Miresele anului 2006 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
Happiness_4_us spune:
Salutare miresici.
Am revenit dupa 5 saptamani de absenta, timp in care a avut loc si frumosul nostru eveniment, nunta.
Multumesc tuturor pentru urarile facute si imi cer scuze ca nu am putut raspunde la momentul respectiv.
A fost frumos, o nunta asa cum ne asteptam, cu fotografii super frumoase la care ma uit zilnic. Astea sunt amintirile noastre care vor ramane in timp.
Un sfat pentru toate miresele: nu faceti economii la fotografii si la montajul video, faceti economii in alta parte!!!!!!!! O sa imi dati dreptate dupa eveniment!
Pupici.
Nana Motoc
"Pentru a avea mai mult decit ai obtinut trebuie sa devii mai mult decit esti. Daca nu te schimbi vei avea intotdeauna ceea ce ai obtinut."
elara spune:
Oana, sa o stapanitzi sanatosi si sa avetzi parte de liniste si fericire in ea!
Te inteleg perfect fiindca si noi ne-am cumparat "casutza nostra" (tot un ap de 2 camere) anul trecut si stiu ce simtzi.
Cat despre a ne obisnui cu statutul de sotzie, ca tot ai adus vorba, Alynutza, va mai dura ceva presupun eu...
Eu, de exemplu:
Imi spune al meu ca nush ce coleg al lui merge in delegatie si isi ia si sotia (as fi mers si eu da' nu pot lua zile libere).
Ei bine.....eu cand a zis "sotia" am receptionat acest cuvant ca si pana acum...ca pe o notziune ... cu totul "straina" de mine... Adica inca nu m-am obisnuit cu ideea ca si eu sunt "sotzia" lui, "sotzia" cuiva...
Adica eu inca nu m-am obisnuit cu ideea ca intre acea femeie si mine nu exista nici o diferentza de staut marital , ca nu (mai)este altfel decat mine..... Gandind la rece stiu ca si eu sunt tot "sotzie"....insa ... subconstientul inca nu m-a inclus in "categoria sotziilor".
Sper a intzeles macar o persoana cam ce am vrut eu sa spun... ca vad ca m-a apucat filosofeala si nu stiu cat ed bine m-am exprimat...
Daca atzi inteles... mai e cineva care simte la fel??? Care inca nu s-a obisnuit cu acesta apartenentza la grupul acesta al ...sotziilor...
Hai, va pup.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
clau77 spune:
quote:
Originally posted by elara
Sper a intzeles macar o persoana cam ce am vrut eu sa spun... ca vad ca m-a apucat filosofeala si nu stiu cat ed bine m-am exprimat...
Daca atzi inteles... mai e cineva care simte la fel??? Care inca nu s-a obisnuit cu acesta apartenentza la grupul acesta al ...sotziilor...
Hai, va pup.
Asa este Elara. Cel putin asa simt si eu. Nu stiu daca voi putea sa ma obisnuiesc prea repede.Inca fac pauza intre prenume si nume atunci cand ma prezint. Nu stiu cum sa va explic. Parca nu e vorba de mine cand imi spun numele sau cand ma prezinta ca "sotia mea".Mi se pare ciudat. Nu stiu. Poate oi fi eu mai naroada.
In alta ordine de idei, Giova felicitari pentru nunta. Nici nu avea cum sa iese altfel decat "foarte bine" avand in vedere cat suflet ai pus in organizarea evenimentului.De-abia astept sa vad poze. Apropos, am vazut pozele cu rochitza. Super!
Oana, sa stapanitzi sanatosi casutza voastra, sa avetzi parte numai fericire si armonie in ea!
Si acum sa ma laud si eu:Ne-am cumparat masina!!!
nunta
elara spune:
Clau, nu esti..Cum o sa fii naroada? Sa nu mai zici asa!
Stai fara grija ca si eu la fel fac. Si cred ca e foarte normal...
Doar inca de cand am invatzat sa vorbim ne stim tot cu vechiul nume....., majoritatea de peste 20 de ani....si e firesc, TREBUIE sa fie firesc sa ne obisnuim cu alt nume... Ar fi ceva in neregula daca nu ar fi asa...
