Miresele anului 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetele!
Gio, ma bucur ca a iesit nunta asa cum iti doreai si te asteptam cu povestea detaliata!
Ooana, sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti de copii.
NanaMotoc, felicitari si tie, te asteptam cu povestea nuntii.
Clau, sa stapaniti sanatosi masina si s-o folositi din plin!
Krelia....fara comentarii! Bravo fetelor pentru aceasta minunata idee, ai avut intr-adevar parte de o petrecere a burlacitelor de neuitat. Si o sa-ti amintesti toata viata ca in we dinaintea nuntii bananaiai cu fetele prin Viena si v-ati simtit extraordinar! Acum ai bateriile incarcate sa treci si peste aceste ultime zile si sa te bucuri din plin de ziua Z, care iata ca este atat de aproape!

Creta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

neata fetelor

krelia - bun venit acasa
- felicitari pt deconectare, intr-adevar a meritat efortul fetelor de a te scoate din nebunia asta cu pregatitul nuntii.poti sa spui ca ai avut o petrecere pt burlacite de nedescris si ai ramas cu amintiri de neuitat, vorba Alynutzei, o sa ai ce povesti nepotilor.
oana felicitari pt casuta, sa o stapaniti sanatosi si sa o umpleti numai cu lucruri si amintiri placute(bineinteles si copii sanatosi si norocosi)
clau felicitari pt masinuta, sa o stapaniti cu placere si sa va fie cel mai bun prieten si sa va duca oriunde cu bine si cu mandrie ca are astfel de stapani.(am cam luat-o pe aratura, nu?? dar asa ma manifest eu cand incerc sa i-au parte la bucuria celor din jur)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinacn spune:

asa e fetelor , apropo de ce spune si cri.am si eu aceeasi rugaminte la voi, mai mult cineva spunea ca are pe calc un curs de dans, cu pasi, etc.va rog ajutati-ne si pe noi.cine are asa ceva poate sa-mi trimita si mie pe adresa mea sned@personal.ro

mii de pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata fetele....de ceva timp am ajuns si eu la munca!
Krelia...bine ai venit...sunt convinsa ca a fost superrrrr..."escapada" asta o aveam si eu in plan pentru la anul intr-un sfarsit de saptamana...ma gandeam sa ii dau intalnire sotului in Viena!
...si era normal sa fie totul SUPER...oras misto...gasca misto...ce ami totul a fost perfect!
Clau...felicitari...si sa va bucurati de ea!
elara...alynutza...chiar e ciudat cu noul nume...mai ales ca la noul loc de munca am aterizat la 3 saptamani de la nunta...si toata lumea ma stie asa cu noul nume...asa ca mai ramane ca eu sa ma obisnuiesc...si de fiecare data cand fac cunostinta cu cineva...spun prenumele apoi fac o pauza ca sa nu gresesc si sa incurc numele cumva

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila

Wedding Day
Just Married

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

kreliutz bine ai revenit!
ma bucur ca v-ati simtit bine si ca v-ati deconectat de la stressul cotidian!
felicitari fetelor care ti-au facut o asemenea bucurie!

cri scoala de dans se numeste start dancing! au si site si poti vedea acolo tot ce te intereseaza precum si locatia lor! si eu tot la ei sunt!

va las ca am o gramada de treaba pe la scarbici!vreau sa imi fac ordine prin acte ca sa pot pleca si eu linistita in concediu!

la fete!

'Ubita si 'Ubitu' & 'Una alta pentru nunta'

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

helllooo
ma baga si pe mine cineva in seama????
vreau si eu coafeza si machiza pt nunta care sa vina acasica!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Clau, sa va bucurati de !

Oana, Elara, eu cu noul nume parca m-am obisnuit (e drept ca nu m-am prezentat de prea multe ori) de cum m-am intors la scarbici dupa concediu mi-am schimbat numele in adresa de mail si semnatura, si spun cu mare usurinta "sotzul meu" (chiar la inceput a fost putin mai greu). Doar ca nu simt ca noul statut sa fi schimbat ceva major intre noi. Oricum, nu stiu ce anume as fi asteptat sa se schimbe... Deja ma aberez...
Oana, dar tu nu spuneai ca iti pastrezi numele de domnisoara? Te-ai razgandit?

Nunta noastra de vis

www.youtube.com/watch?v=A0TRU7LWAb0" target="_blank">Videoclip nunta 1

www.youtube.com/watch?v=ymnOMBTa_RA" target="_blank">Videoclip nunta 2

Luna de miere

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau77 spune:

Neatza fetelor!

Va multumesc tuturor pentru urari si va pupic
Kreliuta, ce sa mai zic maica decat "Bravo" . Asta da relaxare! Mai ce dor mi s-a facut de batrana Viena.
Gata. Hai ca ma intorc la dosarele mele.

nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by maimu

helllooo
ma baga si pe mine cineva in seama????
vreau si eu coafeza si machiza pt nunta care sa vina acasica!!!

Pe mine m-a machiat o tipa care ia 60 euro pt machiajul de mireasa si 40 pt cel de ocazie. Daca devii membra pe un anume site face o reducere de la 60 la 50. Eu am platit 50 euro in doua transe. Jumatate la proba si jumatate in ziua nuntzii.
Daca vrei detalii vb pe PM. Si ... da! vine acasa.

De coafat m-am cofat la Salonul Abate si m-a costat 500 mii. Mai adaugi 100 pt ea...si poate 50 la spalat..si gata.
Daca te decizi sa te coafezi la ei...ai grija sa te programezi din timp ca sa iti rezerve suficient timp si pentru pus bigudiuri si stat la casaca (sa le spui asta). Eu am zis doar coafura de mireasa si m-am trezit ca nu mai aveam vreme de pus parul in ziua respectiva adica......asa ca l-am pus pe bigudiuri cu o seara inainte.

Nu am raspuns de prima data fiindca machiajul nu mi se pare rezonabil la pretz pentru marea majoritate a romanilor... Insa pentru mine a fost fiindca stiam ca merita!

Iar coafeza care sa vina acasa..... aaaaaaaaa, mi-am amintit: stiu una chiar acolo, dar cere 1 milion. Eu era cat pe ce sa o chem dar dupa ce initial imi zisese de 500 de mii, dupa 2 zile ma suan sa-mi spuan ca a gresit... si ca e 1 mil. Asa ca am decis sa merg la salon.

Succes!

Nunta noastra: 29 iulie 2006
cumparaturi pentru nunta

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by elara

Pe mine m-a machiat o tipa care ia 60 euro pt machiajul de mireasa si 40 pt cel de ocazie.

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput