MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 15
lgireada spune:
Si eu as vrea sa aiba site ... daca ar sti cati fani are cred ca s-a ocupa si de site!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
XIO spune:
Ohoo , am vazut cateva poze cu ea de la mare . Pai arata femeia ata incredibil de bine.
Nu este neaparat frumoasa , este sexy , are acel "ceva" care te innebuneste.
Ca sa nu mai spun ca are un corp mai frumos decat al fetelor de 20 de ani . Are si stil , e si desteapta......nota 10 din partea mea pt. tot.
Marilena12 spune:
Si mie imi place cum arata. Si are atitudine, este degajata si spontana, chiar imi place!
Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna
XIO spune:
EGMI , nu conteaza cat ai avut tu si cat a avut ea , conteaza cum arata acum , si fara suparare , da clasa fara probleme aroap oricui.
Nu este vorba de operatiile estetice , c ele nu iti creaza un tonus muscular de te miri.
Despre bani si relatii....sa fim seriosi , ca majoritatea ajung pe bani si relatii unde ajung , conteaza sa fii capabila sa si faci ceva dupa ce te vezi acolo.
P.S: cine e baiatul din pozele tale?
anelis4u spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
De unde stii ca Andreea Marin cere sume astronomice cind prezideaza vre un eveniment pentru copii?
Theiuta
poze cu Nicolas
Iubita,asa mi-au spus niste prietene care au contactat-o anul trecut in septembrie pentru a prezida o gala de strangere de fonduri..Acum daca ele mint,mint si eu...
Ele au spus ca Mihaela Rdulescu a fost singura contactata care nu a intrebat de bani sau nu s-a plans de "agenda"incarcata..
te imbratisez
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Lacrimi pentru Paul
irina2000 spune:
Sa va spun de ce imi place mie femeia asta...pentru ca e poate una dintre putinele vedete care isi asuma trecutul..care spune asta sunt eu, asa am fost, asta am facut si astea sunt relatiile mele foste si prezente. Singura care nu a uitat de unde a plecat si drumul pe care l-a facut pana a ajuns unde este acum, si mai mult nu uita ca e OM si atat cat poate ea, ajuta si pe altii...ca pune si putina publiciatte pe langa...eu zic ca e dreptul ei. Si in plus e femeie si inca una ADEVARATA si nu un fake, si-a construit viata exact asa cum a vrut si sunt mai mult decat sigura ca si ea a plans de numa...dar i-a trecut! Talente elitiste, eu nu am vazut sa aiba si ce mai incoace si incolo mie imi place asa cum e si DA poate fi un model de incapatanare si strans din dinti pentru a obtine ce vrea, un exemplu de FEMEIE_FEMEIE!
carmenpit77 spune:
Bravo Irina sunt perfect de acord cu tine si eu sunt o mare fana a ei.
Si as vrea sa mai adaug ca are un baietel foarte frumos sa-i traiasca
lilianasoare spune:
Ei, daca la inceput nu o suportam, ma enerva cu stilul ei vestimentar de starleta si cu logoreea patologica, acum a ajuns sa-mi placa f. mult. Si-a creat un stil de un bun gust desavarsit, a reusit sa treaca peste limbajul prea vehement, ce trada prea multe pasiuni, a ajuns la o maturitate care se vede in tot ce face. Ce mai, o admir. Peste un singur lucru nu pot sa trec: peste rostirea aspra a consoanei tz: facetz, dregetz, dar de, e moldoveanca
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
Ei, daca la inceput nu o suportam, ma enerva cu stilul ei vestimentar de starleta si cu logoreea patologica, acum a ajuns sa-mi placa f. mult. Si-a creat un stil de un bun gust desavarsit, a reusit sa treaca peste limbajul prea vehement, ce trada prea multe pasiuni, a ajuns la o maturitate care se vede in tot ce face. Ce mai, o admir. Peste un singur lucru nu pot sa trec: peste rostirea aspra a consoanei tz: facetz, dregetz, dar de, e moldoveanca
Hei, cred ca nu aveti ceva cu accshentu' ista, de fapt.
Just kidding, stiu ca asa si era ...o gluma, doar ca mi-a sarit in ochi!
M-ar supara (de la oarecum la foarte) ca oameni pe care eu i-as pretui sa ma judece dupa accent si tz-uri, cred sincer ca Mihaela isi pretuieste publicul, asta mi-e impresia si nu are legatura cu felul in care arata (nu chiar iesit din comun, e o femeie foarte ingrijita dar nu se chiar cade de pe scaun cind apare ea, de altfel chiar ea a spus ca are niste gene bune si niste gimnastica destula). Mie imi place ca are o atitudine corecta si ca stie sa se ia si peste picior, singura, cind trebuie.
Daca sint un fan? Nu.
Daca-mi place? Da.
Ce nu-mi place la ea? Ca are momente (rare, ce-i drept) in care vorbeste de nu mai are sfirsit...
Ce-mi place?
Ca se straduie. Si ca are umor.
Daca ma uit la emisiunile ei?
Nu, nu ma uit in mod obisnuit. Si cind ma uit, prind cite-o faza de aia de v-am zis mai sus: vorbeste prea mult!
Daca o apreciez pentru cum arata?
Da, o apreciez, nu oricine poate face asta, media poate reprezenta o mare presiune, mai degraba decit o binecuvintare (e greu sa gasesti timp pentru tine).
Daca mi-as dori sa fiu in locul ei?
Nu, fiecare are treaba lui/ei de facut!
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by lilianasoare
E din cauza noii danturi ca nu mai are originala