Si eu am senzatia ca parca nu e vorba de mine...
Sa va stapanitzi sanatosi masinutza!
Si ..parca mai vazusem eu ca cineva anuntza ceva de o masinutza... (cand am citit ce atzi scris cat am lipsit)..Ciciep, sa o stapanitzi sanatosi si voi!
cumparaturi pentru nunta
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
pepenash spune:
Giova, multe felicitari pentru reusita evenimentului! Sa fiti sanatosi, fericiti, sa aveti noroc cu carul si sa va bucurati unul de altul, precum si de Marco, cel putin 100 de ani Casa de piatra!
Noi nu avem cu ce sa ne laudam pentru ca masini avem, casa avem... ba chiar si motociclete avem Oricum, felicitari noilor proprietari pentru diversele achizitii! In schimb, noi putem anunta ca am fugit de vineri pana azi la Poiana Brasov sa ne ascundem de caldura. Si, aparent, bine am facut. Doar ca azi am cam dormitat la serviciu, plecand din Poiana pe la 7 ca sa ajungem cat de cat la timp la lucru.
In privinta numelui si eu am ceva dificultati de acomodare, iar acum ma gandesc cu groaza ca trebuie sa-mi schimb buletinul, permisul de conducere, pasaportul... incat aproape ca imi pare rau ca nu mi-am pastrat numele. In rest, pentru noi nu s-a schimbat nimic pentru ca de doi ani de cand locuim impreuna ne comportam ca o familie, iar Bogdan obisnuia sa ma prezinte, la misto, "nevasta lui". Deci, nimic nou la capitolul asta
krelia spune:
Dragele mele,
Viena a fost, intr-un cuvant, superba!!
Am plecat cu gandul de distractie si distractie a fost!!
Am ajuns dupa-amiaza tarziu si pana am iesit din aeroport, pana am ajuns la hotel, pana ne-am dezmeticit sa ne uitam la ceas, se apropia de ora 19 cand ne-am decis sa “survolam” imprejurimile…
A doua zi am pierdut o zi intreaga pe celebra strada Mariahilferstraße – lunga de 4km si „plina“ numai cu magazine de tot felul, de la tzoale, genti, pantofaraie, briz-brizuri, pana la farmacii, celebrele covrigarii “Bäckerei” si librarii...cofetarii, cafeterii…parfumerii...din care am iesit “imputite” de mirosuri….am stat o groaza..ne-am stricat de ras…probam la parfumuri..nici nu le mai simteam mirosul, nici nu mai stiam cu ce ne dadeam...electronice, magazine pt calculatoare...coaforuri, fast-food-uri 1000 pe mp ...mirosuri de iti era tot timpul foame, supermarketuri…haine si iar haine ...H&M, pt cine il cunoaste...Esprit, “batranul” Mango...am vazut pana si magazinul de unde a “plecat” rochita mea...agentii de turism, restaurante….supermarketuri (Billa), bijuterii, ceasornicarii, tot ce vrei si ce nu vrei..,,pana si magazin din ala..deochiat...am ajuns acasa frante…dar tot am gasit putere sa iesim la o bere...ah doamne, ce bere!!!...Heffe Wieß sa traiasca! Ca tare-i buna! si la un snitel kilometric, celebrul snitel vienez, cu pommes frites si cu salata..si strudelul cu mere..!!
Am cazut ca piesele de domino, seara tarziu.., cu gandul ca a 2 a zi sa ne inarmam cu forte proaspete pentru arhi-cunoscutul Prater!!!!
Si dupa ce am savurat micul dejun, super satios, cu cascaval, cu salam de sibiu, cu vreo 3 tipuri de sunca-cotlet, cu ousoare, cu costita, cu miere, cu iaurt cu müsli, cu vreo 3-4 feluri de paine...suuuuper bune chiflutele lor de dimineata!!!, cu pepeni, cu struguri, cu apfelsaft-ul lor suuuper bun si revigorant, tocmai bun de dimineata! - ne-am luat talpasita inspre parcul de distractii, unde am mai pierdut iar vreo juma de zi, iar da-i cu shnitel si cu cartofi prajiti, dai cu salata..da-i cu bere (iam-iam) si fuga la hotel sa ne facem bagajele pentru plecare...sa ne mai tragem putin sufletul si sa ne bucuram de ultimile momente petrecute in Viena...
