa ca o sa fie bine pana la urma. Sunt foarte INCANTATA! Si nici un moment nu te simti ca la doctor, cel putin eu asa m-am simtit in cele cinci minute de directive. Si asa de incantata am fost ca aproape am uitat sa ii dau banii. Deci luna viitoare ma duc la monitorizare. De-abia astept. Sunt ffff increzatoare.
Amely, Raza, imi pare foarte bine ca ne-am cunoscut, poate ne mai vedem curand sa mai impartasim experiente prin viu grai.
Ma bucur din suflet pentru mamidevladut si ii tin pumnii IOanei. Sigur va fi bine. Mihavasoi, Alexia, Amely, se intoarce Dumnezeu si spre noi odata si odata. Sa stii Miha, cam asa e si la noi, noi suntem amandoi profesori si cel putin pe perioada verii este teroare. Nu stiu cum e la liceu, dar la facultate astia nu dau decat jumatate din salariu, iar sotul meu este colaborator si nu primeste nimic 3 luni de zile. Ma rog... foarte urata situatie.
Va pupacesc. Hai ca m-am intins ca o...
Zenobia
poze
ellis spune:
FELICITARI, MAMIDEVLADUT! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
IOANA, eu stiu ca testele ies usor pozitive din cauza concentratiei scazute de gonadotropina(nu stiu sigur dc asa ii zice)din primele 2 saptamani, asa ca eu sunt sigura ca esti insarcinata si iti doresc sa ai bb sanatos, frumos, voinic.
Eu am inceput monitorizarile, nu prea inteleg ce -si-cum cu masuratorile alea, dar ma voi edifica eu si mi-a dat o lista mare de analize la coltea+cantacuzino+analize genetice.
Ellis