MIHAELA RADULESCU ARATA TRAZNET
Raspunsuri - Pagina 14
ECMI spune:
quote:
Originally posted by Anderra
Ecmi draga, fara nici un gand de a te ataca, insa.. de unde ai tras concluzia ca dupa ce a nascut Mihaela a ramas cu 20 de kg in plus?? ..cel putin eu asta am inteles din ultima ta postare ..
Anderrusha Nice To Meet You ...Here
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
Nutritionista ei, a spus la o emisiune a lui Radu Moraru ca a ramas cu 23 de km dupa nastere, pe care le-a dat jos printr-un regim de viata drastic.
Nu era nimic rau in asta.
Iar pentru Sibylle - nu am spus ca e urata, ci ca e prea slaba (stii ca tenul tinde sa ia culori diferite in functie de starea de sanatate? - ei bine, mie mi s-a parut uscativa - cred ca exagerat cu dieta).
Oricum - mult zgomot pentru nimic.
Mi se pare stupida o discutie in contradictoriu pe tema asta.
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos
mira_m spune:
Nu-ti trebuie foarte multi bani sa slabesti, dovada sunt chiar eu. Desigur ca banii ajuta, iti poti permite electrostimulare si tot felul de tratamente corporale.
Depinde, insa, de cum raspunde corpul fiecareia dintre noi la schimbarea de regim alimentar. Mai bine zis e vb de stofa clientului!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
anyella spune:
mie imi pare un pic cam cocosata,bine ca eu sint dromader pe linga ea ,dar birfim si noi nu? in alta ordine de idei e uimitor cit s-a schimbat...am intilnit-o acum ani de zile la un botez,cind nici nu o luase banica de nevasta,erau doar iubiti,era toata trupa aia a lor in care cinta si iantu(the...nu mai stiu,am uitat) si va spun sicer ca in afara de par nu era nimic de capu' ei...si este si mult mai scunda decit pare la tv...bine ca nici nu purta toc,mult fac stilistii astia pt. cele care isi permit
astept rosiile...
anelis4u spune:
Mie una imi place enorm de Mihaela Radulescu,si cum arata dar mai ales pentru Omul care este..Stiu ca participa la multe chestii caritabile si niciodata cand prezideaza ceva pentru copii nu cere bani spre deosebire de alte"vedete"care cer sume astronomice(Andreea Marin,etc).Oricum este destul de modesta si prin bunul ei gust chiar este foarte frumoasa...
Mihaela Radulescu si Andreea Esca cred ca sunt printre putinele persoane publice din Romania care tot timpul au o tinuta impecabila,o coafura si un machiaj perfect..
Mircea(02.07.2002) si Anne
POZE
POVESTEA NOASTRA
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c26bf2cb852e748ad50f" target="_blank">Mircea
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281" target="_blank">DownSindrom.RO
Theiuta spune:
De unde stii ca Andreea Marin cere sume astronomice cind prezideaza vre un eveniment pentru copii?
Theiuta
poze cu Nicolas
ardeiash spune:
mie nu mi se pare deloc modesta mihaela radulescu! chiar deloc!
cand a lucrat laantena 1 ,, prima data .. n ucred ca era om care sa se-mbrace maiprost decat ea.. in fiecare saptaman imi spuneam.. ma nene .. dar ce Dumnezeu .. n-are nici-un gust? era oribila.. incet, incat a nceput sa se dea pe brazda.. acum imi place... ca sa nu-m imai aduc aminte de perioada cand era insarcinata . in ultimele luni.. cuma arata!!
s-auzim numai de bine! si
Elise spune:
mie mi se pare ca de la mama natura n-a fost ea prea inzestrata: are trasaturi uratzele.
In schimb a stiut sa se mentina, are stil (in ultimii ani) si, daca ea e asa convinsa ca e frumoasa, ii mai convinge si pe altii.
Elise & BBLisa
Ramonika spune:
ingrijita da, frumoasa de la mama natura nu - dar ce vina are fata?
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
gabi66 spune:
quote:
Originally posted by layla
Am vazut-o si eu aseara si mi s-a parut prea slaba, prea osoasa, poate din cauza ca era imbracata in negru.
Si eu sunt de parere ca ii statea mai bine roscata.
Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)
Ii statea mai bine cu orice numai cu negru(ma refer la par) nu!A slabit, trage tare la fiare si vopsita la par cu negru era imbatranita cu cel putin 10 ani.Acum si-a revenit, la "Duminica in familie" am vazut ca e satena, doar emisiunile sunt in direct, nu?
Dar spre marea mea dezamagire(din partea ei)ii statea asa de urat cu mainile in buzunare.Nu are site?...ca i-as comunica cum se vad unele chestii....de afara si din afara