Nu a fost o petrecere in adevaratul sens al cuvantului….insa am petrecut noi 4, pe strada, impreuna, in magazine, la terase, in parc...si in hotel – cu berica, cu tigarushe si cu austriecii din televizor drept acompaniament !
Ma dureau duminica picioarele ingrozitor de cat am mers...musai sa ma refac pana sambata, ca altfel, in papuci ma paste nunta ..dar, am fost doar noi 4, am ras ca nebunele, ne-am facut de cap (in limita legii )..ne-am deconectat si m-au deconectat putin de la stresul ultimei sute de metri ....in tot timpul asta camera a stat atarnata de gatul coanei SunSmile , de o doare si acum ....dar, totusi, ne-am invrednicit sa facem niste poze la opera si la dom-ul Sf. Stefan...ca, vorba aia, nu esti turist macar 1 data daca nu te-ai dus la acestea doua "puncte" reprezentative
SUNULE, multam ca m-ai anuntat din timp...a fost super bine ca am avut o cunostiinta din Germania, cel care de altfel ne-a ajutat cu rochita , care a fost super de treaba si a putut veni pentru noi in Viena, special sa ne fie ghid...asa, nu am avut nici un stress sa retinem strazi, nume, numere, preturi, sa ma kinui eu sa-mi aduc aminte de cele uitate in germana...nimic ...parca eram 4 albinutze pe o floricica straina si pluteam....a fost extraordinar...fetele, facem repetir?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
elara spune:
Super frumoasa istorisirea, Gurule...
Ai stofa....
Abia astept sa-ti aud ("citesc" adica, dar cu asa har la istorisit...parca as fi chiar langa tine)povestea nuntzii.
Ma bucur sa aud cat de frumos a fost. Dupa asa minunata "petrecere" a burlacitelor (daca o exludem pe Sun...ca ea a fost cameramanul sef, nu? ) sigur se intrevede si o nunta superba.
Sun, nu ne mai vizitezi? Ca eu (cel putzin) iti cam simt lipsa... Si Trenurelul...cam trage chiulul... Si Trendu'...
Mmmmm Prevad ca o sa apara ea cat mai curand ca a inceput sa ticaie ceasul..Se apropie ziua cea mare si pentru ea...
cumparaturi pentru nunta
Seneca
Alynutza spune:
Krelia, . Cred ca a fost absolut minunat.
Nunta noastra de vis
www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1
www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2
Luna de miere
krelia spune:
Buna dimineatza, fetelor!!
in primul rand...ca aseara nu am apucat....GIIIIIOOOOOOO....sa fiti sanatosi, iubareti toata viata, Marcolino sa va aduca numai bucurii (si sa-i faceti o surioara - si mie inc ao nepotzica )...sa va dea DD tot ce va doriti si mai mult decat atat....
Casa De Piatra, dragii mei!!
Casa de Piatra si pentru:
addinel, blackmoon, Cryssy, cris-papureanu, Danutza_s, danye, ninny, voicu_bebi, pisoi_turbat
In al doilea rand, felicitari tuturor fetelor cu achizitii ..ardeleanca mea frumoasa - sa stapaniti sanatosi casutza si sa nu lasati nici un "coltz"..."neumblat"
NanaMotoc - felicitari si Casa de Piatra si tie
clau - felicitari pentru masinuta
elara - mersi frumos pentru aprecieri
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
cri. spune:
Oana, felicitari pt casuta, nu conteaza ca e ap cu 2 camere...stii vorba aia "e mica, dar e a nostra". Noi tot 2 camere avem si imi dau seama ca e o super realizare.
Giova, felicitari, asteptam poze
Clau, sa stapaniti sanatosi masinuta!
Fetele, vreau si eu sa luam lectii de dans si mai avem 2 saptamani(aproape) ....spunea cineva de pe aici ca a luat lectii si daduse si un site, dar nu mai stiu cine. Ajutati-ma si pe mine pliiiizzzz! As vrea sa ne invete valsul si sa ne faca si ceva coregrafie eventual.
Don't worry, be happy!
Nunta noastra